Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα μετά την εκκίνηση της μηχανής

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα μετά την εκκίνηση της μηχανής

Δημοσίευσηαπό george7009 » Τετ 06 Μάιος, 2015 21:48

hlias έγραψε:σε ολα τα μπεκ, βενζινης, υγραεριου, πετρελαιου, η διαρκεια ζωης τους εκτος απο τα δεδομενα του κατασκευαστη τους, εξαρταται και απο μια μεταβλητη η οποια θα μπορουσε να λεγετε "καθαροτητα καυσιμου" ετσι για παραδειγμα αν περασει λασπη μεσα στο κυκλωμα τροφοδοσιας ας ειναι και 2 ημερων, τα μπεκ θα βγουν off και συνηθως πασχουν περισσοτερο αυτα που εχουν μεγαλυτερη ακριβεια στο ψεκασμο τους.

Έχει δίκιο ο Ηλίας .

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τετ 06 Μάιος, 2015 22:16

Ο Ηλίας έχει πάντα δίκιο αδερφέ , ακόμα και όταν ρίχνει κανένα "γαλλικό".. :mrgreen: ..

(..γειά σου Μηχανικάρα )..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 06 Μάιος, 2015 22:46

Νικολα σε ευχαριστω ακομα μια φορα για τα καλα σου λογια, αλλα αδερφε ανθρωπος που μαθαινω ακομα ειμαι σαν ολους τους αλλους και με πολλα σακατιλικια πανω μου, π.χ. ελλειψη υπομονης και οξυθυμος.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό giannis6 » Πέμ 07 Μάιος, 2015 00:33

Εικόνα
Mazda 6 1.8 2007
Stag Q-Box Basic
giannis6

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό anj890 » Πέμ 07 Μάιος, 2015 09:59

NickSt έγραψε:Φίλε , δεν κάνω τον "παντογνώστη" αλλά σου λέω ότι σε 10000 χλμ ΚΑΝΕΝΑ μπέκ δεν χαλάει 2 φορέςς !!!! ούτε το πιο ξεφτίλικο ..//..σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου , ψάξου πολύ γιατί θα σου χαλάσει ΚΑΙ τα HANA και μάλλον θα σου κοστίσει ακριβά../.αυτά...

Προφανώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα από εμένα το αυτοκίνητο μου και τι χαλάει και τι όχι. (ένα μπράβο στον Ηλία που εξήγησε τι έφταιγε μέσα σε δύο γραμμές)

Όσον αφορά το φίλο που είπε για εγγύηση, ναι την γνωρίζει ο εγκαταστάτης μου, τα μεροκάματα που έχασα όμως εγώ πέρα δώθε για διάγνωση βλάβης, αλλαγές και ρυθμίσεις?????????
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό NickSt » Πέμ 07 Μάιος, 2015 13:42

anj890 έγραψε:
NickSt έγραψε:Φίλε , δεν κάνω τον "παντογνώστη" αλλά σου λέω ότι σε 10000 χλμ ΚΑΝΕΝΑ μπέκ δεν χαλάει 2 φορέςς !!!! ούτε το πιο ξεφτίλικο ..//..σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με το σύστημα σου , ψάξου πολύ γιατί θα σου χαλάσει ΚΑΙ τα HANA και μάλλον θα σου κοστίσει ακριβά../.αυτά...

Προφανώς εσύ γνωρίζεις καλύτερα από εμένα το αυτοκίνητο μου και τι χαλάει και τι όχι. (ένα μπράβο στον Ηλία που εξήγησε τι έφταιγε μέσα σε δύο γραμμές)

Όσον αφορά το φίλο που είπε για εγγύηση, ναι την γνωρίζει ο εγκαταστάτης μου, τα μεροκάματα που έχασα όμως εγώ πέρα δώθε για διάγνωση βλάβης, αλλαγές και ρυθμίσεις?????????

Απο ότι φαινεται απο τον τρόπο που απαντάς σε αυτούς που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν , γράφεις μόνο για να γράφεις..
..τέσπα , εξήγησε τουλάχιστον κάτι. Ο Ηλίας έδωσε μια εξήγηση τι μπορεί να πάθει ένα μπέκ έστω και αν είναι δύο ημερών , σωστά ????..εσύ λοιπόν επιβεβαιώνεις την εξήγηση τού Ηλία , δλδ μας λές ότι η αιτία που χαλάσανε τα μπέκ σου δύο φορές στα 10000 χλμ ήταν λάσπη μέσα στο καύσιμο που έκαιγες !!!!. Για πές μας τώρα ( με το υφάκι σου ή όχι , δεν έχει σημασία ) αφού έφταιγε η λάσπη , πως λές ότι πλήρωσες ακριβά τα φτηνά Rail 1G1???...και πως ξέρεις ότι αν ξανακάψεις καύσιμο με λάσπη δεν θα σου χαλάσει και τα HANNA ????...η μήπως τα HANNA είναι ...αντιλασπικά ?????
Πειστική απάντηση please με όποιον τρόπο θέλεις....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό giannis6 » Πέμ 07 Μάιος, 2015 14:29

NickSt έγραψε: η μήπως τα HANNA είναι ...αντιλασπικά ?????

Οχι βρε
Τα HANNA είναι για Off Road αυτοκίνητα και αντέχουν στη λάσπη =)) =)) =))
Mazda 6 1.8 2007
Stag Q-Box Basic
giannis6

Δημοσιευσεις: 34

Δημοσίευσηαπό anj890 » Πέμ 07 Μάιος, 2015 19:54

NickSt έγραψε:
anj890 έγραψε:

Απο ότι φαινεται απο τον τρόπο που απαντάς σε αυτούς που προσπάθησαν να σε βοηθήσουν , γράφεις μόνο για να γράφεις..
..τέσπα , εξήγησε τουλάχιστον κάτι. Ο Ηλίας έδωσε μια εξήγηση τι μπορεί να πάθει ένα μπέκ έστω και αν είναι δύο ημερών , σωστά ????..εσύ λοιπόν επιβεβαιώνεις την εξήγηση τού Ηλία , δλδ μας λές ότι η αιτία που χαλάσανε τα μπέκ σου δύο φορές στα 10000 χλμ ήταν λάσπη μέσα στο καύσιμο που έκαιγες !!!!. Για πές μας τώρα ( με το υφάκι σου ή όχι , δεν έχει σημασία ) αφού έφταιγε η λάσπη , πως λές ότι πλήρωσες ακριβά τα φτηνά Rail 1G1???...και πως ξέρεις ότι αν ξανακάψεις καύσιμο με λάσπη δεν θα σου χαλάσει και τα HANNA ????...η μήπως τα HANNA είναι ...αντιλασπικά ?????
Πειστική απάντηση please με όποιον τρόπο θέλεις....

Το ποιος έχει υφάκι φαίνεται. Τέλος πάντων, δεν έχω καμία όρεξη για αντιπαράθεση μαζί σου. Απλά παραθέτω γεγονότα. Είπα ότι μέσα σε 10.000 χιλ. χλμ μου χάλασαν τα Rail δύο φορές. Εδώ και 20.000 χλμ που φοράω τα HANA δεν έχω πρόβλημα κανένα. Από τα ίδια πρατήρια βάζω. Ούτε λόγο να πω ψέματα έχω, ούτε διαφήμιση κάνω. Αν εσένα τα Rail σου βγάζουν 80.000, μακάρι να σου βγάλουν άλλα τόσα χωρίς πρόβλημα. Όσον αφορά γιατί τα πλήρωσα ακριβά τα Rail, το εξήγησα προηγουμένως.
anj890

Δημοσιευσεις: 108

Δημοσίευσηαπό pipagas » Πέμ 07 Μάιος, 2015 20:42

Ειρηνη υμιν συμφορουμιτες!!! :ymhug:
Anj890, και ο Νικος να σε βοηθησει προσπαθησε. Εγω τουλαχιστον απο αυτα που γραφει στο μυνημα του, αυτο διαπιστωνω.
Ειλικρινα δεν βλεπω το λογο γιατι να του αξιζει μια τετοια απαντηση!? :(
Landirenzo Evo σε Ford Focus MK1 1400cc
Τοποθέτηση στις 219.400.
pipagas

Δημοσιευσεις: 89

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Παρ 29 Μάιος, 2015 12:51

Καλησπέρα! Ξανά γράφω μετα απο καιρό για το ίδιο πρόβλημα, που είναι τα μπουκωματα με κρύα μηχανή. Έχουν δει το αμάξι Πολλά συνεργεία στη Θεσσαλονίκη μα ποτέ δεν κατάφερε κάνεις κάτι, ευτυχώς όλες αυτές οι προσπάθειες δεν είχαν έξοδα για μένα. Σκέφτομαι να κάνω άλλη μια προσπάθεια Τώρα που ζω στην Αθήνα Γιατί έχω ακούσει αρκετά καλύτερα λόγια από χρήστες του φορουμ. Υπάρχει κάποιος εγκατάστασης που θα μπορούσε να με βοηθήσει; το αυτοκίνητο είναι Hyundai accent 2005 1341cc 87hp και αποτι θυμάμαι Γιατί BRC sequent 24 και έχει κάνει πάνω από 60.000 με υγραέριο. Να σημειώσω ότι με βενζίνη δουλεύει άψογα
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 54 επισκέπτες