hlias έγραψε:valsam έγραψε:!
με φτωχοτερο μειγμα μπορει να εχεις μεγαλυτερη καταναλωση αποτι με σωστο.
ελα παρε το αμαξι μου κρατα το μια βδομαδα και πηγαινε το αν θες και σε δυναμομετρο, σου αρκει αυτο?
Oχι ρε Ηλια δεν μου αρκει!
Δεν ειναι απντηση αυτη!
Εχω χωρτασει απο τετοιου ειδους απαντησεις,κατι τετοια μου ελεγαν και για τα πελλετ και τις μπριγκετες οι Ελληναρες οι εμποροι και δεν προλαβαινα να τους κανω ρομπες φιλε!
Και η πλακα ειναι οτι παρολου που τους εκανα ρομπες αυτοι επεμεναν του στυλ ,"τι να σου πω ρε φιλε ελα απο το σπιτι μου να δεις τι καιω" οπως δηλ. γυρνας και μου λες εσυ π.χ με το αυτοκινητο σου!
Το υγραεριο δεν το ξερω φιλε αλλα τα ξυλα μου δοξα τον θεο τα ξερω πια απ'εξω και ανακατωτα,λοιπον πηγαινα στους Ελληναρες εμπορους τις αρπαχτης για να παρω μπριγκετες και ολοι μα ολοι την ιδια καραμελα,παρε αυτην και θα καις αντι για 2 κιλα ξυλο 1 κιλο μπριγκετα,ο αλλος παρε αυτην και αντι για 5 κιλα ξυλα 3 κιλα μπριγκετα,για να μην τα πολυλογω ο καλυτεροτερος απόλους (και οταν λεω ολους τους εχω ξετιναξει ολους,ειτε εγω περασα απο το μαγαζι ειτε τους πηρα τηλ.!)μου υποσχονταν τουλαχιστον 30% λιγοτερη καταναλωση μπριγκετα απ' οτι με ξυλο. επειδη το ξαναλεω τα ξυλαρακια μου τα ξερω απέξω και ανακατωτα και εχω και ολα τα εργαλιακια μου τα ξυλα των τριων ετων που εχω και εχουν αρκετα κατω απο 20% πραγματικη υγρασια και εχουν τουλαχιστον θερμογονο δυναμη 4kcal/kgr καρατσεκαρισμενα, του καλυτερου Ελληναρα εμπορου αυτα που ηθελε να μου πουλησει μπιγκετα και μου υποσχονταν τουλαχιστον 30% λιγοτερη καταναλωση μπριγκετα απ' οτι με ξυλο και εχει πουλησει και ουκ ολιγα σε αρκετα "ευχαριστημενους " πελατες ηταν εισαγωγης και ειχαν και πιστοποιηση και μαλιστα εγραφαν και επανω στην ζελατινα 4,7 kcal/kgr,δηλ. αντι για 2 κιλα ξυλα θα ηθελα 1,7 κιλα μπριγκετα δηλ. 15% λιγοτερη καταναλωση στην καλυτερη περιπτωση και οχι 30% που εξακολουθουσε και επεμενε ο καλυτερος σου ξαναλεω ολων των υπολοιπων που ειχα δοκιμασει!
Ηλια αποδειξε το μου λοιπον με νουμερα και΄γω μαζι σου φιλε!