Qgas έγραψε:Candlemass έγραψε:Εμένα έχει θέμα το σύστημα όταν συνδέω το ELM327, δυσκολεύεται να κάνει την εναλλαγή βενζίνης-υγραερίου και δείχνει άκυρες τιμές ή καθόλου. Αν το βγάλω, δουλεύει όπως πρέπει.
Γνωρίζει κανείς πώς γίνεται η OBD σύνδεση του εγκεφάλου του υγραερίου με την ECU του αυτοκινήτου; Και αν έχουν αναφερθεί ασυμβατότητες με κάποια chipsets;
Στη βενζίνη δεν το κάνει, δείχνει κανονικές τιμές. Θα δοκιμάσω και με το VAG.COM καλώδιο χωρίς bluetooth να δω αν θα δουλέψει.
απαγορευεται να βαζεις διαγνωση στη Obd με συστημα αμεσου ψεκασμου της ΑΕΒ ( landi renzo ) με χρηση υγραεριου .. σκοτωνεις τη ρυθμιση αεριου και τον εγκεφαλο η θα τον παρεις στο χερι..
το συστημα επικοινωνει μονιμα με την can του αμαξιου θα επρεπε να στο πει ο εγκαταστατης σου..
ΟΚ, ευχαριστώ για την πληροφορία.
Τον εγκαταστάτη τον ρώτησα κατά τη διάρκεια της αναμονής για την αρχική παραλαβή, και μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, απλά ίσως δεν θα μου δείχνει τις τιμές από όλους τους αισθητήρες. Την 1η μέρα λειτουργίας, διαπίστωσα ότι δεν γινόταν η εναλλαγή του καυσίμου καθόλου, είτε καθυστερούσε πάρα πολύ (είτε αυτόματα, είτε με το κουμπί) και όταν του το πήγα επιτόπου, διαπιστώσαμε ότι έφταιγε το bluetooth obd, που το αφαίρεσα τελικά.
Παίζει να μπερδεύτηκε τίποτα και να θέλει επαναρρύθμιση ή απλά ήταν παροδικό;