anj890 έγραψε:NickSt έγραψε:Φίλε , δεν κάνω τον "παντογνώστη" αλλά σου λέω ότι σε 10000 χλμ ΚΑΝΕΝΑ μπέκ δεν χαλάει 2 φορέςς !!!! ούτε το πιο ξεφτίλικο ..//..σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου , ψάξου πολύ γιατί θα σου χαλάσει ΚΑΙ τα HANA και μάλλον θα σου κοστίσει ακριβά../.αυτά...
Προφανώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα από εμένα το αυτοκίνητο μου και τι χαλάει και τι όχι. (ένα μπράβο στον Ηλία που εξήγησε τι έφταιγε μέσα σε δύο γραμμές)
Όσον αφορά το φίλο που είπε για εγγύηση, ναι την γνωρίζει ο εγκαταστάτης μου, τα μεροκάματα που έχασα όμως εγώ πέρα δώθε για διάγνωση βλάβης, αλλαγές και ρυθμίσεις?????????
Απο ότι φαινεται απο τον τρόπο που απαντάς σε αυτούς που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν , γράφεις μόνο για να γράφεις..
..τέσπα , εξήγησε τουλάχιστον κάτι.
Ο Ηλίας έδωσε μια εξήγηση τι μπορεί να πάθει ένα μπέκ έστω και αν είναι δύο ημερών , σωστά ????..εσύ λοιπόν επιβεβαιώνεις την εξήγηση τού Ηλία ,
δλδ μας λές ότι η αιτία που χαλάσανε τα μπέκ σου δύο φορές στα 10000 χλμ ήταν λάσπη μέσα στο καύσιμο που έκαιγες !!!!. Για πές μας τώρα ( με το υφάκι σου ή όχι , δεν έχει σημασία )
αφού έφταιγε η λάσπη , πως λές ότι πλήρωσες ακριβά τα φτηνά Rail 1G1???...και πως ξέρεις ότι
αν ξανακάψεις καύσιμο με λάσπη δεν θα σου χαλάσει και τα HANNA ????...η μήπως τα HANNA είναι ...αντιλασπικά ?????
Πειστική απάντηση please με όποιον τρόπο θέλεις....