mayas έγραψε:δλδ ολα αυτα μας τα δινουν οι λαδιερες? Δεν κανουν το καυσιμο πιο "βρωμικο" ας πούμε?
splitapsou έγραψε:mayas έγραψε:δλδ ολα αυτα μας τα δινουν οι λαδιερες? Δεν κανουν το καυσιμο πιο "βρωμικο" ας πούμε?
Η λαδιερα υπάρχει ακριβώς για να υποκαθιστά τα πρόσθετα της βενζίνης που δεν μπορούν να υπάρχουν στο υγραέριο. Γι αυτό η άλλη λύση ειναι ο παράλληλος ψεκασμός βενζίνης.
splitapsou έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να σου πει ή να σου εγγυηθεί ότι με 30% συμμετοχή βενζίνης θα έχεις σίγουρη προστασία ειδικά σε κινητήρα ευαίσθητο. Συνολικά η σκέψη δεν είναι κακή απλά η ένσταση μου είναι το κατα πόσο χρειάζεται ή όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό η βενζίνη. Επίσης εχε υπόψη σου πως δεν ψεκάζει κανένα σύστημα με ποσοστά αλλά με millisecond όταν διαβάσει φορτίο ή στροφές και αν δεν κάνω λάθος αυτό έχει ένα min και ένα max προκαθορισμένο απο τον κατασκευαστή του συστήματος που δεν ξέρω αν μεταβάλλεται.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
valsam έγραψε:splitapsou έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να σου πει ή να σου εγγυηθεί ότι με 30% συμμετοχή βενζίνης θα έχεις σίγουρη προστασία ειδικά σε κινητήρα ευαίσθητο. Συνολικά η σκέψη δεν είναι κακή απλά η ένσταση μου είναι το κατα πόσο χρειάζεται ή όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό η βενζίνη. Επίσης εχε υπόψη σου πως δεν ψεκάζει κανένα σύστημα με ποσοστά αλλά με millisecond όταν διαβάσει φορτίο ή στροφές και αν δεν κάνω λάθος αυτό έχει ένα min και ένα max προκαθορισμένο απο τον κατασκευαστή του συστήματος που δεν ξέρω αν μεταβάλλεται.
Αφου λοιπον ουτε με 30-40% παραλληλης χρησης υγραεριου δεν μπορει να μου εγγυηθει κανεις οπως λες την μακροζωια των εδρων μου τοτε δεν εχω παρα μονο να αμφισβητο τα οποια αποτελεσματα εχει ο παραλληλος ψεκασμος ελαχιστης ποσοτητας βενζινης ακομη και σε αυτοκινητα που δεν εχουν εντονο προβλημα με τις εδρες,εγω σε 3-4 χιλιαδες χιλιομετρα δηλ. μολις συμληρωσω 10.000 με υγραεριο (με χρηση απλης λαδιερας και flashlube)θα παω και θα μου κοιταξει ο μαστορας τις βαλβιδες (τις ειχα ρυθμισει 3χιλιαδες χ.λ.μ πριν περασω το υγραεριο,δηλ. θα τις ξαναρυθμισω σε μολις 13.000 χλμ).,αν βγουν συμφωνα με αυτα που δινει αυτος http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... a_CR-V.pdf σημαινει οτι κανει δουλεια το λαδακι,μετα θα το παω για να ενεργοποιηθει ο παραλληλος ψεκασμος και στις 10.000 θα το ξαναπαω για να δουμε τις βαλβιδες,μονο ετσι θα την βρω την ακρη και αν κανουν δουλεια και τα 2 το ενα λιγοτερο το αλλο περισσοτερο τοτε γιατι οχι και τα 2 συγχρονος!
Αλλα παλι να"χαμε να λεγαμε!
Εδω ειδα με τα ματια μου honda crv ιδιο με το δικο μου στην Σαμαρινα και ο τυπος ειχε κανει κοντα 150.000 χλμ ταπα με εναν τουρκικο συστημα χωρις λαδιερες και ψεκασμους βενζινης και στο συνεργειο που παω ειδα παλι ιδιο με λαδιερα και ψεκασμους και κατεβασμενο κεφαλαρι για επισκευη ,μου φαινετε οτι η υποθεση ειναι οπως μας κατσει περισσοτερο!
hlias έγραψε:valsam έγραψε:splitapsou έγραψε:Κανείς δεν μπορεί να σου πει ή να σου εγγυηθεί ότι με 30% συμμετοχή βενζίνης θα έχεις σίγουρη προστασία ειδικά σε κινητήρα ευαίσθητο. Συνολικά η σκέψη δεν είναι κακή απλά η ένσταση μου είναι το κατα πόσο χρειάζεται ή όχι σε τόσο μεγάλο ποσοστό η βενζίνη. Επίσης εχε υπόψη σου πως δεν ψεκάζει κανένα σύστημα με ποσοστά αλλά με millisecond όταν διαβάσει φορτίο ή στροφές και αν δεν κάνω λάθος αυτό έχει ένα min και ένα max προκαθορισμένο απο τον κατασκευαστή του συστήματος που δεν ξέρω αν μεταβάλλεται.
Αφου λοιπον ουτε με 30-40% παραλληλης χρησης υγραεριου δεν μπορει να μου εγγυηθει κανεις οπως λες την μακροζωια των εδρων μου τοτε δεν εχω παρα μονο να αμφισβητο τα οποια αποτελεσματα εχει ο παραλληλος ψεκασμος ελαχιστης ποσοτητας βενζινης ακομη και σε αυτοκινητα που δεν εχουν εντονο προβλημα με τις εδρες,εγω σε 3-4 χιλιαδες χιλιομετρα δηλ. μολις συμληρωσω 10.000 με υγραεριο (με χρηση απλης λαδιερας και flashlube)θα παω και θα μου κοιταξει ο μαστορας τις βαλβιδες (τις ειχα ρυθμισει 3χιλιαδες χ.λ.μ πριν περασω το υγραεριο,δηλ. θα τις ξαναρυθμισω σε μολις 13.000 χλμ).,αν βγουν συμφωνα με αυτα που δινει αυτος http://www.vanmeenen.com/LPG-autogas-Vl ... a_CR-V.pdf σημαινει οτι κανει δουλεια το λαδακι,μετα θα το παω για να ενεργοποιηθει ο παραλληλος ψεκασμος και στις 10.000 θα το ξαναπαω για να δουμε τις βαλβιδες,μονο ετσι θα την βρω την ακρη και αν κανουν δουλεια και τα 2 το ενα λιγοτερο το αλλο περισσοτερο τοτε γιατι οχι και τα 2 συγχρονος!
Αλλα παλι να"χαμε να λεγαμε!
Εδω ειδα με τα ματια μου honda crv ιδιο με το δικο μου στην Σαμαρινα και ο τυπος ειχε κανει κοντα 150.000 χλμ ταπα με εναν τουρκικο συστημα χωρις λαδιερες και ψεκασμους βενζινης και στο συνεργειο που παω ειδα παλι ιδιο με λαδιερα και ψεκασμους και κατεβασμενο κεφαλαρι για επισκευη ,μου φαινετε οτι η υποθεση ειναι οπως μας κατσει περισσοτερο!
λαθος συμπερασμα εβγαλες.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 19 επισκέπτες
|
|
|