maevius έγραψε:Δεν περιμενα εσενα να μου υποδειξεις αν κερδιζω η οχι. Ουτε σπουδες στο Χαρβαρντ χρειαζονται. Εσυ τα κανεις τα πραγματα πολυπλοκα εως γελοια. Τελος την ειρωνια την σηκωνει ο οργανισμος σου αλλιως δεν θα προσπαθουσες να μας πεισεις οτι η αποσβεση ερχεται στα 32.000 χλμ με "Κυριακια" μαθηματικα και αστρονομικες καταναλωσεις βενζινης................δεν θα προσπαθησω να απαντησω τα μαθηματικα σου (αν και μπορω ΑΝΕΤΑ.Οσο για τον ποιον μου θυμιζεις καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω...........
Αααααααντε και ενα παραδειγμα: πηγα απο δυτικη Ελλαδα στον Εβρο για ενα γαμο εγω και ενας φιλος βενζινοκινητος ιδια κυβικα ιδια χλμ.Κοστος βενζινης 190 ευρω.Κοστος Υγραεριου Και βενζινης (ξεκινηματα μικροψεκασμοι γυρισματα στην βενζινη για λιγο στην εγνατια) 103+10ευρω = 113ευρω. 77 ευρω κερδος σε ενα ΣΚ.............
...και; Διαφώνησα σε κάτι; Μου τη λες επειδή κάνω και πιο ακριβείς υπολογισμούς από σένα; Ρε πάτε καλά; Και δε καταλαβαίνω σε ποιον αναφέρεσαι. Εγώ εδώ μέσα 3-4 μήνες κυκλοφορώ, δε ξέρω αν έχεις προηγούμενα με κάποιον αλλά δεν είμαι εγώ ούτε ξέρω για ποιον μιλάς. Πραγματικά με κουράσατε, είσαστε πραγματικά η αποθέωση της λογικής "εγώ τα ξέρω καλύτερα από όλους". Αν τα βάλεις κάτω, θα δεις αυτά που παρουσιάζω. Και γω πήγα και γύρισα Δράμα από Πάτρα και αντί 153ε μου στοίχισε 93ε και το χαίρομαι. Που θες να καταλήξεις δηλαδή; Τι λέω δηλαδή και έχεις αρπάξει φωτιές; Πουθενά δεν ισχυρίστηκα αν συμφέρει ή όχι, εκτίμηση απόσβεσης έκανα και από αυτό εσείς έχετε φτάσει στο άλλο άκρο. Είστε τελείως off, κυρίως εσύ.
Αλλά σε προκαλώ να απαντήσεις στα μαθηματικά μου για να γελοιοποιηθείς αφού το παλεύεις τόσο να αποδείξεις ότι τα δικά σου είναι πιο σωστά. Σε μαθηματικό μιλάς να μη πω τίποτα άλλο. ΑΝΕΤΑ κιόλας; Τρομάρα σου. Στο δικό μου η απόσβεση έρχεται σε ακριβώς 26000χλμ, σε ενοχλεί σε κάτι αυτό ή με τα μαθηματικά σου θα μου υποδείξεις ότι θα κάνει λιγότερο από 20000χλμ; Τόσο βγαίνει, τι να κάνουμε.