ειδα καποιος πιο πανω να λεει ντιζελ = ηρεμη οδηγηση,μπορει να μου το κανετε πιο λιανα αυτο??καποτε στο τεξας ναι,τωρα οχι.
κατα την αποψη μου για αυτα που λες πιο πανω με βενζινη(υγραεριο) μονο για το c class θα σ ελεγα ο.κ που δεν νομιζω να ειναι 1.6 που λες αλλα 1.8.ολα τ αλλα και ειδικα τα tsi δεν τα βλεπω λυση.
εχεις δει τιμες για 320d ??πολυ καλη επιλογη σε μεταχειρισμενο οποιας χρονολογιας.με καλη ιπποδυναμη και μονο μειον το 2.000κυβικα.δυστυχως τα ντιζελ τελευταιας γεννιας εχουνε θεματακια με τα φιλτρα μικροσωματιδιων.οποτε πας σε προηγουμενης γεννιας δλδ μοντελα πριν του 2010 χοντρικα.
εγω πιστευω αυτο που θα σε ικανοποιησει βρισκετε μονο στα 2000κυβικα και σε βενζινη και σε ντιζελ.εκτος τα 1.8 κομπρεσορες της μερσεντες.γινονται υγραεριο με σχετικα λιγα προβληματα.ολα τ αλλα τουρμπο βενζινη δεν θα το ενεκρινα.
σε ντιζελ πολυ καλα μοτερια κ δυνατα ειναι τα 2.0tdi του vw γκρουπ και αν παμε πιο παλιο μοντελο ta 1.9 του ιδιου γκρουπ.
αυτη ειναι η αποψη μου βαση των αυτοκινητων που ειχα κατοχη μου που εχω οδηγησει κ εχω δει.
δεν ειμαι μηχανικος αλλα ασχολουμε με ο θεμα αυτοκινητο και εχω κανει μεχρι τωρα περισσοτερα απο 1.500.000χλμ οδηγοντας.
υ.γ skoda octavia 5 2.0tdi να τουρμπιζει συνεχεια και οχι με οικονομικη οδηγηση εκαιγε 9l/100




