Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό jek » Τρί 29 Οκτ, 2013 23:27

Αγαπητέ Κυριάκο, θα διαφωνήσω μαζί σου σε όλα όσα λες αλλά ειδικά στο εάν συμφέρει ή οχι, άσε να το κρίνω εγώ που εχω τη μετατροπή στο αυτοκίνητό μου, εδώ και 2000χιλ κάθε γέμισμα μου περισσεύουν 38 € στη τσέπη :D
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό bebes » Τετ 30 Οκτ, 2013 00:00

αρχισε μου φαινεται το καρτελ και στη Λαρισα :silent:

εκτος απο 3 πρατηρια οι υπολοιποι εχουν το αεριο στα 0,857€

σημερα πηγα για μια δουλεια στο Βολο και εβαλα απο εταιρικο Shell me 0,763€
στη Λαρισα το πρατηριο της ιδιας εταιριας το εχει 0,857€

και στη Θεσσαλονικη 0,922€ :oops:
SUZUKI WagonR 1.3 LPG atiker
bebes

Δημοσιευσεις: 77

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 30 Οκτ, 2013 08:57

jek έγραψε:Αγαπητέ Κυριάκο, θα διαφωνήσω μαζί σου σε όλα όσα λες αλλά ειδικά στο εάν συμφέρει ή οχι, άσε να το κρίνω εγώ που εχω τη μετατροπή στο αυτοκίνητό μου, εδώ και 2000χιλ κάθε γέμισμα μου περισσεύουν 38 € στη τσέπη :D

Το οτι συμφερει ναι συμφερει το υγραεριο αλλα σε συγκριση με τι και για ποιον περισσοτερο:
1)Συμφερει σε σχεση με την βενζινη ετσι οπως εχουν οι τιμες σημερα και ενα 35%(μαξ.)ειναι φθηνοτερο ακομη ,ομως σε σχεση με το πετρελαιο πιστευω οτι με 92 λεπτα που εχει το υγραεριο δεν συμφερει(λογο των μικρον καταναλωσεων των περισσοτερων αυτοκινητων που καινε πετρελαιο!),και σε σχεση με το φυσικο αεριο (αρχισαν να σκανε μυτη τα πρωτα πρατηρια με Φ.Α!)ειναι χαμενο απο χερι το υγραεριο!
2)Αυτοι που εχουν το μεγαλυτερο συμφερον απο το υγραεριο σημερα ειναι πρωτα οι πρατηριουχοι που αισχροκερδοντας χεζονται στο ταλιρο και μετα και οι εμποροι και εγκαταστατες (ναι ακομη και σημερα γιατι στην τελικη τα δικα μας λεφτουδακια των πελατων δηλ. παιρνεται ενω εμεις που τα χωνουμε περιμενουμε 1-2 χρονια να κανουμε αποσβεση και να δουμε αν θα και ποτε!)και τριτος και καταυδρομενος ερχεται ο πελατης δηλ. εμεις οι καταναλωτες στο σε ποιον και ποσο συμφερει το υγραεριο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 30 Οκτ, 2013 09:48

kyriak έγραψε:Είσαι για λύπηση Ηλία , νομίζεις κακομοίρη ότι οι δεκάδες χρηστές που διαγράφετε συνεχώς από το φόρουμ επειδή έχουν διαφορετική άποψη πως είμαι εγώ?

Φιλε μου για να μην λεω παλι τα ιδια πανω σε αυτο που γραφεις.
Με τον Ηλια και εγω εχω διαφωνησει για χ λογο/ους αλλα ως εκει.καθε ενας λεει τα δικα του,την αποψη του και ειναι σεβαστη ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.
Απλα με αυτο θελω να σου τονισω οτι αλλο διαφωνω με καποιον και εχω καποιο επιχειρημα οπωτε κανουμε συζητηση και βοηθαμε και 5 χριστιανους σε αποριες(πχ εγω με τον Ηλια)
και αλλο να προσπαθεις να μιλησεις με δυο ηλιθιους οι οποιοι μπαινουνε σε ενα φορουμ γραφουνε μονο μ@λακιες κανουνε ενα φορουμ π@@τανα,και δεν βοηθανε σε κατι παρα μονο ζημια κανουνε.

Σε οτι αφορα το αμαξι μου το εκανα οπως το εκανα για την κ@υλα μου,επειδη γουσταρα και οχι για κοντρες.
Απο εκει και περα ταχογραφο στα μπαλακια μου δεν θα βαλω κανεναν,για το αν καιει 10-20 λιτρα/100 αν το εχω για μεσα στην πολη κτλ,προσωπικα χεστηκα ποσο καιει ενα παπι.
Για το αν χρειαζομαστε μνημονιο η οχι καλο θα ηταν να γνωριζουμε την οικονομικη επιφανεια του αλλου και μετα να ειρωνευομαστε.

Υ.Γ εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα μας.Καλο ειναι να μεινουμε μεσα στα πλαισια και να μην συζηταμε για παπακια και αηδιες.Οποιος εχει μυαλο τα βαζει κατω και βλεπει αν τον συμφερει το αεριο η οχι.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό jek » Τετ 30 Οκτ, 2013 10:05

ναι σωστά τα λες, δε λέω οχι, αλλά........ αμα ειχα τα χρήματα θα έπαιρνα καινούργιο ντίζελ, εγώ που έχω ένα αυτοκίνητο που με τα βίας η εμπορική του αξία φτάνει τα 4000 € το υγραέριο ήταν μονόδρομος, έχω κάνει ήδη την απόσβεση των χρημάτων που έδωσα για την εγκατάσταση ( μαζι και με το σέρβις) σε μια απροβλημάτιστη λειτουργία του αυτοκινήτου εδώ και σχεδόν 1,5 χρόνο.
Φέρνω παράδειγμα τη περίπτωσή μου γιατί είναι πάρα πολλοί εδω μέσα αλλά περισσότεροι έξω που είναι στην ίδια ''κατηγορία '' μ' εμένα.
Η μόνη φορά που έβαλα αέριο 0,92 ήταν ένα γέμισμα πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει ο πανικός με το φόρο, τις υπόλοιπες φορές και ειδικά πέρυσι και φέτος το καλοκαίρι η τιμή του αερίου ήταν σχεδόν η μισή απο τις βενζίνης, καίγοντας λοιπόν 9λιτρα /100χιλ βενζίνη και 9,7 με αέριο μας συμφέρει και μακάρι να συνεχίσει έτσι, εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει τι κάνει η κατσίκα του γείτονα, με ενδιαφέρει τη κάνει η δική μου κατσίκα ;)

Πάντα φιλικά
Γιάννης
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσίευσηαπό fokion » Τετ 30 Οκτ, 2013 12:20

Jek η υπογραφη σου ρε φιλε ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό jek » Τετ 30 Οκτ, 2013 12:37

fokion έγραψε:Jek η υπογραφη σου ρε φιλε ολα τα λεφτα!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol: ευχαριστώ fokion ήρθε πάνω σε στιγμή ευφορίας, όταν όλα (μέχρι στιγμής) πάνε καλά και βλέπεις πραγματικό κέρδος στη τσέπη ........... τότε... φλόγες βγάζ αφου καίει μπιτρουγκαζ :lol:
jek

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 30 Οκτ, 2013 13:11

chrisd έγραψε:
kyriak έγραψε:Είσαι για λύπηση Ηλία , νομίζεις κακομοίρη ότι οι δεκάδες χρηστές που διαγράφετε συνεχώς από το φόρουμ επειδή έχουν διαφορετική άποψη πως είμαι εγώ?

Φιλε μου για να μην λεω παλι τα ιδια πανω σε αυτο που γραφεις.
Με τον Ηλια και εγω εχω διαφωνησει για χ λογο/ους αλλα ως εκει.καθε ενας λεει τα δικα του,την αποψη του και ειναι σεβαστη ασχετα αν συμφωνουμε η οχι.
Απλα με αυτο θελω να σου τονισω οτι αλλο διαφωνω με καποιον και εχω καποιο επιχειρημα οπωτε κανουμε συζητηση και βοηθαμε και 5 χριστιανους σε αποριες(πχ εγω με τον Ηλια)
και αλλο να προσπαθεις να μιλησεις με δυο ηλιθιους οι οποιοι μπαινουνε σε ενα φορουμ γραφουνε μονο μ@λακιες κανουνε ενα φορουμ π@@τανα,και δεν βοηθανε σε κατι παρα μονο ζημια κανουνε.

Σε οτι αφορα το αμαξι μου το εκανα οπως το εκανα για την κ@υλα μου,επειδη γουσταρα και οχι για κοντρες.
Απο εκει και περα ταχογραφο στα μπαλακια μου δεν θα βαλω κανεναν,για το αν καιει 10-20 λιτρα/100 αν το εχω για μεσα στην πολη κτλ,προσωπικα χεστηκα ποσο καιει ενα παπι.
Για το αν χρειαζομαστε μνημονιο η οχι καλο θα ηταν να γνωριζουμε την οικονομικη επιφανεια του αλλου και μετα να ειρωνευομαστε.

Υ.Γ εχουμε ξεφυγει πολυ απο το θεμα μας.Καλο ειναι να μεινουμε μεσα στα πλαισια και να μην συζηταμε για παπακια και αηδιες.Οποιος εχει μυαλο τα βαζει κατω και βλεπει αν τον συμφερει το αεριο η οχι.

βρε συ που τον ξεθαψες αυτον?
αν συμφωνουσαμε ολοι σε ολα δεν θα υπηρχε ουτε φορουμ, ουτε διαλογος, τα κριτηρια του καθε ανθρωπου ειναι διαφορετικα και λογοκι ειναι αυτο, το παραλογο ειναι να θελουμε εμεις να επιβαλουμε την αποψη μας στον αλλο, ας κρατησει ο καθενας την αποψη του να μπορει να την τεκμιριωσει και τοτε ολες οι αποψεις χωρανε και συζητιουνται.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό anestis3 » Τρί 05 Νοέμ, 2013 15:27

πως γίνεται την ώρα που η τιμή του τόνου της βενζίνης παραμένει αμετάβλητη για να μη πω πτωτική, η αντίστοιχη του υγραερίου να έχει φτάσει τα 770 ευρώ; Πως εξηγείται αυτό; Μη μου πείτε οτι άλλαξε το μίγμα γιατί αν άλλαζε η αύξηση θα ήταν απότομη και όχι 10-20 ευρώ τη μέρα..
Θα φτάσει 1 ευρώ το υγραέριο και η βενζίνη το 1,5 ...
anestis3

Δημοσιευσεις: 18

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 05 Νοέμ, 2013 21:53

anestis3 έγραψε:πως γίνεται την ώρα που η τιμή του τόνου της βενζίνης παραμένει αμετάβλητη για να μη πω πτωτική, η αντίστοιχη του υγραερίου να έχει φτάσει τα 770 ευρώ; Πως εξηγείται αυτό; Μη μου πείτε οτι άλλαξε το μίγμα γιατί αν άλλαζε η αύξηση θα ήταν απότομη και όχι 10-20 ευρώ τη μέρα..
Θα φτάσει 1 ευρώ το υγραέριο και η βενζίνη το 1,5 ...

φιλε, αν φτάσει 1 ευρώ το υγραέριο και η τιμή της 95άρας 1.50 τότε δε βλέπω το λόγο να συνεχίζουμε να βάζουμε LPG.
Δε μας συμφέρει με τίποτα, ακόμη και εμένα που έβαζα 100άρα, υπάρχουν στιγμές που αναριωτιέμαι τι συμβαίνει ξαφνικά και δε βλέπω με τίποτα το
οδόμετρο να βγάζει 400+ χλμ με ένα γέμισμα LPG, ενώ πριν 2 χρόνια....το έβλεπα πολλές φορές με την ίδια χρήση.
Ειδικά για αμάξια που καίνε 95άρα....είναι εντελώς άσκοπη η χρήση LPG με τιμή λίτρου κοντά στο ευρώ εκτος και είναι ταξί και κάνουν 400 χλμ ημερησίως..... ;)
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες