astragjtg έγραψε:Ναι αλλα και αν το πεις, ο αλλος πρεπει να τρεξει να την βαλει ? Ποιος εισαι-ειμαι και εχεις το αλάθητο ?(ρητορικη ερωτηση)
Ο καθενας ειναι κυριος του εαυτου του και υπολογος των πραξεων του. Οποιος παρει 1 αποφαση και τελικα για τον Α ή Β λογο το μετανιωσει ή γινει λαλακια με αυτο που εκανε, και ριξει την ευθύνη της πραξης του στον αλλο....ειναι απλα αξιος της μοιρας του...να τρωει φαπες μεχρι να κλεισει τα ματια του και ποτε να μην προκοψει.
Εγω σε οσους εχω πει, αναφερω καθαρα και μονο την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου αποψη. Δεν ειπα σε κανενα οτι ειμαι τεχνικος, ηλεκτρολογος μηχανικος κτλ
Αν υπαρχει κανενας που τον παραπλανησα με ψεματα ειναι ελευθερος να με ''αδειασει''......
ΜΗΝ το περνεις ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ
γενικο ειναι το θεμα και τα μπρος πισω ασχετα αν ΔΕΝ ηταν εσκεμενα ΔΕΝ τα εκανες εσυ
φυσικα η οποια επιλογη ειναι προσωπικη(νομιζω πρεπει να ημουν ο πρωτος με bigas εδω μεσα οταν στο φορουμ επαιζαν μονο κανα 5 φιρμες αλλες αλλα εγω επελεξα bigas) δεν αναγκαζουμε κανεναν.
αλλα οταν υπαρχουν εγγραφες του στυλ -αυτο δεν θελει.- μπορει καποιοι να ακουμπαν σε αυτο-μιας και ο συγγραφεας ειναι polypost (εχει δωσει και πολυ σωστα φωτα αλλες φορες) και να μην ασχοληθουν πλεον και βρεθουν προ
και κατι νομιζω πολυ βασικο ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΟΙΤΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΠΡΩΤΑ και μετα τους χρηστες
γιατι πραγματικα αν ολο αυτο το διαστημα που τα υγρα συστηματα λεγαν ΟΧΙ και μετα απο 10+ χρονια το αλλαζουν τι να σκεφτης? οτι τωρα το βρηκαν? τωρα το θυμηθηκαν? ή ας ριξουμε ενα ακομα προιον στην αγορα,και αφου ειμαστε και ακριβοι ας το κανουμε λιγο πιο hightech.
Γιατι ειχα βρει και εγω
http://www.flashlube.com/en/products/el ... r-kit.htmlτο οποιο το γυροφερνω γιατι αν βαλω ας ειναι hightech
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ