dancerman έγραψε:Σορρυ που αργησα να απαντησω απο το τελευταιο μυνημα λογω καποιων δουλειων που ειχα να τελειωσω δεν ειχα χρονο, απ 'οτι βλεπω ειμαστε 4 ατομα οποιος αλλος θελει να δηλωσει συμμετοχη εχει χρονο μεχρι 31 οκτωβριου. μεχρι τωρα συμμετεχουν valsam,tsopirs,rover214,dancerman.
Εγω παντως θα πω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να μην θελει να μπλεξει κτλ, παρ 'ολα αυτα για μενα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει εδω μεσα και να οριεται για τις τιμες αφου γουσταρει να του συμπεριφερονται σαν προβατο στη σφαγη.
Κατι να χασουμε δεν εχουμε μονο να κερδισουμε,αντιθετως τα πρατηρια μερικες χιλιαδες ευρω για προστιμα.
Φιλε dancerman τα πραγματα μπηκαν σε εναν δρομο αλλα χρειαζετε η συμετοχη αρκετων μελων του φορουμ για να προχορησει το θεμα,η επιτροπη ειναι αποφασισμενη να ερευνησει το θεμα βαθια,γιατι και σε αυτην πια ειναι φως φαναρι οτι υπαρχει εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη, απλα θελουν βοηθεια απο εμας τους πολιτες,οτι ξερουμε ωστε να ασκησουν πιεση εκει οπου πρεπει γιατι χωρις στοιχεια δεν γινετε τιποτα, ονοματα διευθηνσης καταστασης,οτι δηλ. εχει η μπορει να βοηθησει ο καθενας.
Εγω τους ανεφερα για τις 2 περιπτωσεις ,δηλ. την μια του υπαλληλου που μου ειπε για το πως και απο ποιον παιρνουν το τι τιμη θα βαλουν και για τον αλλον που εχει αλλη τιμη πινακιδας και αλλη αντλιας (πιο ακριβη η τιμη πινακιδας απο της αντλιας,προτακουστο!!!) και μου ζητουν τωρα να τους πω ακριβος ποιος ειναι και που βρισκοτονται οι σιγκεκριμενοι να πανε να το ερευνησουν!
Το θεμα ειναι οτι μονος δεν μπορω να το κανω αυτο παιδια,αν ειμαστε πολλοι αλλιος ειναι τα πραγματα,γιατι υπαρχει η σκεψη στο μυαλο μου οτι στην τελικη θα παρω στον λαιμο μου και οι μονοι που θα την πληρωσουν θα ειναι ο καημενος υπαλληλος του πρατηριου που θα απολυθει ενα λεπτο μετα που θα φυγει η επιτροπη απο το πρατηριο επειδη εκανε την μ@λακια και μιλησε και ειπε οτι ειπε σε εναν πελατη(εμενα δηλαδη!) και ο πρατηριουχος που προς συμφερον μου μου πουλαει 2 λεπτα πιο φθηνα το υγραεριο και οι υπολοιποι τα σουπερ γραντ λαμογια οι μεγαλοι απατεωνες θα την σκαπουλαρουν στο τελος,και στην τελικη ποιος μου εγγυατε οτι δεν θα με στοχοποιησουν στο τελος κι'ολας(ειναι μεγαλη η μαρμιτα και φτανει για ολους τους καλοθελητες)!
Γι'αυτο μονος στα αγγουρια δεν παω,οργανωθειτε και ειμαι μεσα με τα χιλια, οσο ομως βλεπω απαθεια και σταρχιδισμο τοτε σορρυ παιδες εμενα μην με υπολογιζετε γιατι απο τσαμπα μαγκες χορτασαμε σε αυτην την χωρα και αλλους τσαμπα μαγκες δεν θελω να κανω εγω!