Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 28 Οκτ, 2013 07:28

0,89 θάθελε να γράψει και εκ παραδρομής έγραψε 0,98 γιατί τέτοιο νούμερο φυσικά και δεν παίζει. 8-)

Εμένα πάντως αυτό το 0,899 που υπάρχει ευρέως σε πολλά πρατήρια στην Β/Α Αττική πολύ μου αρέσει. :lol: :lol:

Ρε τα κοπρόσκυλα (που λέει και ο valsam) μας δουλεύουν.? :ymdevil: :ymdevil:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Τρί 29 Οκτ, 2013 16:34

0.92 νόμος Θεσσαλονίκη.. Δεν πάει άλλο.. Βενζίνη από εδώ και πέρα μέχρι να πέσει κανένα φράγκο για 90αρες δεξαμενή και βουρ για Βουλγαρία

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 29 Οκτ, 2013 18:58

chrisgsi έγραψε:ΣΤΡ. ΚΑΛΛΑΡΗ & ΑΝΘ. ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ το εχει 91.5 ....... που ειδες 98.4???και αθηνα ειδικα...

Εχεις δίκιο έκανα λάθος είναι 093,4 € και το βενζινάδικο βρίσκεται συνέχια της ΛΕφ .ΝΑΤΟ προς καματερο είναι ένα ΕΚΟ !! Εάν σκέφτόύμαι , παλήκάρια ότι η βενζίνη έχει απο 1,56 ΄εως 1,65 €
μας ποίανουν τον κόλο και στην Αθήνα !!!!! :oops: :oops:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό taxtsom » Τρί 29 Οκτ, 2013 19:59

chrisd έγραψε:
kostasSC έγραψε: Από εσένα φίλε μου είμαι πιο Έλληνας πάντως..Και μπήκα στο φόρουμ πριν από εσένα άσχετα με τα ποστ που έχω..Και την οικογένεια την πάω βόλτα με βενζίνη πανέξυπνε ελληνάρα που πληρώνεις τα καρτέλ..

Nαι βεβαια μπηκες 1 μηνα πριν απο εμενα και θυμηθηκες μετα απο 2+ χρονια οτι υπαρχεις και εσυ στο φορουμ.
Θα μας πει και Ελληναρες ο παπακιας.Ωραιος εισαι.
Αφου θες λοιπον να μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη δεν εχω προβλημα.
να σου θυμησω οτι εχω υγραεριο στο αμαξι μου απο το 2009 οταν εσυ κοιμοσουνα τον υπνο του δικαιου και δεν ηξερες οτι τα αμαξια καινε και υγραεριο(μαλλον τοτε θα ειχες παρει καινουριο το παπι)εδωσα 1600 ευρω για το Icom και εχω κανει απο τοτε 130.000 χλμ+.
Εχω 150+ αλογα του πεινω το αιμα και πανω απο ολα ειμαι με 4 ροδες. :evil: Κατσε λοιπον με το παπακι σου εσυ,και στο αμαξι σου να καις ΠΑΝΤΑ βενζινη,και καθε φορα που θα βλεπεις την διαφορα βενζινης-αεριου να αισθανεσαι και πιο πολυ θυμα για να μην το πω αλλιως.

Υ.Γ
Απο αυτα που γραφεις παντος ενα πραγμα καταλαβαινω,δεν ειναι οτι δεν γουσταρεις το αεριο αλλα μαλλον δεν εχεις σαλιο στην τσεπη σου για να το βαλεις.

Διακρινω εναν ρατσισμο για τα δικυκλα ή μου φαινεται? Εσύ , λοιπον, και καθε εσυ εισαι πιο "μαγκας" που κουβαλας την "αφεντια" σου μεσα στην πολη με ενα "κουτι" 150 + αλόγων 10+ λ/100 χλμ καταναλωσης απο εναν "παπακια" , όπως τον χαρακτηρισες, που καει 2-3 λ /100 χλμ βενζινη, ε? Εισαι πιο εξυπνος δλδ? Εχει δικιο ο καθε "παπακιας" για την νοοτροπια του "Ελληναρα" ο οποιος βγαζει τα 300++++ αλογα μεσα στην πολη για να κουβαλησει μονο το τομαρι του.... και να το παιξει "ΜΑΓΚΑΣ"... Α, ρε ΤΡΟΙΚΑ που μας χρειαζεται .... :thumbdown: :silent:
ΒΜW 316 ti Compact LPG by Alfa Gas
taxtsom

Δημοσιευσεις: 260

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 29 Οκτ, 2013 20:20

tsopirs έγραψε:0.92 νόμος Θεσσαλονίκη.. Δεν πάει άλλο.. Βενζίνη από εδώ και πέρα μέχρι να πέσει κανένα φράγκο για 90αρες δεξαμενή και βουρ για Βουλγαρία

Sent from my Novo7Fire using Tapatalk 4

Σκοπια φιλε ειναι πιο κοντα,μια γκαζια υποθεση(και αμα λαχει πεταγεσαι και στο κοζουφ που απ'οτι ακουω ειναι και γ@μω τα χιονοδρομικα)!!!!
Eγω περιμενω απαντηση για το ποσο θα κοστιζει η μετατροπη του κιτ μου απο υγραεριο σε φυσικο αεριο και αν ειναι μεχρι 600 ευρω θα κανω την αλλαγη(εγκεφαλος και μπεκ μενουν τα ιδια,το χοντρο πακετο ειναι η δεξαμενη του φυσικου αεριου!)!
Μεγαλη βλακεια που δεν εβαλα 100L δεξαμενη(ηθελα πορτ μπαγαζ γεια!!!!)αλλιος τωρα και΄γω το σκεφτωμαι να την βαλω με 100 ευρω(ισος και λιγοτερα αν γινετε και μπορεσει και σμπρωξει την δεξαμενη τυπου ρεζερβας 5 μηνων!)και μια φορα το μηνα Σκοπια που δεν ειναι ουτε 80χλμ απο το σπιτι μου,150 λιτρα μικτου καυσιμου με 30 λεπτα μ.ο διαφορας ειναι 45 ευρω,καθαρα (αφαιρουμε το παν-ελα)30-35 ευρω τσεπη,εγω σε (ουτε καν!)2 ωρες (το πανε-ελα) μακαρι να εβγαζα 35 ευρω!!!!!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Τρί 29 Οκτ, 2013 21:44

taxtsom έγραψε:Διακρινω εναν ρατσισμο για τα δικυκλα ή μου φαινεται? Εσύ , λοιπον, και καθε εσυ εισαι πιο "μαγκας" που κουβαλας την "αφεντια" σου μεσα στην πολη με ενα "κουτι" 150 + αλόγων 10+ λ/100 χλμ καταναλωσης απο εναν "παπακια" , όπως τον χαρακτηρισες, που καει 2-3 λ /100 χλμ βενζινη, ε? Εισαι πιο εξυπνος δλδ? Εχει δικιο ο καθε "παπακιας" για την νοοτροπια του "Ελληναρα" ο οποιος βγαζει τα 300++++ αλογα μεσα στην πολη για να κουβαλησει μονο το τομαρι του.... και να το παιξει "ΜΑΓΚΑΣ"... Α, ρε ΤΡΟΙΚΑ που μας χρειαζεται .... :thumbdown: :silent:

:clap:

Άδικα ασχολείσαι φίλε... το IQ είναι πολύ χαμηλό... Αθάνατη ελληνική μαγκιά !!!
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 29 Οκτ, 2013 22:07

taxtsom έγραψε:
chrisd έγραψε:
kostasSC έγραψε: Από εσένα φίλε μου είμαι πιο Έλληνας πάντως..Και μπήκα στο φόρουμ πριν από εσένα άσχετα με τα ποστ που έχω..Και την οικογένεια την πάω βόλτα με βενζίνη πανέξυπνε ελληνάρα που πληρώνεις τα καρτέλ..

Nαι βεβαια μπηκες 1 μηνα πριν απο εμενα και θυμηθηκες μετα απο 2+ χρονια οτι υπαρχεις και εσυ στο φορουμ.
Θα μας πει και Ελληναρες ο παπακιας.Ωραιος εισαι.
Αφου θες λοιπον να μετρησουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη δεν εχω προβλημα.
να σου θυμησω οτι εχω υγραεριο στο αμαξι μου απο το 2009 οταν εσυ κοιμοσουνα τον υπνο του δικαιου και δεν ηξερες οτι τα αμαξια καινε και υγραεριο(μαλλον τοτε θα ειχες παρει καινουριο το παπι)εδωσα 1600 ευρω για το Icom και εχω κανει απο τοτε 130.000 χλμ+.
Εχω 150+ αλογα του πεινω το αιμα και πανω απο ολα ειμαι με 4 ροδες. :evil: Κατσε λοιπον με το παπακι σου εσυ,και στο αμαξι σου να καις ΠΑΝΤΑ βενζινη,και καθε φορα που θα βλεπεις την διαφορα βενζινης-αεριου να αισθανεσαι και πιο πολυ θυμα για να μην το πω αλλιως.

Υ.Γ
Απο αυτα που γραφεις παντος ενα πραγμα καταλαβαινω,δεν ειναι οτι δεν γουσταρεις το αεριο αλλα μαλλον δεν εχεις σαλιο στην τσεπη σου για να το βαλεις.

Διακρινω εναν ρατσισμο για τα δικυκλα ή μου φαινεται? Εσύ , λοιπον, και καθε εσυ εισαι πιο "μαγκας" που κουβαλας την "αφεντια" σου μεσα στην πολη με ενα "κουτι" 150 + αλόγων 10+ λ/100 χλμ καταναλωσης απο εναν "παπακια" , όπως τον χαρακτηρισες, που καει 2-3 λ /100 χλμ βενζινη, ε? Εισαι πιο εξυπνος δλδ? Εχει δικιο ο καθε "παπακιας" για την νοοτροπια του "Ελληναρα" ο οποιος βγαζει τα 300++++ αλογα μεσα στην πολη για να κουβαλησει μονο το τομαρι του.... και να το παιξει "ΜΑΓΚΑΣ"... Α, ρε ΤΡΟΙΚΑ που μας χρειαζεται .... :thumbdown: :silent:

λαθος καταλαβες φιλε, κανενας δεν τα εχει με τα δικυκλα και πως θα μπορουσε να γινει αυτο οταν οι περισσοτεροι απο μας πιστευω οτι εχουν δικυκλα, με την βλακεια τα εχουν ολοι καποιων που απο το 1ο ποστ εχουν την εξυπναδα να την λενε στους αλλους, μηπως βρηκες κανενα νοημα εσυ στην επιθεση που εκανε ο συγκεκριμενος (κλωνος του Κυριακου) για την βλακεια ολων που εβαλαν υγραεριο αφου μας κλεβουν οι πρατηριουχοι?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό jek » Τρί 29 Οκτ, 2013 23:05

Θα συμφωνήσω με τον Ηλία, φίλε λάθος κατάλαβες, πολύ απο εμάς έχουμε παπιά, scooter, μηχανές, δεν υπάρχει βεβαία κανένα θέμα με τα δίτροχα, αλλά όταν μπαίνουν μέσα στο φόρουμ μόνο και μόνο να βγάλουν τη χολή τους απο το πρώτο ποστ ..............iq ραδικιού.
και για να μη ξεχνιόμαστε ξέρει κανείς τη τιμή στη Φαωνος ?
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό kyriak » Τρί 29 Οκτ, 2013 23:17

Είσαι για λύπηση Ηλία , νομίζεις κακομοίρη ότι οι δεκάδες χρηστές που διαγράφετε συνεχώς από το φόρουμ επειδή έχουν διαφορετική άποψη πως είμαι εγώ? Χαχαχα τι πλακά που έχεις , οι μοναδικοί κλώνοι εδώ μέσα είσαι εσύ , ο πάππους κτλ και κάνετε Μπαμπ γιατί αμέσως μόλις πει κάποιος κάτι τσουπ , είναι ο Κυριακός λέτε χαχαχαχα , δεν είμαι εγώ δυστυχώς , ομόλογο παρακολουθώ τις εξελίξεις ικανοποιημένος , για άλλη μια φορά ήμουν μέσα , όπως διαπιστώνεις και εσύ είναι ασύμφορο σήμερα να κινησε με lpg .Κάποιοι που σε ξέρουν λένε ότι έχεις λίστα με τα νικ ναιμ για να μην ξεχνάς τι αυτοκίνητο έχεις κάθε φορά πόσα χιλιόμετρα έκανες τι κιτ φόρας κτλ χαχαχχα, μόνο εσύ εγώ και άλλοι καμιά σαρανταριά τα διαβάζουμε και εγώ πλέον μια φορά την εβδομάδα περνώ από εδώ, lpg ΤΕΛΟΣ. μια φορά την πατήσαμε …..

mod: Kyriak, αν έχεις κάποιο θέμα με τη διαχειριστική ομάδα να απευθύνεσαι σε εμάς και όχι στα μέλη του forum. Δε διαγράφουμε κανέναν αν τηρεί τους κανόνες τους forum. Έχουμε αποδείξει ότι σεβόμαστε τη διαφορετική άποψη - παρατήρησε ότι συνεχίζεις και δημοσιεύεις ελεύθερα. Αλλά προφανώς δε σου αρέσει και αυτό. Ήθελες να μπορείς να πεις ότι σε κυνηγάνε, σε φιμώνουν κτλ. Δε θα σου κάνουμε τη χάρη. Μη κουράζεσαι να φτιάχνεις νέους λογαριασμούς λοιπόν και πες αυτό που θέλεις να πεις χωρίς να επιτίθεσαι σε κανέναν.
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 29 Οκτ, 2013 23:22

jek έγραψε:Θα συμφωνήσω με τον Ηλία, φίλε λάθος κατάλαβες, πολύ απο εμάς έχουμε παπιά, scooter, μηχανές, δεν υπάρχει βεβαία κανένα θέμα με τα δίτροχα, αλλά όταν μπαίνουν μέσα στο φόρουμ μόνο και μόνο να βγάλουν τη χολή τους απο το πρώτο ποστ ..............iq ραδικιού.
και για να μη ξεχνιόμαστε ξέρει κανείς τη τιμή στη Φαωνος ?

Φαώνος έβαλα προχθες το βράδι 084,6€ :thumbup: :thumbup:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες