Τι εννοώ: Το πρόβλημα με την στάθμη της βενζίνης το διάβασα πρώτη φορά χθες εδώ μέσα και όχι μόνο αυτό, διαπίστωσα ότι το έχουν και άλλα γαλλικά αυτοκίνητα! Σήμερα που πήγα από εκεί, μου είπε ότι πήρε στα κεντρικά της Stefanelli στην Ιταλία και του είπαν ότι χρειάζεται ρελέ και ότι πρώτη φορά του έτυχε! Μιλάμε για επίσημη αντιπροσωπεία της Peugeot!
Δεν μπορώ να δεχτώ ότι δεν μπορεί ολοκαίνουργιο εξάρτημα να μην δείχνει σωστά τις ενδείξεις στο υγραέριο! Τότε για ποιό λόγο βάζουν τις ενδείξεις? Για διακοσμητικό λόγο ή διαφημιστικό? Σε αυτό το μικρό τετραγωνάκι έχουν καταφέρει και έχουν γράψει ''stefanelli'', αν είναι για τους παραπάνω λόγους, ας μην το χρεώνουν!
Δεν μπορώ να πω τίποτα άλλο, κατά τα άλλα είμαι πολύ στεναχωρημένος από την όλη διαδικασία και βέβαια για την επιλογή μου... Εντωμεταξύ μαζί με το κιτ LPG άνοιξα και την μηχανή για επισκευή (μεσαίες πάνω, εξαγωγής φλάντζες, αντλία νερού, ιμάντας εκκεντροφόρου, τσιμουχάκια βαλβίδων κτλ) είχα φτάσει τα 104.000 χιλιόμετρα και απο κάποιο σημείο μου έσταζε λάδι. Αυτά άραγε να έχουν γίνει σωστά?