Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό chrisd » Πέμ 24 Οκτ, 2013 00:12

kostasSC έγραψε:
Ο Έλληνας έχει μάθει μια ζωή να είναι ραγιάς.400 χρόνια σκλαβιάς δεν είναι τυχαίο... Άδικα ασχολείσαι φίλε μου. Τα ζώα δεν ξυπνάνε με τίποτα. Παρακολουθώ τα διάφορα φόρουμ υγραερίου τουλάχιστον 2 χρόνια. Δόξα το Θεό που δεν έβαλα και στο δικό μου αυτοκίνητο. Κάνω τη δουλειά μου με ένα παπάκι...Η επόμενη λύση ποδήλατο...Τους κλέφτες όμως δεν τους δίνω δεκάρα...

Eσυ τι εισαι φιλε μου αφου δεν εισαι ραγιας κανας Αλβανος?
Μην μας τα πριζεις ρε παλικαρι μου ακομα δεν μπηκες στο φορουμ.
Κατσε με το παπακι σου εσυ και να βαζεις και την οικογενεια σου επανω να την πας βολτα.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 24 Οκτ, 2013 00:25

Ο Έλληνας έχει μάθει μια ζωή να είναι ραγιάς.400 χρόνια σκλαβιάς δεν είναι τυχαίο... Άδικα ασχολείσαι φίλε μου. Τα ζώα δεν ξυπνάνε με τίποτα. Παρακολουθώ τα διάφορα φόρουμ υγραερίου τουλάχιστον 2 χρόνια. Δόξα το Θεό που δεν έβαλα και στο δικό μου αυτοκίνητο. Κάνω τη δουλειά μου με ένα παπάκι...Η επόμενη λύση ποδήλατο...Τους κλέφτες όμως δεν τους δίνω δεκάρα...[/quote]

καλυτερα να πηγαινεις απο δω και περα με ποδηλατο ή με τα ποδια γιατι και ο βενζινας στο παπακι σε κλεβει πανεξυπνε, μη ραγια, μη ζωο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 24 Οκτ, 2013 01:52

dancerman έγραψε:Σορρυ που αργησα να απαντησω απο το τελευταιο μυνημα λογω καποιων δουλειων που ειχα να τελειωσω δεν ειχα χρονο, απ 'οτι βλεπω ειμαστε 4 ατομα οποιος αλλος θελει να δηλωσει συμμετοχη εχει χρονο μεχρι 31 οκτωβριου. μεχρι τωρα συμμετεχουν valsam,tsopirs,rover214,dancerman.

Εγω παντως θα πω οτι ειναι δικαιωμα του καθενος να μην θελει να μπλεξει κτλ, παρ 'ολα αυτα για μενα δεν εχει δικαιωμα να μιλαει εδω μεσα και να οριεται για τις τιμες αφου γουσταρει να του συμπεριφερονται σαν προβατο στη σφαγη.

Κατι να χασουμε δεν εχουμε μονο να κερδισουμε,αντιθετως τα πρατηρια μερικες χιλιαδες ευρω για προστιμα.

Φιλε dancerman τα πραγματα μπηκαν σε εναν δρομο αλλα χρειαζετε η συμετοχη αρκετων μελων του φορουμ για να προχορησει το θεμα,η επιτροπη ειναι αποφασισμενη να ερευνησει το θεμα βαθια,γιατι και σε αυτην πια ειναι φως φαναρι οτι υπαρχει εναρμονισμενη τιμολογιακη πολιτικη, απλα θελουν βοηθεια απο εμας τους πολιτες,οτι ξερουμε ωστε να ασκησουν πιεση εκει οπου πρεπει γιατι χωρις στοιχεια δεν γινετε τιποτα, ονοματα διευθηνσης καταστασης,οτι δηλ. εχει η μπορει να βοηθησει ο καθενας.
Εγω τους ανεφερα για τις 2 περιπτωσεις ,δηλ. την μια του υπαλληλου που μου ειπε για το πως και απο ποιον παιρνουν το τι τιμη θα βαλουν και για τον αλλον που εχει αλλη τιμη πινακιδας και αλλη αντλιας (πιο ακριβη η τιμη πινακιδας απο της αντλιας,προτακουστο!!!) και μου ζητουν τωρα να τους πω ακριβος ποιος ειναι και που βρισκοτονται οι σιγκεκριμενοι να πανε να το ερευνησουν!
Το θεμα ειναι οτι μονος δεν μπορω να το κανω αυτο παιδια,αν ειμαστε πολλοι αλλιος ειναι τα πραγματα,γιατι υπαρχει η σκεψη στο μυαλο μου οτι στην τελικη θα παρω στον λαιμο μου και οι μονοι που θα την πληρωσουν θα ειναι ο καημενος υπαλληλος του πρατηριου που θα απολυθει ενα λεπτο μετα που θα φυγει η επιτροπη απο το πρατηριο επειδη εκανε την μ@λακια και μιλησε και ειπε οτι ειπε σε εναν πελατη(εμενα δηλαδη!) και ο πρατηριουχος που προς συμφερον μου μου πουλαει 2 λεπτα πιο φθηνα το υγραεριο και οι υπολοιποι τα σουπερ γραντ λαμογια οι μεγαλοι απατεωνες θα την σκαπουλαρουν στο τελος,και στην τελικη ποιος μου εγγυατε οτι δεν θα με στοχοποιησουν στο τελος κι'ολας(ειναι μεγαλη η μαρμιτα και φτανει για ολους τους καλοθελητες)!
Γι'αυτο μονος στα αγγουρια δεν παω,οργανωθειτε και ειμαι μεσα με τα χιλια, οσο ομως βλεπω απαθεια και σταρχιδισμο τοτε σορρυ παιδες εμενα μην με υπολογιζετε γιατι απο τσαμπα μαγκες χορτασαμε σε αυτην την χωρα και αλλους τσαμπα μαγκες δεν θελω να κανω εγω!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Πέμ 24 Οκτ, 2013 09:49

Χθες πήγα για δουλειά στο Βόλο. Γέμισα φεύγοντας απο Αθηνα το πρωί στον Μουστάκα 0.899 και φεύγοντας από Βόλο πάλι το απόγευμα στη Χρυσή Ακτη 0.759.
14 ολόκληρα λεπτά διαφορά. Έλεος
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 24 Οκτ, 2013 11:42

hlias έγραψε:Ο Έλληνας έχει μάθει μια ζωή να είναι ραγιάς.400 χρόνια σκλαβιάς δεν είναι τυχαίο... Άδικα ασχολείσαι φίλε μου. Τα ζώα δεν ξυπνάνε με τίποτα. Παρακολουθώ τα διάφορα φόρουμ υγραερίου τουλάχιστον 2 χρόνια. Δόξα το Θεό που δεν έβαλα και στο δικό μου αυτοκίνητο. Κάνω τη δουλειά μου με ένα παπάκι...Η επόμενη λύση ποδήλατο...Τους κλέφτες όμως δεν τους δίνω δεκάρα...

καλυτερα να πηγαινεις απο δω και περα με ποδηλατο ή με τα ποδια γιατι και ο βενζινας στο παπακι σε κλεβει πανεξυπνε, μη ραγια, μη ζωο.[/quote]

Ηλία έσβησες το αρχικο guote και το ποστ που έκανες παράθεση και φαίνεται όλο δικό σου. :lol: :lol: :lol: :lol:

Διάβαζα και δεν καταλάβαινα.Λέω τι γράφει είναι καλά ή μύγα τον τσίμησε.
Μετά είδα ότι η πρώτη παράγραφος είναι αλλουνού. :wave: :wave: :wave:

Υ.Γ Βρε μου φαίνεται΄ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει.Εγώ δεν έσβησα τίποτε αλλά την δεύτερη παράγραφο τη δική σου
τη βγάζει με μεγάλα γράμματα. :o :o :o :o Ας το δει η διευθυνση. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από papoys και Πέμ 24 Οκτ, 2013 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 24 Οκτ, 2013 11:46

παπου η μυγα με εχει τσιμπησει εδω και πολλα χρονια. :lol: :lol: :lol:
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Πέμ 24 Οκτ, 2013 14:22

chrisd έγραψε:
kostasSC έγραψε:
Ο Έλληνας έχει μάθει μια ζωή να είναι ραγιάς.400 χρόνια σκλαβιάς δεν είναι τυχαίο... Άδικα ασχολείσαι φίλε μου. Τα ζώα δεν ξυπνάνε με τίποτα. Παρακολουθώ τα διάφορα φόρουμ υγραερίου τουλάχιστον 2 χρόνια. Δόξα το Θεό που δεν έβαλα και στο δικό μου αυτοκίνητο. Κάνω τη δουλειά μου με ένα παπάκι...Η επόμενη λύση ποδήλατο...Τους κλέφτες όμως δεν τους δίνω δεκάρα...

Eσυ τι εισαι φιλε μου αφου δεν εισαι ραγιας κανας Αλβανος?
Μην μας τα πριζεις ρε παλικαρι μου ακομα δεν μπηκες στο φορουμ.
Κατσε με το παπακι σου εσυ και να βαζεις και την οικογενεια σου επανω να την πας βολτα.

Από εσένα φίλε μου είμαι πιο Έλληνας πάντως..Και μπήκα στο φόρουμ πριν από εσένα άσχετα με τα ποστ που έχω..Και την οικογένεια την πάω βόλτα με βενζίνη πανέξυπνε ελληνάρα που πληρώνεις τα καρτέλ..
kostasSC

Δημοσιευσεις: 23

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Πέμ 24 Οκτ, 2013 14:26

hlias έγραψε:καλυτερα να πηγαινεις απο δω και περα με ποδηλατο ή με τα ποδια γιατι και ο βενζινας στο παπακι σε κλεβει πανεξυπνε, μη ραγια, μη ζωο.

Πόσο με κλέβει ο βενζινάς στο παπάκι πανέξυπνε εγκαταστάτη ? Καλύπτεις και εσύ το καρτέλ μήπως εγκαταστήσεις κανένα σύστημα με 800 που πριν 2 χρόνια το έβαζες 1500 ?
Ο εκνευρισμός σου είναι δικαιολογημένος βέβαια γιατί αν και άλλοι κάνανε ότι εγώ ο βλάκας, τότε εσύ και το καρτέλ θα μένατε χωρίς δουλειά... ;)
kostasSC

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 24 Οκτ, 2013 14:43

kostasSC έγραψε:
hlias έγραψε:

καλυτερα να πηγαινεις απο δω και περα με ποδηλατο ή με τα ποδια γιατι και ο βενζινας στο παπακι σε κλεβει πανεξυπνε, μη ραγια, μη ζωο.

Πόσο με κλέβει ο βενζινάς στο παπάκι πανέξυπνε εγκαταστάτη ? Καλύπτεις και εσύ το καρτέλ μήπως εγκαταστήσεις κανένα σύστημα με 800 που πριν 2 χρόνια το έβαζες 1500 ?

το ποσοστο του κλεψιματος στην βενζινα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο του υγραεριου, κλεψιμο δεν ειναι η ακριβη τιμη ενος προιοντος ή υπηρεσιας αν εχει τιμοκαταλογο που με ενημερωνει απο πριν. κλεψιμο θεωρω την νοθεια και το να πληρωσω περισσοτερα λιτρα απ οτι μου εβαλαν, βαζε στο παπι βενζινα λοιπον για να μην σε κλεβουν πονηρε.
πληροφοριακα παντα απο 900-1300 ευρω ηταν και ειναι η τιμη που δουλευω για την εγκατασταση και εξαρταται απο το συστημα υγραεριου που θα επιλεξω και τους κυλινδρους του αυτοκινητου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό kostasSC » Πέμ 24 Οκτ, 2013 14:56

hlias έγραψε:
kostasSC έγραψε:
hlias έγραψε:

το ποσοστο του κλεψιματος στην βενζινα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο του υγραεριου, κλεψιμο δεν ειναι η ακριβη τιμη ενος προιοντος ή υπηρεσιας αν εχει τιμοκαταλογο που με ενημερωνει απο πριν. κλεψιμο θεωρω την νοθεια και το να πληρωσω περισσοτερα λιτρα απ οτι μου εβαλαν, βαζε στο παπι βενζινα λοιπον για να μην σε κλεβουν πονηρε.
πληροφοριακα παντα απο 900-1300 ευρω ηταν και ειναι η τιμη που δουλευω για την εγκατασταση και εξαρταται απο το συστημα υγραεριου που θα επιλεξω και τους κυλινδρους του αυτοκινητου.

Κάποιος που δεν θέλει να τον κλέβουν είναι για σένα πονηρός? Πόσες περιπτώσεις έχεις διαβάσει και ακούσει για πρατήρια υγραερίου στα οποία κάποιοι βγάζαν λιγότερα χλμ απότι συνήθως ? Δηλαδή εσύ μου εγγυάσαι ότι στο υγραέριο δεν μπορεί να υπάρξει κλοπή στην ποσότητα ??? Ξέρω καλά πόσο έχει ένα σύστημα και πόσο τα βάζαν πριν 2-3 χρόνια..zavolli σε ford focus φίλου μου 1700 στο Βόλο..
kostasSC

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 31 επισκέπτες