fokion έγραψε:το φυσιολογικό του με βενζινη ηταν 13 κι οχι με αυτο το στησιμο σε λαστιχα...
Βενζινη ουτε 10 ευρω..
αν και για λογους που βαριεμαι να εξηγησω η βενζινη δε πρεπει να υπολογιζεται... θα την εκαιγες ειτε ειχε ειτε οχι αεριο... αλλα ειπα βαριεμαι
Για εξησγησε μας ρε fokion ιατι δεν καταλαβαινω, λες οτι εκαψες 53 λιτρα για 310 χλμ και περιπου 10 ευρω βενζινη,σωστα η κανω λαθος?
Αν ειναι ετσι τοτε εκαψες 53 λιτρα υγραεριο και 6,25 λιτρα βενζινης δηλ. συνολικα 59,25 λιτρα και δεν εχεις καταναλωση 17,1 λιτρα τα 100 αλλα 19,11 λιτρα τα 100!
Και γιατι να μην υπολογιζετε η βενζινη φιλε,εγω οταν εκαιγα μονο βενζινη μου εβγαζε 10 λιτρα τα 100 στον περιφερειακο,12 στην πολη,13 στο βουνο,15 σε μποτιολιαρισμα 2 ωρων κ.τ.λ,πως δηλ. το λες θα την καιγαμε ουτος η αλλος,δηλ. τι θελω να πω,αν δεν ειχα υγραεριο θα εβαζα 10 ευρω βενζινη και θα μηδενιζα τον χιλιομετρητη και αναλογα την οδηγηση και που οδηγουσα θα μου πηγαινε ταδε χιλιομετρα η βενζινη,δηλ. 7 λιτρα εβγαλαν ταδε χιλιομετρα ,εσυ τωρα δηλ. εχεις βαλει 53 λιτρα υγραεριο και 6,25 λιτρα βενζινη(με 1,60 τιμη λιτρου στην βαζω!)γιατι ρε φιλε να μην μετρησει στην συνολικη καταναλωση?