Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό glamor » Τρί 20 Αύγ, 2013 11:57

fokion έγραψε:0,809 Καλυβια προχτες....

sorry Που θα σε χαλάσω αλλά το κουλούρι το έφαγε το μισό και έγινε 1 (σημερινή τιμή lpg 0,819)
yaris 99 1000cc Lovato χωρίς λαδιέρα
μέχρι τώρα πάνω από 105000km +....
Άβαταρ μέλους
glamor

Δημοσιευσεις: 187

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Τρί 27 Αύγ, 2013 11:12

Απο σήμερα που ισχύει το συστημα εισροων εκροων θα μπει κ στις αντλιες lpg η ισχύει μονο για βενζίνη κ πετρέλαιο

Sent from my XT910 using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τρί 27 Αύγ, 2013 18:17

valsam έγραψε:Μια χαρα μπορουμε να κανουμε κατι,εγω την προταση την εθεσα ανταποκριση μηδαμινη ομως!
Εδω στην Χαλκιδικη που βρισκομαι τωρα για διακοπες οπως ειπα βαζω στον λιγοτερο κλεφτη μονο υγραεριο αφου τους δοκιμασα ολους(υπαρχουν 3 πρατηρια με υγραεριο σε αποσταση 3χ.λμ)

Valsam σε ποιο πρατήριο βάζεις Χαλκιδική?Ρωτάω γιατί από ότι φαίνεται το έχεις ψάξει και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα πρατήρια πάνω στο δρόμο έχουν βάλει υγραέριο πλέον.Εγώ έχω δοκιμάσει από 2-3 χωρίς να δω ιδιαίτερες διαφορές.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 31 Αύγ, 2013 06:13

Την ανηφορα παλι το υγραεριο..
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό nickp » Σάβ 31 Αύγ, 2013 08:24

Το ανεβαζουν προληπτικα για το αν θα γινει πολεμος.
Auris 2008 42000 km vialle lpi
nickp

Δημοσιευσεις: 151

Δημοσίευσηαπό valsam » Σάβ 31 Αύγ, 2013 11:22

rover214 έγραψε:
valsam έγραψε:Μια χαρα μπορουμε να κανουμε κατι,εγω την προταση την εθεσα ανταποκριση μηδαμινη ομως!
Εδω στην Χαλκιδικη που βρισκομαι τωρα για διακοπες οπως ειπα βαζω στον λιγοτερο κλεφτη μονο υγραεριο αφου τους δοκιμασα ολους(υπαρχουν 3 πρατηρια με υγραεριο σε αποσταση 3χ.λμ)

Valsam σε ποιο πρατήριο βάζεις Χαλκιδική?Ρωτάω γιατί από ότι φαίνεται το έχεις ψάξει και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν όλα τα πρατήρια πάνω στο δρόμο έχουν βάλει υγραέριο πλέον.Εγώ έχω δοκιμάσει από 2-3 χωρίς να δω ιδιαίτερες διαφορές.

Για πρωτο ποδι μιλαω,στην Αθυτο στο Kaoil,αν πας πες του οτι το πρατηριο στο συνεστησε ο ψιλος με το μπλε crv και οτι μονο σε αυτον θα βαζεις(αν πηγαινεις τακτικα) γιατι σου ειπα καλα λογια για το μειγμα και το κλεψιμο, ετσι μετα το δευτερο τριτο γεμισμα μετα του πετας και την σποντα για τζαμπα πλυσιμο στην σουπερ βουρτσα που εχει(Γι'αυτο γκαριζω για να μαζευτουμε καμποσοι και να διπλαρωσουμε εναν πρατηριουχο,το πλυσιμο ειναι μονο η αρχη πιστευω οτι μπορουμε να πετυχουμε και "ειδικη τιμη"),εγω και ο κολλητος ετσι του εξηγηθηκαμε και μας το πλενει οποτε παμε,σε ολους τους αλλους που εβαλα ειχα απο 12,5 εως και 14 λιτρα καταναλωση (απο 10 με βενζινη!)συμφωνα με τα γεμισματα τους και φυσικα δεν ξαναεβαλα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό rover214 » Κυρ 01 Σεπ, 2013 22:13

Έτσι ακριβώς είναι.Αν οργανωθούμε μπορούμε και πολύ περισσότερα.Αλλά το θέμα είναι να οργανωθούμε!Με το να τους τη λέμε κάθε φορά που πηγαίνουμε να βάλουμε αέριο δε γίνεται και τίποτα γιατί από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει.Το δοκιμάσαμε.Θέλουμε κάτι πιο δραστικό!Και όσο για το αν μια κίνηση από τη δική μας πλευρά (των καταναλωτών) θα έχει ή όχι αποτελέσματα, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε.
rover214

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 02 Σεπ, 2013 00:40

rover214 έγραψε:Έτσι ακριβώς είναι.Αν οργανωθούμε μπορούμε και πολύ περισσότερα.Αλλά το θέμα είναι να οργανωθούμε!Με το να τους τη λέμε κάθε φορά που πηγαίνουμε να βάλουμε αέριο δε γίνεται και τίποτα γιατί από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει.Το δοκιμάσαμε.Θέλουμε κάτι πιο δραστικό!Και όσο για το αν μια κίνηση από τη δική μας πλευρά (των καταναλωτών) θα έχει ή όχι αποτελέσματα, δεν έχουμε παρά να δοκιμάσουμε.

Τι να οργανωθουμε ρε φιλε rover214,εδω εχω κανει συγκεκριμενη προταση προ καιρου και ο σταρχιδισμος που εφαγα ειναι απιστευτος ,2-3 απαντησαν θετικα και αυτο ηταν ,και αυτο στα λογια του ενταξει καλλα κ.τ.λ ουτε καν προσωπικο μηνυμα απο κανεναν ουτε τιποτα για περεταιρο ενδιαφερον,καλλα να παθουμε λοιπον!
valsam

Δημοσίευσηαπό rover214 » Δευτ 02 Σεπ, 2013 16:34

Μάλλον όλοι για να αντιδράσουν περιμένουν να φτάσει το υγραέριο 1,20 όπως έλεγε και ο Κυριάκος.Τι να πω.....
rover214

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 03 Σεπ, 2013 15:50

Παιδια θα με τρελανουν παει και τελειωσε!
Μπηκα στο γραφειο στο πρατηριο που βαζω πριν μια ωρα και επιασα συζητηση με το αφεντικο με σκοπο να του ρηξω ην ιδεα για ειδικη τιμη για τα μελη του autogas,τον ρωτησα αν μπορει να μου πει πως γινετε το ολο σκηνικο και κανονιζουν την τιμη στο τσατ-μπαμ,μα μου λεει δεν παιζει τετοιο πραγμα υπαρχει ανταγωνισμος εγω την εχω 90,5,καλα του λεω πλακα μου κανεις το ξερω εσυ ο ιδιος μου ειχες πει "ειναι μεγαλη ιστορια¨και γι'αυτο εχεις αλλη τιμη πινακιδας και αλλη αντλιας,οχι δεν σου ειπα τετοιο πραγμα μου λεει,καλα λοιπον οτι πεις του λεω,και δεν μου λες τον ξαναρωτω πως γινετε στον Βολο σημερα να πουλανε με 76 λεπτα,κλεβουν και βαζουν οικιακο υγραεριο δεν γινετε αλλιος εγω στα 90,5 που πουλαω παω για 5 λεπτα στο λιτρο οι υπολοιποι που πουλανε στα 92,5 εδω στην Θεσσαλονικη πανε για 7-7,5 λεπτα, δηλ. αγοραζεις 85, ναι μου λεει ολοι τοσο αγοραζουμε και οποιος πουλαει με εως και 85 ειναι κλεφτης,καλα του λεω μπες στο gasPrice.gr και δες τοτε ολη η Ελλαδα ειναι κλεφτες εκτος απο τους Θεσσαλονικιους πρατηριουχους!
Kαλα ενταξει του ξαναλεω οτι πεις αλλα εχω να σου κανω μια προταση,αν σου φερω 30-40 αυτοκινητα που να γεμιζουν μονο απο'σενα και να βγαλεις καρτελα η και με τις αποδειξεις ακομη τις προηγουμενες να φαινετε οπι εχουν κανει τοσα γεμισματα μπορεις να κανεις 5 λεπτα εκπτωση στην τιμη του λιτρου και η απαντηση του ηταν μα σου ειπα για 5 λεπτα παω ολο κι'ολο,καλα του λεω δεν παιζεστε πραγματικα το εχετε μαθει καλα το παραμυθι παω να διπλαρω κανεναν αλλον,εγω σου λεω να σου φερω και 30-40 πελατες και εσυ εχασες και μενα αντε γεια,εκει τον ειδα να ψιλοδαγκωνετε!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 48 επισκέπτες