Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ψεκασμός Βενζίνης

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Ψεκασμός Βενζίνης

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 10 Φεβ, 2014 21:48

NickSt έγραψε:Όποιος απο εσάς γνωρίζει , ας μου λύσει μια απορία που νομίζω την έχουν και πολλοί άλλοι . Αφού αυτοί που αναφέρονται πιο πάνω έχουν αυτοκίνητα που είναι στις "μαύρες λίστες" των εταιρειών που κατασκευάζουν συστήματα , ΓΙΑΤΙ πάνε και βάζουν σύστημα υγραερίου και μετά όταν τα "κλάνει" το όχημα τους διαρηγνύουν τα ιμάτια τους και τούς φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους ίδιους ????? Αυτοί οι 50 με τα Forester που γράφει κάποιος παραπάνω , δεν ήξεραν ότι το "καμάρι" τους είναι στις μαύρες λίστες ????

Απλά ερωτήματα θέτω....

Ωραίο ερώτημα!
Θα σου απαντήσω με άλλο ερώτημα στο ερώτημα!
Γιατι....αφού ήτανε σε μαύρες λίστες....οι εγκαταστάτες δέχθηκαν να τους εξυπηρετήσουν και δεν τους έδιωξαν;
Η....μήπως...τους πούλησαν και ξύδιέρες, λαδιερες για έξτρα προστασία;
Σε ότι αφορά τη παρότρυνση για να πατησω το κουμπί...βενζίνης..σε ευχαριστώ......
Γιατι.....εδώ και 1 μήνα.......τελείωσα με το LPG!
Καλή τύχη στους υπόλοιπους και μακάρι να προλάβουν όλοι να κάνουν απόσβεση!
Εγω τελείωσα με το LPG όχι απο ζημιά αλλα γιατι πλέον είναι αδύναμο κίνητρο τα 2 ευρω για 100 χλμ κέρδους, και να Χανω τον υπνακο μου και για το αέριο!έχω πολλα σοβαρότερα για να προσθέσω και αυτο το άγχος,το Πούλησα λοιπόν το αμάξι καιι πάμε για αλλα , αν πέσει 65 cents το λίτρο μπορει να ξαναβαλω, τώρα προτιμώ να οδηγω αλλο εξισου δυνατο πιο αργά και να καταναλωνω πάνω κατω τα ίδια και τέλος η ιστορία, έτσι απλα!
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 10 Φεβ, 2014 21:59

valsam έγραψε:Ωραια απαντηση Ηλια!
Βλεπεις οτι δεν ειμαι μονο εγω με τις ιδιες τρελες ανησυχιες για ανυπαρκτες ζημιες που προκειτε να συμβουν στο αυτοκινητο μου!
Ολο και περισσοτερο θα ακους τετοιες φωνες,αντε να τους βγαλετε ολους troll και τρελους!
Μια χαρα υπαρκτες ειναι οι ζημιες και σε παρα πολους απο εμας τους υγραεριοκινητους ειναι αναποφευχτο στο προσεχες μελλον να ερθει η σειρα μας να σκασουμε το χιλιαρικακι!
(Απο τα 400 Forester που εγινε μετατροπη πάνω από 50 ειχαν παει με κλειστές βαλβίδες ΜΟΝΟ στον Lpgas ,φαντασου δηλ. ποσα πηγαν και αλλου,δηλ. με λιγα λογιο ολα!)!

Δεν ειμαι εγω ο εχθρος σου,ουτε εγω που σε κανει χαλαστρα και δεν βαζει αλλο ο κοσμος υγραεριο στα αυτοκινητα του ,το γνωριζεις πολυ καλα ποιος φταιει,ας ειχα και'γω λοιπον 78-80 λεπτα το λιτρο οπως εχει σε αλλα σημεια της Ελλαδας και οχι 96 και ας μου εβγαζε την ζημια,ημουν προετοιμασμενος για αυτο το σεναριο γιατι και τα λεφτα της ζημιας θα τα ειχα εξοικονομισει η θα τα εξοικονομουσα στο εγγυς μελλον απο το υγραεριο,τωρα οπως λεει και ο φιλος πιο πανω το ξερεις πολυ καλα οτι ουτε για τσιχλες δεν μας αφηνουν τα λαμογια!

ζημια που δεν εχεις παθει ειναι ανυπαρκτη και μονο στην φαντασια σου......ζημιες θα υπαρχουν και με το υγραεριο.
ΠΡΙΝ ΤΟ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΖΗΜΙΕΣ? βαλβιδες, καπακια κ.τ.λ. με καυσιμο μονο την βενζινη? ναι υπαρχουν καποια αυτοκινητα που εχουν ευπαθεια αλλα αυτο οχι μονο δεν το εκρυψε κανενας αλλα οι ιδιες εταιριες εχουν βγαλει λιστα με αρκετα μοντελα, αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι ολα τα mondeo π.χ. θα παθουν ζημια.
μια και αναφερεσε στον Χρηστο ρωτα τον ποσα forester και imbreza εχουν βαρεσει στροφαλο ενω δεν εχουν δει το υγραεριο ουτε σε αναπτηρα, οι κατοχοι των υπολοιπων ιδιων μοντελων πρεπει να κλαινε την μοιρα τους απο το πρωι μεχρι το βραδυ γιατι καποια βαρεσαν στροφαλο?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 11 Φεβ, 2014 00:39

antonis8via έγραψε:Εγω τελείωσα με το LPG όχι απο ζημιά αλλα γιατι πλέον είναι αδύναμο κίνητρο τα 2 ευρω για 100 χλμ κέρδους, και να Χανω τον υπνακο μου και για το αέριο!έχω πολλα σοβαρότερα για να προσθέσω και αυτο το άγχος,το Πούλησα λοιπόν το αμάξι καιι πάμε για αλλα , αν πέσει 65 cents το λίτρο μπορει να ξαναβαλω, τώρα προτιμώ να οδηγω αλλο εξισου δυνατο πιο αργά και να καταναλωνω πάνω κατω τα ίδια και τέλος η ιστορία, έτσι απλα!
[/quote]

Τώρα ειναι που το έχασες τελίως ., 2 ευρω τα 100 με τιμη αμόλυβδης στα 1.60 και υγραεριο στα 0,875 ;

Σήμερα μετρήθηκε ενα skoda Octavia BZB με αεριο ψεκασμο για 400 χιλ 35 € υγραεριο και 5 ευρω βενζινη .. 40 ευρω όταν με βενζινη ήθελε 65 -70 ευρω Σημερινή μέτρηση πελάτη .. Ποια 2 €
Τελευταία επεξεργασία από Qgas και Τρί 11 Φεβ, 2014 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 11 Φεβ, 2014 00:42

antonis8via έγραψε:
NickSt έγραψε:Όποιος απο εσάς γνωρίζει , ας μου λύσει μια απορία που νομίζω την έχουν και πολλοί άλλοι . Αφού αυτοί που αναφέρονται πιο πάνω έχουν αυτοκίνητα που είναι στις "μαύρες λίστες" των εταιρειών που κατασκευάζουν συστήματα , ΓΙΑΤΙ πάνε και βάζουν σύστημα υγραερίου και μετά όταν τα "κλάνει" το όχημα τους διαρηγνύουν τα ιμάτια τους και τούς φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους ίδιους ????? Αυτοί οι 50 με τα Forester που γράφει κάποιος παραπάνω , δεν ήξεραν ότι το "καμάρι" τους είναι στις μαύρες λίστες ????

Απλά ερωτήματα θέτω....

Ωραίο ερώτημα!
Γιατι....αφού ήτανε σε μαύρες λίστες....οι εγκαταστάτες δέχθηκαν να τους εξυπηρετήσουν και δεν τους έδιωξαν;
Σε ότι αφορά τη παρότρυνση για να πατησω το κουμπί...βενζίνης..σε ευχαριστώ......
Εγω τελείωσα με το LPG όχι απο ζημιά αλλα γιατι πλέον είναι αδύναμο κίνητρο τα 2 ευρω για 100 χλμ κέρδους, και να Χανω τον υπνακο μου και για το αέριο!έχω πολλα σοβαρότερα για να προσθέσω και αυτο το άγχος,το Πούλησα λοιπόν το αμάξι καιι πάμε για αλλα , αν πέσει 65 cents το λίτρο μπορει να ξαναβαλω, τώρα προτιμώ να οδηγω αλλο εξισου δυνατο πιο αργά και να καταναλωνω πάνω κατω τα ίδια και τέλος η ιστορία, έτσι απλα!

Το ερώτημα που θέτεις , δεν απαντάει στο ερώτημα που έθεσα εγώ . Το ζητούμενο δεν είναι τι έκαναν οι εγκαταστάτες , αλλά αυτοί που έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα . Αν δεν είχαν κάνει έρευνα αγοράς πριν κάνουν μια τόσο σημαντική προσθήκη συστήματος στο αυτοκίνητο τους , τις ευθύνες λέει η λογική πρέπει να τις αναζητήσουν πρώτα στον εαυτό τους .

Όποιος λοιπόν μπορεί , ας απαντήσει στο παραπάνω δικό μου ερώτημα....thanks...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 11 Φεβ, 2014 00:48

Qgas έγραψε:
antonis8via έγραψε:
NickSt έγραψε:,

Τώρα ειναι που το έχασες τελίως ., 2 ευρω τα 100 με τιμη αμόλυβδης στα 1.60 και υγραεριο στα 0,875 ;

Σήμερα μετρήθηκε ενα skoda Octavia BZB με αεριο ψεκασμο για 400 χιλ 35 € υγραεριο και 5 ευρω βενζινη .. 40 ευρω όταν με βενζινη ήθελε 65 -70 ευρω Σημερινή μέτρηση πελάτη .. Ποια 2 €

Φίλε Qgas...όπως έβαλες το post φαίνεται ότι τα "βάζεις" μαζί μου..δεν ξέρω πώς βρέθηκε εκεί το δικό μου όνομα , δεν έχω γράψει ποτέ κάτι τέτοιο . Σε παρακαλώ να το διορθώσεις ...
Ευχαριστώ...
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τρί 11 Φεβ, 2014 00:50

Σορρυ απο κεκτημένη ταχύτητα δεν το έσβησα .. Το διορθώνω αμέσως
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 11 Φεβ, 2014 01:25

Qgas έγραψε:
antonis8via έγραψε:Εγω τελείωσα με το LPG όχι απο ζημιά αλλα γιατι πλέον είναι αδύναμο κίνητρο τα 2 ευρω για 100 χλμ κέρδους, και να Χανω τον υπνακο μου και για το αέριο!έχω πολλα σοβαρότερα για να προσθέσω και αυτο το άγχος,το Πούλησα λοιπόν το αμάξι καιι πάμε για αλλα , αν πέσει 65 cents το λίτρο μπορει να ξαναβαλω, τώρα προτιμώ να οδηγω αλλο εξισου δυνατο πιο αργά και να καταναλωνω πάνω κατω τα ίδια και τέλος η ιστορία, έτσι απλα!

Σήμερα μετρήθηκε ενα skoda Octavia BZB με αεριο ψεκασμο για 400 χιλ 35 € υγραεριο και 5 ευρω βενζινη .. 40 ευρω όταν με βενζινη ήθελε 65 -70 ευρω Σημερινή μέτρηση πελάτη .. Ποια 2 €[/quote]

τωρα εσυ προσπαθησε να πεισεις καποιον που λεει για κερδος 2 ευρω στα 100 χιλιομετρα και ενω ειχε 3 χρονια υγραεριο προλαβε με τα 2ευρω/100χιλ. σημερινες τιμες, αντε 4 ευρω/100χιλιομετρα στην καλυτερη περιπτωση για αυτον με τον τροπο που το μετραει να κανει αποσβεση συστηματος, το καλυτερο βεβαια ειναι αυτο "προτιμώ να οδηγω αλλο εξισου δυνατο πιο αργά και να καταναλωνω πάνω κατω τα ίδια" νομιζω οτι τα σχολια ειναι περιττα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 11 Φεβ, 2014 09:20

NickSt έγραψε:
antonis8via έγραψε:

Απλά ερωτήματα θέτω....

Ωραίο ερώτημα!

Το ερώτημα που θέτεις , δεν απαντάει στο ερώτημα που έθεσα εγώ . Το ζητούμενο δεν είναι τι έκαναν οι εγκαταστάτες , αλλά αυτοί που έχουν τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα . Αν δεν είχαν κάνει έρευνα αγοράς πριν κάνουν μια τόσο σημαντική προσθήκη συστήματος στο αυτοκίνητο τους , τις ευθύνες λέει η λογική πρέπει να τις αναζητήσουν πρώτα στον εαυτό τους .

Όποιος λοιπόν μπορεί , ας απαντήσει στο παραπάνω δικό μου ερώτημα....thanks...

Όταν βλέπουν ταμπέλες 50 τα εκατο οικονομία και έχουν φτάσει στα πρόθυρα να πουλήσουν το αμάξι.....σκέφτονται ότι αξίζει το ρίσκο!
Που να φανταστούν ότι οι διαφημίσεις εμπεριέχουν ασύστολα ψευδή που αν δεν τα διάβαζαν Ποτε δε θα έβαζαν αέριο! Όταν ο ανάπηρος παει στο παππα και παρακαλεί για θαύμα και ενώ του τα σκάει για τάματα και δεήσεις και τελικα δε περπατάει.....ποιος φταίει; Ο ανάπηρος η ο εκμετάλλευσης ιερέας; Το ίδιο ακριβώς είναι....το παράδειγμα βρίσκει εφαρμογή και σε γιατρούς μάγους,χαρτορηκτρες κλπ για να δείξω ότι δε φταίει τοσο το θύμα όσο ο εκμετάλλευσης!
antonis8via

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 11 Φεβ, 2014 09:34

Ηλία, η μισή αλήθεια είναι χειρότερη απο το ψεύδος!
Φουσκωνεις λίγο τη βενζίνη, ξεφουσκωνεις λίγο το αέριο...που κατω απο 0.91 εγω δε το έχω δει πουθενά ακόμη, βάζεις αυθαίρετα ότι θες και ειρωνευεσαι για τα 2 ευρω που είπα.
Είσαι σα τη γνωστή διαφήμιση εγγύησης κινητήρα 15 ετών...που δε δίνει κανένας κατασκευαστής και δίνει.....εγκατάστατης. Το έχω γράψει πολλές φορές, για να αξίζει η διαδικασία θέλει πολλα χλμ ανά έτος και όχι 10.000 χλμ που κάνουν οι περισσότεροι.
Το ψωμί σου βγάζεις και μέχρι ένα βαθμό καταλαβαίνω το άγχος.....αλλα νομίζω ξεφουσκωσε και η φούσκα LPG....τώρα θα τρομπαρουμε τη φούσκα cng.....κάτσε να δεις.....τα έχουμε ξαναδεί τα έργα σε άλλες χώρες!
antonis8via

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 11 Φεβ, 2014 09:55

Αθηνα μεση τιμη βενζινης σημερα 1.60, μεση τιμη υγραεριου 0.91, καταναλωση βενζινης 8/100km=12,80ευρω, καταναλωση υγραεριου +30% σου βαζω για να καλυψω και μεικτους ψεκασμους βενζινης ή λαδιερα 10,4lt/100km=9.46ευρω, δηλαδη ενα αυτοκινητο 1300cc (γιατι αυτα εχουν 8lt πραγματικη καταναλωση στην πολη, στα μεγαλυτερα κυβικα ανεβενει η διαφορα κατα πολυ) με τις σημερινες τιμες που ειναι χαμηλα η βενζινη και ψηλα το υγραεριο εχει κερδος 3.34 ευρω στα 100km και αυτη η διαφορα το καλοκαιρι που κανουμε τα περισσοτερα χιλιομετρα μπορει να ξεπερασει και τα 6ευρω/100km, που φουσκωσα την βενζινη και ξεφουσκωσα το υγραεριο? θελεις να μετρησουμε και ενα αυτοκινητο 1800cc ατμοσφαιρικο να δεις που παει η διαφορα?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες