giorgos3924 έγραψε:Καμια βοήθεια βρε παιδιά;
giorgos3924 έγραψε:Όταν είχα πάει να κάνω επαναπρογραμματισμο πριν μου περάσει το νεο πρόγραμμα του είπα να μου κρατησει το παλιο, όπως και χρειάστηκε. και τελικά ξαναπερασα το παλιο αλλα δεν ξερω αν ξεχασε να βάλει ψεκασμό σε στροφές και φορτίο. πάντα μου εβαζε 13% βενζίνη. λογικά πρέπει να έχει ακόμα αφού ξαναπερασα το παλιο μου πρόγραμμα. αλλά τι σχέση έχει ο παράλληλος ψεκασμός με αυτό?
giorgos3924 έγραψε:εσυ φιλε λαμπρό έχεις το accent 2002 από elgas σωστά? μήπως γνωρίζεις άμα έχεις και μαπ στο σύστημα υγραερίου? Γιατί εμένα μου ειχαν πει πως αν θέλω να ξεχάσω αυτά τα προβλήματα μπορεί να μου περάσει ένα μαπ επάνω, σαν αυτό που χρησιμοποιεί στη ρύθμιση - προγραμματισμο με κόστος 80 ευρώ. αρα προφανώς το σύστημα δεν έχει μαπ. και δεν ξέρω γιατί δεν μου το προτινε από την αρχή και αν αυτου μου έλεγε διαφορες ιστορίες. στο τέλος μου είπε πως έχει εγκατάστησει τοσα πολλά αυτοκίνητα χωρίς προβλήματα που στατιστικά δε γίνεται στο δικό μου να φταίει το υγραέριο. και τώρα φοβάμαι να πάω σε άλλο συνεργείο με το σκεπτικό "κ αν κάνει πάλι τα ίδια?". εδω μέσα ακούω πολύ καλά λόγια για lpgas αλλά που να τρεχω Αθήνα...
giorgos3924 έγραψε:και γνωριζεις ποσο τοις εκατό έχεις ψεκασμό και σε τι φορτιο και στροφές?
πάντως εγώ ξέρω με σιγουριά ότι δε φταίει ο παράλληλος ψεκασμός. τον Ιανουάριο αν θυμάμαι καλά όταν πήγα και απεδειξα πως το αυτοκίνητο δουλεύει μια χαρα χωρίς το lpg, τότε όταν είχα αλλάξει πολλαπλασιαστη, μπουζοκαλωδια, μπουζι κ αντλία βενζίνης, έβγαλε τα μπεκ βενζίνης απο τον εγκέφαλο lpg και τα συνδεσε κανονικα στου αυτοκινήτου τον εγκέφαλο. τότε για 2 μέρες όλα ήταν τέλεια! Μετά αφού πειστικε, αλλάξαμε εγκέφαλο έκανε προγραμματισμο 2 φορές κιολας, στο δρόμο με λαπτοπ, είδα με τα μάτια μου πως ειχα παραλληλο ψεκασμό 13% στις 4000 ή4100 και σε φορτίο 850. και για 3-4 μηνες το αυτοκίνητο δουλευε ρολόι και υγραέριο και βενζίνη και τα πάντα. Όταν άρχισαν οι πρώτες ζεστες τότε αρχισε να κάνει κατι νούμερα
Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 54 επισκέπτες
|
|
|