jek έγραψε:Αγαπητέ Κυριάκο, θα διαφωνήσω μαζί σου σε όλα όσα λες αλλά ειδικά στο εάν συμφέρει ή οχι, άσε να το κρίνω εγώ που εχω τη μετατροπή στο αυτοκίνητό μου, εδώ και 2000χιλ κάθε γέμισμα μου περισσεύουν 38 € στη τσέπη
kyriak έγραψε:Είσαι για λύπηση Ηλία , νομίζεις κακομοίρη ότι οι δεκάδες χρηστές που διαγράφετε συνεχώς από το φόρουμ επειδή έχουν διαφορετική άποψη πως είμαι εγώ?
fokion έγραψε:Jek η υπογραφη σου ρε φιλε ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!
chrisd έγραψε:kyriak έγραψε:Είσαι για λύπηση Ηλία , νομίζεις κακομοίρη ότι οι δεκάδες χρηστές που διαγράφετε συνεχώς από το φόρουμ επειδή έχουν διαφορετική άποψη πως είμαι εγώ?
Φιλε μου για να μην λεω παλι τα ιδια πανω σε αυτο που γραφεις.
Με τον Ηλια και εγω εχω διαφωνησει για χ λογο/ους αλλα ως εκει.καθε ενας λεει τα δικα του,την αποψη του και ειναι σεβαστη ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.
Απλα με αυτο θελω να σου τονισω οτι αλλο διαφωνω με καποιον και εχω καποιο επιχειρημα οπωτε κανουμε συζητηση και βοηθαμε και 5 χριστιανους σε αποριες(πχ εγω με τον Ηλια)
και αλλο να προσπαθεις να μιλησεις με δυο ηλιθιους οι οποιοι μπαινουνε σε ενα φορουμ γραφουνε μονο μ@λακιες κανουνε ενα φορουμ π@@τανα,και δεν βοηθανε σε κατι παρα μονο ζημια κανουνε.
Σε οτι αφορα το αμαξι μου το εκανα οπως το εκανα για την κ@υλα μου,επειδη γουσταρα και οχι για κοντρες.
Απο εκει και περα ταχογραφο στα μπαλακια μου δεν θα βαλω κανεναν,για το αν καιει 10-20 λιτρα/100 αν το εχω για μεσα στην πολη κτλ,προσωπικα χεστηκα ποσο καιει ενα παπι.
Για το αν χρειαζομαστε μνημονιο η οχι καλο θα ηταν να γνωριζουμε την οικονομικη επιφανεια του αλλου και μετα να ειρωνευομαστε.
Υ.Γ εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα μας.Καλο ειναι να μεινουμε μεσα στα πλαισια και να μην συζηταμε για παπακια και αηδιες.Οποιος εχει μυαλο τα βαζει κατω και βλεπει αν τον συμφερει το αεριο η οχι.
anestis3 έγραψε:πως γίνεται την ώρα που η τιμή του τόνου της βενζίνης παραμένει αμετάβλητη για να μη πω πτωτική, η αντίστοιχη του υγραερίου να έχει φτάσει τα 770 ευρώ; Πως εξηγείται αυτό; Μη μου πείτε οτι άλλαξε το μίγμα γιατί αν άλλαζε η αύξηση θα ήταν απότομη και όχι 10-20 ευρώ τη μέρα..
Θα φτάσει 1 ευρώ το υγραέριο και η βενζίνη το 1,5 ...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες
|
|
|