Εμένα πάντως αυτό το 0,899 που υπάρχει ευρέως σε πολλά πρατήρια στην Β/Α Αττική πολύ μου αρέσει.
Ρε τα κοπρόσκυλα (που λέει και ο valsam) μας δουλεύουν.?

chrisgsi έγραψε:ΣΤΡ. ΚΑΛΛΑΡΗ & ΑΝΘ. ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ το εχει 91.5 ....... που ειδες 98.4???και αθηνα ειδικα...
chrisd έγραψε:kostasSC έγραψε: Από εσένα φίλε μου είμαι πιο Έλληνας πάντως..Και μπήκα στο φόρουμ πριν από εσένα άσχετα με τα ποστ που έχω..Και την οικογένεια την πάω βόλτα με βενζίνη πανέξυπνε ελληνάρα που πληρώνεις τα καρτέλ..
Nαι βεβαια μπηκες 1 μηνα πριν απο εμενα και θυμηθηκες μετα απο 2+ χρονια οτι υπαρχεις και εσυ στο φορουμ.
Θα μας πει και Ελληναρες ο παπακιας.Ωραιος εισαι.
Αφου θες λοιπον να μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη δεν εχω προβλημα.
να σου θυμησω οτι εχω υγραεριο στο αμαξι μου απο το 2009 οταν εσυ κοιμοσουνα τον υπνο του δικαιου και δεν ηξερες οτι τα αμαξια καινε και υγραεριο(μαλλον τοτε θα ειχες παρει καινουριο το παπι)εδωσα 1600 ευρω για το Icom και εχω κανει απο τοτε 130.000 χλμ+.
Εχω 150+ αλογα του πεινω το αιμα και πανω απο ολα ειμαι με 4 ροδες.Κατσε λοιπον με το παπακι σου εσυ,και στο αμαξι σου να καις ΠΑΝΤΑ βενζινη,και καθε φορα που θα βλεπεις την διαφορα βενζινης-αεριου να αισθανεσαι και πιο πολυ θυμα για να μην το πω αλλιως.
Υ.Γ
Απο αυτα που γραφεις παντος ενα πραγμα καταλαβαινω,δεν ειναι οτι δεν γουσταρεις το αεριο αλλα μαλλον δεν εχεις σαλιο στην τσεπη σου για να το βαλεις.
tsopirs έγραψε:0.92 νόμος Θεσσαλονίκη.. Δεν πάει άλλο.. Βενζίνη από εδώ και πέρα μέχρι να πέσει κανένα φράγκο για 90αρες δεξαμενή και βουρ για Βουλγαρία
Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
taxtsom έγραψε:Διακρινω εναν ρατσισμο για τα δικυκλα ή μου φαινεται? Εσύ , λοιπον, και καθε εσυ εισαι πιο "μαγκας" που κουβαλας την "αφεντια" σου μεσα στην πολη με ενα "κουτι" 150 + αλόγων 10+ λ/100 χλμ καταναλωσης απο εναν "παπακια" , όπως τον χαρακτηρισες, που καει 2-3 λ /100 χλμ βενζινη, ε? Εισαι πιο εξυπνος δλδ? Εχει δικιο ο καθε "παπακιας" για την νοοτροπια του "Ελληναρα" ο οποιος βγαζει τα 300++++ αλογα μεσα στην πολη για να κουβαλησει μονο το τομαρι του.... και να το παιξει "ΜΑΓΚΑΣ"... Α, ρε ΤΡΟΙΚΑ που μας χρειαζεται ....![]()
taxtsom έγραψε:chrisd έγραψε:kostasSC έγραψε: Από εσένα φίλε μου είμαι πιο Έλληνας πάντως..Και μπήκα στο φόρουμ πριν από εσένα άσχετα με τα ποστ που έχω..Και την οικογένεια την πάω βόλτα με βενζίνη πανέξυπνε ελληνάρα που πληρώνεις τα καρτέλ..
Nαι βεβαια μπηκες 1 μηνα πριν απο εμενα και θυμηθηκες μετα απο 2+ χρονια οτι υπαρχεις και εσυ στο φορουμ.
Θα μας πει και Ελληναρες ο παπακιας.Ωραιος εισαι.
Αφου θες λοιπον να μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη δεν εχω προβλημα.
να σου θυμησω οτι εχω υγραεριο στο αμαξι μου απο το 2009 οταν εσυ κοιμοσουνα τον υπνο του δικαιου και δεν ηξερες οτι τα αμαξια καινε και υγραεριο(μαλλον τοτε θα ειχες παρει καινουριο το παπι)εδωσα 1600 ευρω για το Icom και εχω κανει απο τοτε 130.000 χλμ+.
Εχω 150+ αλογα του πεινω το αιμα και πανω απο ολα ειμαι με 4 ροδες.Κατσε λοιπον με το παπακι σου εσυ,και στο αμαξι σου να καις ΠΑΝΤΑ βενζινη,και καθε φορα που θα βλεπεις την διαφορα βενζινης-αεριου να αισθανεσαι και πιο πολυ θυμα για να μην το πω αλλιως.
Υ.Γ
Απο αυτα που γραφεις παντος ενα πραγμα καταλαβαινω,δεν ειναι οτι δεν γουσταρεις το αεριο αλλα μαλλον δεν εχεις σαλιο στην τσεπη σου για να το βαλεις.
Διακρινω εναν ρατσισμο για τα δικυκλα ή μου φαινεται? Εσύ , λοιπον, και καθε εσυ εισαι πιο "μαγκας" που κουβαλας την "αφεντια" σου μεσα στην πολη με ενα "κουτι" 150 + αλόγων 10+ λ/100 χλμ καταναλωσης απο εναν "παπακια" , όπως τον χαρακτηρισες, που καει 2-3 λ /100 χλμ βενζινη, ε? Εισαι πιο εξυπνος δλδ? Εχει δικιο ο καθε "παπακιας" για την νοοτροπια του "Ελληναρα" ο οποιος βγαζει τα 300++++ αλογα μεσα στην πολη για να κουβαλησει μονο το τομαρι του.... και να το παιξει "ΜΑΓΚΑΣ"... Α, ρε ΤΡΟΙΚΑ που μας χρειαζεται ....![]()
jek έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον Ηλία, φίλε λάθος κατάλαβες, πολύ απο εμάς έχουμε παπιά, scooter, μηχανές, δεν υπάρχει βεβαία κανένα θέμα με τα δίτροχα, αλλά όταν μπαίνουν μέσα στο φόρουμ μόνο και μόνο να βγάλουν τη χολή τους απο το πρώτο ποστ ..............iq ραδικιού.
και για να μη ξεχνιόμαστε ξέρει κανείς τη τιμή στη Φαωνος ?
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες
|
|
|