jek έγραψε:ένας απλός τρόπος πάντως να αντιδράσουμε είναι να πηγαίνουμε στον φθηνότερο, εγω πχ έπρεπε να γεμίσω σήμερα το πρωί, δεν πήγα στη Πέτρου Ράλλη γιατί το έχει ανεβάσει αρκετά, πήγα στη Φάωνος, μπορεί να μην μου κόστισε κάτι λεπτά € περισσότερο αλλά αφού το ανέβασε δε θα τον ακολουθήσω, θα επιβραβεύσω αυτών που κρατάει χαμηλά τη τιμή.
jek έγραψε:παιδιά όπου μπορεί ο καθένας να βάζει αέριο στους φθηνότερους, εγω π.χ. που μένω Ρέντη δε μπορώ να πάω στα Καλύβια, αλλά όταν βρεθώ απο εκεί σίγουρα θα γεμίσω και ας μην το χρειάζομαι, οσο για τον ΒΡ στη Πέτρου Ράλλη φαντάζομαι ότι ανέβασε τώρα το τριήμερο (λόγο θέσης) και μετά θα το ξανακατεβάσει, εαν συμβεί αυτό....... δύσκολα θα με ξαναδεί

BMW1796 έγραψε:Το έχουν ξεφτυλίση το θέμα σήμερα είδα τιμή στην αθήνα 098,40![]()
το χεράκι στο διακοπτάκι να τελειώνουμε !! Εβαλα στην φαώνος 084,6 ....
Δέν μπορώ να καταλάβω όμως τι παίζεται . κάθε χρόνο τέτοια εποχή και το ξεφτυλίζουν για κανα τρίμηνο !!! Ακόμα δέν άλλαξαν το μείγμα στο αέριο!!
Η βενζίνη απο 1,56 έως 1,64 !!!
Ας φέρουν στην τελική αέριο και απο Αλβανία ή Τουρκια !! Εαν είναι ποιο φθυνό !!![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες
|
|
|