Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό jek » Σάβ 26 Οκτ, 2013 13:09

ένας απλός τρόπος πάντως να αντιδράσουμε είναι να πηγαίνουμε στον φθηνότερο, εγω πχ έπρεπε να γεμίσω σήμερα το πρωί, δεν πήγα στη Πέτρου Ράλλη γιατί το έχει ανεβάσει αρκετά, πήγα στη Φάωνος, μπορεί να μην μου κόστισε κάτι λεπτά € περισσότερο αλλά αφού το ανέβασε δε θα τον ακολουθήσω, θα επιβραβεύσω αυτών που κρατάει χαμηλά τη τιμή.
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Σάβ 26 Οκτ, 2013 19:08

jek έγραψε:ένας απλός τρόπος πάντως να αντιδράσουμε είναι να πηγαίνουμε στον φθηνότερο, εγω πχ έπρεπε να γεμίσω σήμερα το πρωί, δεν πήγα στη Πέτρου Ράλλη γιατί το έχει ανεβάσει αρκετά, πήγα στη Φάωνος, μπορεί να μην μου κόστισε κάτι λεπτά € περισσότερο αλλά αφού το ανέβασε δε θα τον ακολουθήσω, θα επιβραβεύσω αυτών που κρατάει χαμηλά τη τιμή.

και εγω σημερα τιμησα το ενλογω πρατηριο....οταν το κατεβασει η ΒΡ θα με ξαναδουν.... :clap: :clap: :clap: :clap:
chrisgsi

Δημοσιευσεις: 90

Δημοσίευσηαπό chrisd » Σάβ 26 Οκτ, 2013 19:09

Jek αυτο εχω πει και εχω 100.000 φορες.Να υπηρχε τροπος για παραδειγμα ολοι να φουλαραμε ολοι στα Καλυβια οπως κανω εγω και οι αλλοι να περνουν τα @ρχιδια μας.
Υπαρχει τροπος να εκδικηθουμε τα καθικια του καρτελ με την παραπανω απλη κινηση.
Αυτα απο εμενα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό papoys » Κυρ 27 Οκτ, 2013 07:40

Και εγώ αρκετές φορές έχω πάει στα Καλύβια έτσι για σπάσιμο αλλά δεν γίνεται τίποτε.
Το κέρδος και κάτι παραπάνω το καις στο πήγαινε έλα.
Εάν υπήρχε η δυνατότητα όλοι μα ολοι αφού συνενοηθούμε να πηγαίνουμε στα Καλύβια για γέμισμα είμαι μέσα.
Τώρα αν πάμε 1-2-3 τίποτε δεν γίνεται.Το ομαδικό θα το καταλάβουν και αυτοί.

Υπάρχουν πάρα πολλοί όμως που ούτε καν γνωρίζουν την ύπαρξη του φόρουμ.Σε συζητήσεις που κάνω σε πρατήρια
με άλλους υγραεριοκίνητους ελάχιστοι γνωρίζουν το φόρουμ.
Σε αυτούς στοχεύουν οι πρατηριούχοι που είναι πολλοί και όχι σε μας που είμαστε λίγοι.
Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξουν και άλλα πρατήρια να υπάρξει ανταγωνισμός γιατί με τα υπάρχοντα δεν το βλέπω. :(
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό sonid » Κυρ 27 Οκτ, 2013 09:39

Μένω Χαλάνδρι σε απόσταση 4 χλμ έχω 6-7 πρατήρια αλλά κατεβαίνω κάθε βδομάδα Φαώνος.
Το κέρδος από τη χαμηλότερη τιμή το καίω στο πήγαινε έλα αλλά χαλάλι...
sonid

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό jek » Κυρ 27 Οκτ, 2013 13:37

παιδιά όπου μπορεί ο καθένας να βάζει αέριο στους φθηνότερους, εγω π.χ. που μένω Ρέντη δε μπορώ να πάω στα Καλύβια, αλλά όταν βρεθώ απο εκεί σίγουρα θα γεμίσω και ας μην το χρειάζομαι, οσο για τον ΒΡ στη Πέτρου Ράλλη φαντάζομαι ότι ανέβασε τώρα το τριήμερο (λόγο θέσης) και μετά θα το ξανακατεβάσει, εαν συμβεί αυτό....... δύσκολα θα με ξαναδεί
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Κυρ 27 Οκτ, 2013 19:08

jek έγραψε:παιδιά όπου μπορεί ο καθένας να βάζει αέριο στους φθηνότερους, εγω π.χ. που μένω Ρέντη δε μπορώ να πάω στα Καλύβια, αλλά όταν βρεθώ απο εκεί σίγουρα θα γεμίσω και ας μην το χρειάζομαι, οσο για τον ΒΡ στη Πέτρου Ράλλη φαντάζομαι ότι ανέβασε τώρα το τριήμερο (λόγο θέσης) και μετά θα το ξανακατεβάσει, εαν συμβεί αυτό....... δύσκολα θα με ξαναδεί

υπομονη εως την τριτη... θα δειξει
chrisgsi

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Κυρ 27 Οκτ, 2013 20:04

Το έχουν ξεφτυλίση το θέμα σήμερα είδα τιμή στην αθήνα 098,40 :oops: :oops: το χεράκι στο διακοπτάκι να τελειώνουμε !! Εβαλα στην φαώνος 084,6 ....
Δέν μπορώ να καταλάβω όμως τι παίζεται . κάθε χρόνο τέτοια εποχή και το ξεφτυλίζουν για κανα τρίμηνο !!! Ακόμα δέν άλλαξαν το μείγμα στο αέριο!!
Η βενζίνη απο 1,56 έως 1,64 !!!
Ας φέρουν στην τελική αέριο και απο Αλβανία ή Τουρκια !! Εαν είναι ποιο φθυνό !! :x :x :ymhug: :ymhug:
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Δευτ 28 Οκτ, 2013 00:28

BMW1796 έγραψε:Το έχουν ξεφτυλίση το θέμα σήμερα είδα τιμή στην αθήνα 098,40 :oops: :oops: το χεράκι στο διακοπτάκι να τελειώνουμε !! Εβαλα στην φαώνος 084,6 ....
Δέν μπορώ να καταλάβω όμως τι παίζεται . κάθε χρόνο τέτοια εποχή και το ξεφτυλίζουν για κανα τρίμηνο !!! Ακόμα δέν άλλαξαν το μείγμα στο αέριο!!
Η βενζίνη απο 1,56 έως 1,64 !!!
Ας φέρουν στην τελική αέριο και απο Αλβανία ή Τουρκια !! Εαν είναι ποιο φθυνό !! :x :x :ymhug: :ymhug:

Μηπως το 0.984 το ειδες στην Κρητη?
Γιατι στην Αθηνα δεν υπαρχει τετοια τιμη ακομη.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό chrisgsi » Δευτ 28 Οκτ, 2013 02:39

ΣΤΡ. ΚΑΛΛΑΡΗ & ΑΝΘ. ΡΕΓΚΟΥΚΟΥ το εχει 91.5 ....... που ειδες 98.4???και αθηνα ειδικα...
chrisgsi

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες