α και δύο συμβουλες για τον emulator.
Δεν παίζει στις παρακάτω περιπτώσεις
1) Όταν έχετε γεμάτο λιγότερο από το 1/4 του ντεπόσιτου βενζίνης
2) Όταν αφήνετε το αμάξι με σβησμένη τη μηχανή και με αναμμένα τα αλάρμ. Αλλιώς αναβοντας το πάλι, η ένδειξη της βενζίνης θα πάει αυτόματα χαμηλά.
................................................................................................................................
manosgas έγραψε:Απλά να σας ενημερώσω ότι βάζοντας τον emulator, το πρόβλημα του μπλοκαρίσματος του αυτόματου κιβωτίου όταν ο δείκτης βενζίνης ανάβει κόκκινο λαμπάκι λύνεται!!! Το δοκίμασα και δεν έπεσε σε safe mode το κιβώτιο όταν "νόμιζε ότι η βενζίνη τελείωνε". Με άλλα λόγια, εαν έχετε γαλλικό αυτοκίνητο με αυτόματο κιβώτιο, είναι
υποχρεωτική η χρήση του emaoulator!!
Φιλικά
Manosgas
.......................................................................................
manosgas έγραψε:Πάντως για να εξομαλύνω τα πνεύματα, να σας πω ότι ήμουν ενημερος για το κόστος του emulator και δεν το βάλαμε διοτι υπήρχε μια μικρή πιθανότητα να μην πέφτει τελικά ο δείκτης της βενζινης όσο χρησιμοποιούσα υγραέριο. Απλά διαπίστωσα εκ των υστέρων ότι πέρα απο το θέμα της εφαλμένης πληροφορησης που θα είχα σχετικά με το επίπεδο της βενζίνης που υπάρχει στο ντεπόζιτό μου, επρεπέ υποχρεωτικά να εγκαταστήσω το συγκεκριμένο ρελεδακι για να περιορίσω το μπλοκάρισμα του αυτόματου κιβωτίου όταν άναβε το λαμπάκι της βενζίνης.
Γενικότερα είναι γνωστό ότι τα αυτοκίνητα με αυτόματα κιβώτια είναι λιγότερο φιλικά σε πάσης είδους μετατροπές όποτε ήθελα απλά να μοιραστώ μαζί σας την εμπειρία μου αυτή και να υπάρχει καταγεγραμένη σε περίπτωση που καποιος άλλος την χρειάζεται.
Σας ευχαριστώ θερμά για την ανταπόκρισή σας