fokion έγραψε:0,809 Καλυβια προχτες....
sorry Που θα σε χαλάσω αλλά το κουλούρι το έφαγε το μισό και έγινε 1 (σημερινή τιμή lpg 0,819)
fokion έγραψε:0,809 Καλυβια προχτες....

valsam έγραψε:Μια χαρα μπορουμε να κανουμε κατι,εγω την προταση την εθεσα ανταποκριση μηδαμινη ομως!
Εδω στην Χαλκιδικη που βρισκομαι τωρα για διακοπες οπως ειπα βαζω στον λιγοτερο κλεφτη μονο υγραεριο αφου τους δοκιμασα ολους(υπαρχουν 3 πρατηρια με υγραεριο σε αποσταση 3χ.λμ)
rover214 έγραψε:valsam έγραψε:Μια χαρα μπορουμε να κανουμε κατι,εγω την προταση την εθεσα ανταποκριση μηδαμινη ομως!
Εδω στην Χαλκιδικη που βρισκομαι τωρα για διακοπες οπως ειπα βαζω στον λιγοτερο κλεφτη μονο υγραεριο αφου τους δοκιμασα ολους(υπαρχουν 3 πρατηρια με υγραεριο σε αποσταση 3χ.λμ)
Valsam σε ποιο πρατήριο βάζεις Χαλκιδική?Ρωτάω γιατί από ότι φαίνεται το έχεις ψάξει και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα πρατήρια πάνω στο δρόμο έχουν βάλει υγραέριο πλέον.Εγώ έχω δοκιμάσει από 2-3 χωρίς να δω ιδιαίτερες διαφορές.
rover214 έγραψε:Έτσι ακριβώς είναι.Αν οργανωθούμε μπορούμε και πολύ περισσότερα.Αλλά το θέμα είναι να οργανωθούμε!Με το να τους τη λέμε κάθε φορά που πηγαίνουμε να βάλουμε αέριο δε γίνεται και τίποτα γιατί από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει.Το δοκιμάσαμε.Θέλουμε κάτι πιο δραστικό!Και όσο για το αν μια κίνηση από τη δική μας πλευρά (των καταναλωτών) θα έχει ή όχι αποτελέσματα, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 47 επισκέπτες
|
|
|