lovebacardi έγραψε:
... θελω να βαλω μπουζι ιριδιου ...
lovebacardi έγραψε:
γιατι ζηταει 100 ευρωπουλα
lovebacardi έγραψε:καλησπερα παιδια εχω ενα toyota corolla 2003 1400cc και εχω βαλει το magic3 τσεχικο συστημα 3500χλμ μια χαρα αλλα θελω να βαλω μπουζι ιριδιου και ειμαι αναμεσα σε denso kai ngk lpg1 μπορει καποιος να μου πει πια ειναι της denso γιατι οι καλοι μας οι μαστορες δεν λενε για να μην τα παραγγειλουμε μεσω ιντερνετ. γιατι ζηταει 100 ευρωπουλα και δεν ειναι και λιγα.
lovebacardi έγραψε:...οι μαστορες δεν λενε για να μην τα παραγγειλουμε μεσω ιντερνετ. γιατι ζηταει 100 ευρωπουλα και δεν ειναι και λιγα.
lovebacardi έγραψε: γιατι οι καλοι μας οι μαστορες δεν λενε για να μην τα παραγγειλουμε μεσω ιντερνετ. γιατι ζηταει 100 ευρωπουλα και δεν ειναι και λιγα.
Και αν συμφωνήσεις ρώτησε τον αν τα σφίγγει με δυναμόκλειδο σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή και αν χρεώνει έξτρα και γι'αυτό, που δεν νομίζω να είναι και αυτό μέσα στην τιμή και αυτό για μόλις 100 € , μάλλον παίζει το κλασικό σύστημα που δουλεύει πάντος, σφίξτα σχετικά δυνατά. Α και όταν είναι να αλλάξεις λάδια μην ξεχάσεις να βάλεις τα super ειδικά λάδια για LPG, βγάλανε κάτι καινούργια ειδικά με ρινίσματα χρυσού. Τα πουλάνε στην Βουκουρεστίου DaKancho έγραψε:Ειδικά για τα μπουζί, το περισσότερο που χρειάζεται να κάνουμε (αν κάνουμε κάτι) για χρήση υγραερίου είναι να μειώσουμε το διάκενο κατά περίπου 0,1 mm ( περίπου το 10% του υφιστάμενου διάκενου) και αυτό δεν στοιχίζει τίποτε.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 17 επισκέπτες
|
|
|