Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Vialle Valve Protector kit

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Vialle Valve Protector kit

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 23 Μάιος, 2011 18:11

Η εγκατάσταση με τα 1200 ευρώ μπορεί να είναι άψογη. Ή μπορεί και να μην είναι και να υπάρχουν κάποια προβλήματα για άλλους σημαντικά (ρεταρίσματα, φτωχά μείγματα) και γι άλλους όχι (μικρή μείωση επιδόσεων, μπεκ που "ακούγονται", κλπ.). Η διαφορά ενός ποιοτικού συστήματος με ένα άλλο φθηνότερο, θα φανεί σε βάθος χρόνου αν απομονώσουμε τον παράγοντα "εγκαταστάτης".
Το ίδιο, σε βάθος χρόνου θα φανεί και το κέρδος από την απόσβεση. Κι όποιος βιάζεται για απόσβεση ή τον ενδιαφέρει το φθηνότερο (ονομαστικό) κόστος και τίποτε άλλο, σαφώς και υπάρχει η Βουλγαρία (όπου έχουν σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από εδώ).
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό dim63 » Τρί 24 Μάιος, 2011 09:50

Re: 6ης γενιας υγραεριοκινηση

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 07 Μάιος, 2011 09:25
Είναι "εφεύρεση" όσων προσπαθούν να αποδείξουν οτι διαθέτουν δήθεν το πιο προχωρημένο σύστημα. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σύστημα με αέρια έκχυση που κατά διαστήματα ψεκάζει και λίγη βενζίνη. Σε αυτοκίνητα που δεν έχουν προβληματικούς (για το υγραέριο) κινητήρες δε νομίζω να προσφέρει τίποτε περισσότερο από ένα καλό σύστημα αέριας έκχυσης των συστημάτων υγρού ψεκασμού. Απλά, αναφέροντας 6ης, 7ης και νιοστής γενιάς σύστημα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν το αυξημένο κόστος...
Λαδιέρα δε χρησιμοποιούν τα συστήματα με υγρό ψεκασμό.

Αλλαξανε τα πραγματα :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ποτε δεν ειναι καλο το απολυτο
Mazda tribute 2.3 bigas-geartech αεριου χωρις λαδια-ξυδια
dim63

Δημοσιευσεις: 279

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 24 Μάιος, 2011 14:46

dim63 έγραψε:Re: 6ης γενιας υγραεριοκινηση

Δημοσίευσηαπό dti » Σάβ 07 Μάιος, 2011 09:25
Είναι "εφεύρεση" όσων προσπαθούν να αποδείξουν οτι διαθέτουν δήθεν το πιο προχωρημένο σύστημα. Στην πραγματικότητα δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα σύστημα με αέρια έκχυση που κατά διαστήματα ψεκάζει και λίγη βενζίνη. Σε αυτοκίνητα που δεν έχουν προβληματικούς (για το υγραέριο) κινητήρες δε νομίζω να προσφέρει τίποτε περισσότερο από ένα καλό σύστημα αέριας έκχυσης των συστημάτων υγρού ψεκασμού. Απλά, αναφέροντας 6ης, 7ης και νιοστής γενιάς σύστημα, προσπαθούν να δικαιολογήσουν το αυξημένο κόστος...
Λαδιέρα δε χρησιμοποιούν τα συστήματα με υγρό ψεκασμό.

Αλλαξανε τα πραγματα :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ποτε δεν ειναι καλο το απολυτο

''Μην πυροβολείτε τον Πιανίστα''....

Οταν ρωτας την εταιρια παραγωγης του κιτ σου αν μπαινει λαδιερα η αλλου τετοιου τυπου σκευασματα και σου απαντα επισημα με mail οτι δεν θελει λιπανση και οτι αν το κανεις μπορει να σου βγαλει και προβληματα σε καποιες περιπτωσεις, εσυ τι θα ελεγες ? Αν η εταιρια αποφάσισε τελικα να βγαλει κιτ λιπανσης για ολη την γκαμα των κινητηρων που μετατρεπονται, ''με γιά της και χαρα της''... Περαν του οτι στην τελικη καλο ειναι η εταιρια να περνει μια οριστικη αποφαση που ειναι προς οφελος(τελικα...) του πελατη της. Αυτα για τη vialle. H icom, ακομα δεν παραγει ουτε προτεινει κανενος ειδους λιπανση.
Μετα απο αυτα ο καθενας κανει οτι τελικα αυτος αποφασισει και γουσταρει.

Οι εξυπναδες και οι πνευματωδεις απαντησεις, να λείπονται...
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό DaKancho » Τρί 24 Μάιος, 2011 15:13

Παιδιά φτιάξτε κι ένα σύλλογο και κινηθείτε νομικά εναντίον όποιου η απάντηση ή το σχόλιο δεν σας γουστάρει.

(Επίσης μπορείτε να κινηθείτε και χειρωνακτικά, για πιο γρήγορα...)
Υπέρμαχος της άμεσης ποινικοποίησης της βλακείας. Συμπεριλαμβάνονται και οι επιδειξίες.
Άβαταρ μέλους
DaKancho

Δημοσιευσεις: 283

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 24 Μάιος, 2011 15:26

DaKancho έγραψε:
(Επίσης μπορείτε να κινηθείτε και χειρωνακτικά, για πιο γρήγορα...)

Σε πρωταθλητες του ειδους, σαν κι εσενα, θα πρότεινα την λιπανση... Μην παθεις και τιποτα αγορι μου.. :lol:

Αναφερομενος στην λιπανση δεν βγαινω και off topic... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό dim63 » Τρί 24 Μάιος, 2011 16:18

προς ΟΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ και ΓΝΩΣΤΟΥΣ

Οι πυροβολισμοί είναι άσφαιροι.

Απλά και μόνο αν δεν γινόμαστε δογματικοί στο θέμα κα σε ότι άλλο όλοι θα είμαστε πιο άνετοι για να μιλάμε να παραθέτουμε ιδέες προτάσεις μακακιές στρατιωτικές αρβύλες και ότι…………

Το ποστ απλά έδειξε μια 180ο περιστροφή γνώμης, ή μάλλον αυστηρής θέσης.

Με το να χωρίζουμε τα συστήματα σε βασιλικά πριγκηπικά ‘η παρακατιανά το μόνο που καταφέρνουμε είναι να ερχόμαστε σε αντιπαραθέσεις και επιστροφές στα ίδια και τα ίδια.

Ξέρουμε όλοι πια ότι το θέμα είναι τα μαστόρια. Οπότε ας προφυλάξουμε με τις εμπειρίες μας τους μέλλοντες χρήστες.

Φιλικά προς όλους.
Δημήτρης

Ps. Το δικό μου είναι το κάλλιστο.
dim63

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 24 Μάιος, 2011 16:25

Εισαι ωραιος και σε παω. :thumbup:

Προσωπικα ακολουθω τις επιταγες της εταιριας κατασκευης του κιτ μου. Αν αλλαξει κατι βλεπουμε.
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό dim63 » Τρί 24 Μάιος, 2011 17:32

και εγω δεν εχω λαδιερα αυτο δεν λεει οτι δεν μπορω να βαλω αυριο.
ομως ποτε δεν ειπα ΠΑΝΕ ΒΑΛΕ η ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ

Ξερεις και απο 4τF τι γινετε εκει μεσα, και εχουν :thumbdown: :thumbup: :clap: :?: :!: :ymapplause: :oops:

φιλικοτατα
dim63

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Τρί 24 Μάιος, 2011 18:07

dim63 έγραψε:και εγω δεν εχω λαδιερα αυτο δεν λεει οτι δεν μπορω να βαλω αυριο.

Ξερεις και απο 4τF τι γινετε εκει μεσα, και εχουν :thumbdown: :thumbup: :clap: :?: :!: :ymapplause: :oops:

φιλικοτατα

Ναι αλλα και αν το πεις, ο αλλος πρεπει να τρεξει να την βαλει ? Ποιος εισαι-ειμαι και εχεις το αλάθητο ?(ρητορικη ερωτηση)

Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και υπολογος των πραξεων του. Οποιος παρει 1 αποφαση και τελικα για τον Α ή Β λογο το μετανιωσει ή γινει λαλακια με αυτο που εκανε, και ριξει την ευθύνη της πραξης του στον αλλο....ειναι απλα αξιος της μοιρας του...να τρωει φαπες μεχρι να κλεισει τα ματια του και ποτε να μην προκοψει.

Εγω σε οσους εχω πει, αναφερω καθαρα και μονο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη. Δεν ειπα σε κανενα οτι ειμαι τεχνικος, ηλεκτρολογος μηχανικος κτλ

Αν υπαρχει κανενας που τον παραπλανησα με ψεματα ειναι ελευθερος να με ''αδειασει''......
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσίευσηαπό dim63 » Τρί 24 Μάιος, 2011 18:53

astragjtg έγραψε:
dim63 έγραψε:και εγω δεν εχω λαδιερα αυτο δεν λεει οτι δεν μπορω να βαλω αυριο.

φιλικοτατα

Ναι αλλα και αν το πεις, ο αλλος πρεπει να τρεξει να την βαλει ? Ποιος εισαι-ειμαι και εχεις το αλάθητο ?(ρητορικη ερωτηση)

Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και υπολογος των πραξεων του. Οποιος παρει 1 αποφαση και τελικα για τον Α ή Β λογο το μετανιωσει ή γινει λαλακια με αυτο που εκανε, και ριξει την ευθύνη της πραξης του στον αλλο....ειναι απλα αξιος της μοιρας του...να τρωει φαπες μεχρι να κλεισει τα ματια του και ποτε να μην προκοψει.

Εγω σε οσους εχω πει, αναφερω καθαρα και μονο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη. Δεν ειπα σε κανενα οτι ειμαι τεχνικος, ηλεκτρολογος μηχανικος κτλ

Αν υπαρχει κανενας που τον παραπλανησα με ψεματα ειναι ελευθερος να με ''αδειασει''......

ΜΗΝ το περνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ;)
γενικο ειναι το θεμα και τα μπρος πισω ασχετα αν ΔΕΝ ηταν εσκεμενα ΔΕΝ τα εκανες εσυ :!:

φυσικα η οποια επιλογη ειναι προσωπικη(νομιζω πρεπει να ημουν ο πρωτος με bigas εδω μεσα οταν στο φορουμ επαιζαν μονο κανα 5 φιρμες αλλες αλλα εγω επελεξα bigas) δεν αναγκαζουμε κανεναν.

αλλα οταν υπαρχουν εγγραφες του στυλ -αυτο δεν θελει.- μπορει καποιοι να ακουμπαν σε αυτο-μιας και ο συγγραφεας ειναι polypost (εχει δωσει και πολυ σωστα φωτα αλλες φορες) και να μην ασχοληθουν πλεον και βρεθουν προ :-?

και κατι νομιζω πολυ βασικο ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ και μετα τους χρηστες
γιατι πραγματικα αν ολο αυτο το διαστημα που τα υγρα συστηματα λεγαν ΟΧΙ και μετα απο 10+ χρονια το αλλαζουν τι να σκεφτης? οτι τωρα το βρηκαν? τωρα το θυμηθηκαν? ή ας ριξουμε ενα ακομα προιον στην αγορα,και αφου ειμαστε και ακριβοι ας το κανουμε λιγο πιο hightech.
Γιατι ειχα βρει και εγω http://www.flashlube.com/en/products/el ... r-kit.html

το οποιο το γυροφερνω γιατι αν βαλω ας ειναι hightech /:)
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ
dim63

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες