vaxalis έγραψε:δεν εχω κανει δυναμομετρηση με το υγραεριο,320 ημουνα με water injection και εκκεντροφορο εισαγωγης κατκαμς με βενζινη και svs,οποτε θελεις ομως κανουμε δοκιμη,εγω δουλευω μαρουσι μεγαρο οτε και τα σκοταδια ειναι 5 λεπτα απο μενα,εαν σε βολευει το κανονιζουμε.δεν εχω συστημα που να ψεκαζει ταυτοχρονα βενζινη,εαν δεν φτασει καποια στιγμη η παροχη γυριζει αυτοματα σε βενζινη.εαν εσυ για ψυχολογικους λογους θες να πιστευεις οτι εκανες καλα που εβαλες υγρου ψεκασμου και εβγαλες του αεριου,χωρις να ψαχτεις παρα πολυ οταν δεν σου δουλεψε και να μηδενισεις τις επιλογες των αλλων εισαι λαθος.τι να κανουμε υπαρχουνε καποιοι με βελτιωμενα turbo που δουλευουν με τον ταπεινο πνευμονα zavoli zeta s.
Θανάση, έχω μάθει στη ζωή μου όταν ξεκινάω κάτι να βάζω στόχους, είχα κάνει τους υπολογισμούς μου για τοποθέτηση υγραερίου με τις εξής 2 παραδοχές:
το κόστος θα είναι..κάτω από ευρώ ανά λίτρο.η απόδοση θα παραμείνει ίδια (αν όχι καλύτερη λόγω....100+ οκτανίων όπως πολυδιαφημιζόταν τότε με το lpg)
συνεχίζω να πιστεύω οτι οποιος βάζει αέριο...πρέπει να μην ξεχνάει αυτά τα 2 βασικά.
οταν λοιπόν λέμε...καίω ΥΓΡΑΕΡΙΟ...εννοούμε ότι καίμε ΜΟΝΟ υγραέριο. Αν είναι να ευχαριστιέμαι το αμάξι....με το πόδι στο πάτωμα καιγοντας και....αρκετή βενζίνη....τοτε...για μένα είναι μεσοβέζικη η λύση.
η διαφορά λοιπόν των 1000 ευρώ ή περίπου 9-10 γεμισμάτων καλής 100άρας....είναι αμελητέα...αν πρόκειται να ξεφορτωθω το βενζινά μου μια και καλή σε βάθος χρόνου. Επιπλέον....αν κατόρθωσες με αέριο ψεκασμό να κατεβάσεις τη θερμοκρασία εισαγωγής σε σχέση με τη βενζίνα...τότε...κάνε δημοσίευση σε επιστημονικό περιοδικό σχετικού αντικειμένου να γίνεις...διάσημος.
Και μοίρες χάνεις, και νεύρο χάνεις, και κατανάλωση αυξάνεις .... δε καταλαβαίνω γιατι να μη λέμε τη πραγματικότητα....και να παρουσιάζουμε μονο το αυξημένο κόστος του υγρού ψεκασμού.
Επιμένω...με βγαλμένη την ασφάλεια τρόμπας βενζίνης...θα ήθελα να κάνουμε άνοιγμα....να δούμε...απο τα 300 άλογα που λογικά έχεις...τι τελικα βγάζει το μοτερ με το πνεύμονα...ΜΟΝΟ χωρίς τη συνδρομή βενζίνας στα ζόρια.
Το ξαναλέω, η νύχτα είναι νύχτα, είτε με προβολείς είτε με κεράκια, τη μέρα υπάρχει ήλιος....και το βραδυ φεγγάρι.
Αν θέλουμε να πιστεύουμε ότι με καλό φωτισμό στο σπίτι μας η νύχτα είναι το ίδιο με τη μέρα...δικαίωμά μας...αλλά....μην αλλοιώνουμε το νόημα των φράσεων....τύπου καίω...υγραέριο φοράω πενύμονα και έχω φτιαγμένο μοτερ 300 άλογα.
η ακριβή περιγραφή είναι...έχω μοτερ φτιαγμένο και καίω παράλληλα υγραέριο...και πάω φυλαγμένος....γιατι δε μπορώ πια να το κινω με τα κόστη της βενζίνας και τη κατανάλωση του μοτερ μου.
αν θες να κάνουμε δοκιμή να δούμε τελικά...πως πάει το αμάξι σου, στη διαθεσή σου είμαι, στείλε pm....με το τηλ. οκταβια έχουμε και οι 2, ξέρουμε που είναι η ασφάλεια της τρόμπας βενζίνης....και νετάρει το ζήτημα.
βγάζουμε ασφάλειες υγραερίων, πατάμε με βενζίνες, βγάζουμε ασφάλειες βενζίνης...πατάμε με lpg...και βγάζουμε συμπεράσματα για πάρτη μας...ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
αυτα.