Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα με το δείκτη δεξαμενής βενζινης

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα με τον δείχτη δεξαμενής βενζινης

Δημοσίευσηαπό leonidasarta » Παρ 17 Αύγ, 2012 17:21

tasgaz έγραψε:Τελικα το προβλημα λυνεται με εναν ρελε και καποιες αντιστασεις με πολυ απλο τροπο και χωρις να παιδευτούμε (εννοειται να πιανουν τα χερια σου σε αυτα)
Σε καθε αναμα εχεις το πραγματικο ογκο της δεξαμενης σου (φτανει να ειναι σε ισιο δρομο)
Το εχω φτιαξει εδω και 10 ημερες και δουλευει αψογα σε peugeot 307
Οποιος θελει λεπτομερεις pm

Επειδη εχω και εγω πεζω 307 αλλα εμενα η ενδειξη ενω στην αρχη επεφτε οπως σε ολα σχεδον τα αυτοκινητα τωρα εχει κολλησει στο FULL.
θα με ενδιεφερε παντως αν μπορεις να μου στειλης με μηνυμα
leonidasarta

Δημοσιευσεις: 16

Λανθασμένη ένδειξη βενζίνης

Δημοσίευσηαπό ipgalgad » Δευτ 01 Οκτ, 2012 01:11

Kαλησπερα ,

Φρεσκια τοποθετηση μεχρι στιγμης και προσπαθω να το ανακαλυψω .
Οπως ειχα διαβασει και δω μια και εχω και γω Γαλλικο οχημα , περιμενα το προβλημα για την λανθασμενη ενδειξη
καταναλωσης βενζινης . Η ερωτηση μου ειναι η εξης ομως εκτος απο το ρελε , ισχυει οτι στα citroen μια και ειμαι και κατοχος
μπορω να το παω στη citroen να μου το βαλει στον εγκεφαλο και να μου αλλαξει το καυσιμο και σε lpg και ολα οκ???
Κατι τετοιο πηρε καπου το ματι μου γνωριζει καποιος κατι παραπανω ?
ipgalgad

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό nebo » Κυρ 07 Οκτ, 2012 11:10

Καλημέρα σε όλους.Είμαι κάτοχος ενός peugeot 308 cc και έχω τοποθετήσει το σύστημα υγραεριοκίνησης της brc.Εχώ κάνει λίγα χλμ(1000 περίπου) οπότε δεν εχω ακόμα γνώμη για την κατανάλωση.Αλλά ας μου πει κάποιος αν γνωρίζει τι συμβαίνει με τον δείκτη βενζίνης.Γιατί αν αληθευει τότε μου καίει αρκετά.Μου είπαν ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τα γαλλικά αυτοκίνητα και δεν δείχνει την πραγματική ποσότητα βενζίνης που υπάρχει μέσα στο ντεπόζιτο.
peugeot 308 cc LPG-BRC
nebo

Δημοσιευσεις: 2

Re: Πρόβλημα με το δείκτη δεξαμενής βενζινης

Δημοσίευσηαπό giorgos3924 » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 20:45

ειχα τον δείκτη βενζίνης στο 1/6 περίπου... ήμουν παρκαρισμενος. ξεπαρκαρω, και παρκαρω σε ενα πεζοδρόμιο. το αμαξι παίρνει μια κληση προς τα αριστερά. μετα κατεβαινω και παρκαρω αλλου και ξαφνικά βλέπω τον δεικτη βενζίνης στο 0 κυριολεκτικά! δεν κουνιέται καθόλου... βαζω μπρος σβηνω. εκει αυτος, στο 0! και αναμενόμενο λαμπάκι βενζίνης. τι συμβαίνει ξαφνικά? εν το μεταξύ και πριν και μετά ήμουν σε ανηφορικο δρόμο, δεν ξέρω αν παίζει ρολο απλα το αναφέρω αν και δεν πιστεύω πως έχει σχέση.
Hyundai Accent 2005 1.3 - BRC Sequent 24
giorgos3924

Δημοσιευσεις: 304

Δημοσίευσηαπό nontasDrama » Τρί 01 Ιαν, 2013 13:20

καλησπερα..εχω ενα PEUGEOT PARTNER 2004 μοντελο..οταν οδηγαω κατεβενει ο δικτης της βενζηνης κ ας το εχω στο αεριο..οταν σβηνω-αναβω μενει παλι εκει κ δεν δειχνει την σωστη ενδειξη..αλλα οταν αναψει η ρεζερβα αν εχω βενζηνη ανεβεινει παλι ο δεικτης στην σωστη ενδειξη.κ ανεβοκατεβενει αρκετες φορες οπως καταλαβενεται.αν δεν εχω θα μεινει μονιμα αναμενο το λαμπακι της ρεζερβας..εχω 2-3 λιτρα βενζινη οταν γινει αυτο κ πρεπει να το ξαναγεμισω δυστηχος..αυτα τα λιγα..
nontasDrama

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 01 Ιαν, 2013 14:31

nontasDrama έγραψε:καλησπερα..εχω ενα PEUGEOT PARTNER 2004 μοντελο..οταν οδηγαω κατεβενει ο δικτης της βενζηνης κ ας το εχω στο αεριο..οταν σβηνω-αναβω μενει παλι εκει κ δεν δειχνει την σωστη ενδειξη..αλλα οταν αναψει η ρεζερβα αν εχω βενζηνη ανεβεινει παλι ο δεικτης στην σωστη ενδειξη.κ ανεβοκατεβενει αρκετες φορες οπως καταλαβενεται.αν δεν εχω θα μεινει μονιμα αναμενο το λαμπακι της ρεζερβας..εχω 2-3 λιτρα βενζινη οταν γινει αυτο κ πρεπει να το ξαναγεμισω δυστηχος..αυτα τα λιγα..

ειναι φυσιολογικο, χρειαζεται εναν εξωμοιωτη για την ενδειξη της βενζινας, μιλα με τον εγκαταστατη σου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό manosgas » Δευτ 16 Σεπ, 2013 13:05

Απλά να σας ενημερώσω ότι βάζοντας τον emulator, το πρόβλημα του μπλοκαρίσματος του αυτόματου κιβωτίου όταν ο δείκτης βενζίνης ανάβει κόκκινο λαμπάκι λύνεται!!! Το δοκίμασα και δεν έπεσε σε safe mode το κιβώτιο όταν "νόμιζε ότι η βενζίνη τελείωνε". Με άλλα λόγια, εαν έχετε γαλλικό αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο, είναι υποχρεωτική η χρήση του emaoulator!!

Φιλικά
Manosgas

.......................................................................................
manosgas έγραψε:Πάντως για να εξομαλύνω τα πνεύματα, να σας πω ότι ήμουν ενημερος για το κόστος του emulator και δεν το βάλαμε διοτι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να μην πέφτει τελικά ο δείκτης της βενζινης όσο χρησιμοποιούσα υγραέριο. Απλά διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι πέρα απο το θέμα της εφαλμένης πληροφορησης που θα είχα σχετικά με το επίπεδο της βενζίνης που υπάρχει στο ντεπόζιτό μου, επρεπέ υποχρεωτικά να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο ρελεδακι για να περιορίσω το μπλοκάρισμα του αυτόματου κιβωτίου όταν άναβε το λαμπάκι της βενζίνης.

Γενικότερα είναι γνωστό ότι τα αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια είναι λιγότερο φιλικά σε πάσης είδους μετατροπές όποτε ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου αυτή και να υπάρχει καταγεγραμένη σε περίπτωση που καποιος άλλος την χρειάζεται.

Σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας
manosgas

Δημοσιευσεις: 11

Δημοσίευσηαπό manosgas » Δευτ 16 Σεπ, 2013 13:10

α και δύο συμβουλες για τον emulator.

Δεν παίζει στις παρακάτω περιπτώσεις

1) Όταν έχετε γεμάτο λιγότερο από το 1/4 του ντεπόσιτου βενζίνης
2) Όταν αφήνετε το αμάξι με σβησμένη τη μηχανή και με αναμμένα τα αλάρμ. Αλλιώς αναβοντας το πάλι, η ένδειξη της βενζίνης θα πάει αυτόματα χαμηλά.

................................................................................................................................

manosgas έγραψε:Απλά να σας ενημερώσω ότι βάζοντας τον emulator, το πρόβλημα του μπλοκαρίσματος του αυτόματου κιβωτίου όταν ο δείκτης βενζίνης ανάβει κόκκινο λαμπάκι λύνεται!!! Το δοκίμασα και δεν έπεσε σε safe mode το κιβώτιο όταν "νόμιζε ότι η βενζίνη τελείωνε". Με άλλα λόγια, εαν έχετε γαλλικό αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο, είναι υποχρεωτική η χρήση του emaoulator!!

Φιλικά
Manosgas

.......................................................................................
manosgas έγραψε:Πάντως για να εξομαλύνω τα πνεύματα, να σας πω ότι ήμουν ενημερος για το κόστος του emulator και δεν το βάλαμε διοτι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να μην πέφτει τελικά ο δείκτης της βενζινης όσο χρησιμοποιούσα υγραέριο. Απλά διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι πέρα απο το θέμα της εφαλμένης πληροφορησης που θα είχα σχετικά με το επίπεδο της βενζίνης που υπάρχει στο ντεπόζιτό μου, επρεπέ υποχρεωτικά να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο ρελεδακι για να περιορίσω το μπλοκάρισμα του αυτόματου κιβωτίου όταν άναβε το λαμπάκι της βενζίνης.

Γενικότερα είναι γνωστό ότι τα αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια είναι λιγότερο φιλικά σε πάσης είδους μετατροπές όποτε ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου αυτή και να υπάρχει καταγεγραμένη σε περίπτωση που καποιος άλλος την χρειάζεται.

Σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας
manosgas

Δημοσιευσεις: 11

ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ+EMULATOR ΓΙΑ PEUGEOT 206

Δημοσίευσηαπό aarakos » Κυρ 02 Φεβ, 2014 13:11

Καλημέρα σε όλους.

Έχω βάλει(εδω και μια εβδομάδα) σύστημα υγραερίου σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της brc
σε peugeot 206 8v μοντέλο 2003.
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης που πέφτει συνεχώς και δεν επανέρχεται όταν
βάζω βενζίνη.
Διάβασα σε κάποιο άλλο σημείο του forum ότι πρέπει να βάλω κάποιο emulator.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση?
Αν όχι, ποιο ακριβώς τύπο emulator?
Δεν πρέπει το κόστος του να καλυφθεί από τον εγκαταστάτη του συστήματος???

Ευχαριστώ

Άρης
aarakos

Δημοσιευσεις: 2

Re: ΔΕΙΚΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ+EMULATOR ΓΙΑ PEUGEOT 206

Δημοσίευσηαπό Qgas » Κυρ 02 Φεβ, 2014 17:00

aarakos έγραψε:Καλημέρα σε όλους.

Έχω βάλει(εδω και μια εβδομάδα) σύστημα υγραερίου σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα της brc
σε peugeot 206 8v μοντέλο 2003.
Έχω πρόβλημα με το δείκτη βενζίνης που πέφτει συνεχώς και δεν επανέρχεται όταν
βάζω βενζίνη.
Διάβασα σε κάποιο άλλο σημείο του forum ότι πρέπει να βάλω κάποιο emulator.
Υπάρχει κάποια άλλη λύση?
Αν όχι, ποιο ακριβώς τύπο emulator?
Δεν πρέπει το κόστος του να καλυφθεί από τον εγκαταστάτη του συστήματος???

Ευχαριστώ

Άρης

392 της ΑΕΒ ειναι το εμουλατορ που θες ., εινσι έξτρα εξάρτημα κοστίζει γύρω στα 50 € συν τοποθετηση .. Δεν περιλαμβάνεται στη τιμη του κιτ...
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 64 επισκέπτες