NickSt έγραψε:Όποιος απο εσάς γνωρίζει , ας μου λύσει μια απορία που νομίζω την έχουν και πολλοί άλλοι . Αφού αυτοί που αναφέρονται πιο πάνω έχουν αυτοκίνητα που είναι στις "μαύρες λίστες" των εταιρειών που κατασκευάζουν συστήματα , ΓΙΑΤΙ πάνε και βάζουν σύστημα υγραερίου και μετά όταν τα "κλάνει" το όχημα τους διαρηγνύουν τα ιμάτια τους και τούς φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο τους ίδιους ????? Αυτοί οι 50 με τα Forester που γράφει κάποιος παραπάνω , δεν ήξεραν ότι το "καμάρι" τους είναι στις μαύρες λίστες ????
Απλά ερωτήματα θέτω....
Ωραίο ερώτημα!
Θα σου απαντήσω με άλλο ερώτημα στο ερώτημα!
Γιατι....αφού ήτανε σε μαύρες λίστες....οι εγκαταστάτες δέχθηκαν να τους εξυπηρετήσουν και δεν τους έδιωξαν;
Η....μήπως...τους πούλησαν και ξύδιέρες, λαδιερες για έξτρα προστασία;
Σε ότι αφορά τη παρότρυνση για να πατησω το κουμπί...βενζίνης..σε ευχαριστώ......
Γιατι.....εδώ και 1 μήνα.......τελείωσα με το LPG!
Καλή τύχη στους υπόλοιπους και μακάρι να προλάβουν όλοι να κάνουν απόσβεση!
Εγω τελείωσα με το LPG όχι απο ζημιά αλλα γιατι πλέον είναι αδύναμο κίνητρο τα 2 ευρω για 100 χλμ κέρδους, και να Χανω τον υπνακο μου και για το αέριο!έχω πολλα σοβαρότερα για να προσθέσω και αυτο το άγχος,το Πούλησα λοιπόν το αμάξι καιι πάμε για αλλα , αν πέσει 65 cents το λίτρο μπορει να ξαναβαλω, τώρα προτιμώ να οδηγω αλλο εξισου δυνατο πιο αργά και να καταναλωνω πάνω κατω τα ίδια και τέλος η ιστορία, έτσι απλα!