Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Πού ; Ποιος ; Πόσο ;

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 19 Φεβ, 2013 22:19

θελω να κανω μια ερωτηση για προβληματισμο και οχι για να παρω απαντηση.
με αφορμη το παραπανω ποστ, εχετε σκεφτει ποτε αν αυτη τη νοοτροπια και τον τροπο σκεψης που εχει ο valsam και αρκετα ακομα μελη, την ειχαν οι πατεραδες μας, οι οποιοι περασαν κατοχη, εμφυλιο και χουντα, θα υπηρχε σημερα η ελλαδα?
βαλτε απο τη μια πλευρα της ζυγαριας τα σημερινα προβληματα που εχουμε εμεις, και απο την αλλη πλευρα αυτα που ειχαν εκεινοι οι ανθρωποι και παραδειγματιστειτε.
η προθεση μου δεν ειναι να στοχοποιησω τον valsam ή καποιον αλλο, απλα μου εδωσε την αφορμη.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 20 Φεβ, 2013 00:38

hlias έγραψε:θελω να κανω μια ερωτηση για προβληματισμο και οχι για να παρω απαντηση.
με αφορμη το παραπανω ποστ, εχετε σκεφτει ποτε αν αυτη τη νοοτροπια και τον τροπο σκεψης που εχει ο valsam και αρκετα ακομα μελη, την ειχαν οι πατεραδες μας, οι οποιοι περασαν κατοχη, εμφυλιο και χουντα, θα υπηρχε σημερα η ελλαδα?
βαλτε απο τη μια πλευρα της ζυγαριας τα σημερινα προβληματα που εχουμε εμεις, και απο την αλλη πλευρα αυτα που ειχαν εκεινοι οι ανθρωποι και παραδειγματιστειτε.
η προθεση μου δεν ειναι να στοχοποιησω τον valsam ή καποιον αλλο, απλα μου εδωσε την αφορμη.

Ακου λιγο φιλε,αυτην την σκεψη την ειχαν οι πατεραδες μας,και ο δικος μου συγκεκριμενα εφυγε μεταναστης στα 18 του και συντηρουσε την 7 μελη οικογενεια του εδω,αν δεν εφευγε θα πεθαινε απο την πεινα,παιδι εφυγε και γερος γυρισε,32 χρονια μεταναστης,και η Ελλαδα που υπαρχει συτην την στιγμη οφειλετε κατα ενα μεγαλο κοματι στους Ελληνες μεταναστες,και επειδη εζησα μεταναστης θα σου'πω κατι και χωνεψε το καλα,πιο Ελληνες απο τους Ελληνες μεταναστες δεν υπαρχουν και αυτο γιατι εχουν μεινει με τις αναμνησεις της παλιας καλης Ελλαδας του φιλοτιμου και της εργατιας και αυτο εχουν μεταδοσει και στις νεοτερες γενιες δηλ. στα παιδια και εγγονια τους!
Καμια σχεση με την Ελλαδα της κουτοπονηριας της τεμπελιας της ζηλιας της αρπαχτης της ψευτιας και της λαμογιας που ειναι σημερα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τετ 20 Φεβ, 2013 00:44

Hλια ειλικρινα θελω να μου απαντησεις σταρατα σε αυτο που θα σε ρωτησω,απ'οτι καταλαβα εισαι εγκαταστατης,διορθωσε με αν κανω λαθος.
Λοιπον αν ερθει ενας φιλος σου να βαλει υγραεριο θα του κανεις καλυτερη τιμη ναι η οχι?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Re: Κόστος εγκαταστάσεων και περιθώρια κέρδους

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 20 Φεβ, 2013 09:58

valsam έγραψε:Hλια ειλικρινα θελω να μου απαντησεις σταρατα σε αυτο που θα σε ρωτησω,απ'οτι καταλαβα εισαι εγκαταστατης,διορθωσε με αν κανω λαθος.
Λοιπον αν ερθει ενας φιλος σου να βαλει υγραεριο θα του κανεις καλυτερη τιμη ναι η οχι?

σε δυο πολυ καλους μου φιλους το εχω βαλει δωρεαν και το ανταλλακτικο ακομα απο την τσεπη μου. ακομα και σε 3 ακομα ατομα δεν πηρα καθολου εργασια λογο ειδικων συνθηκων.
για να τελειωνουμε καπου το θεμα, επειδη ενα συνεργειο χρειαζετε τουλαχιστον εναν υπαλληλο
και με βαση τα εξοδα που εχει, οποιος κανει τοποθετηση (μιλαμε για ποιοτικη εργασια και οχι τα πεταξαμε ολα οπου βρηκαμε) με 150 ευρω εχει μπει μεσα δεν εχει βγαλει τα εξοδα του. ενα μεσαιας δυσκολιας αυτοκινητο, μαζι με το γεμιζμα αεριου, την σωστη ρυθμιση (οχι εφτιαξα ενα corolla και στα υπολοιπα corolla πεταω την ιδια ρυθμιση) και το κτεο μας τρωει απο 9-13 ωρες εργασιας.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό Qgas » Τετ 20 Φεβ, 2013 11:13

Δεν μπορούν όσοι δεν έχουν ένα μαγαζι με ένα υπάλληλο να το καταλάβουν αυτό Ηλία. Γιατι υπάρχουν συνάδελφοι που δυστυχώς κάνουν αυτα που προαναφέρθηκαν βάλτο να φύγει, ασε που στο 80 % των περιπτώσεων η ρύθμιση ειναι 5 λεπτα στο αυτόματο πάρτο και φύγε. Κι όταν υπάρξουν προβληματα φταίει το αμάξι πάντα. Το υγραεριο ειναι άλλο καύσιμο απαιτεί πολυ καλη συντήρηση του αυτοκινήτου σωστα ρεύματα μπουζι, πολαπλασιαστές,νερά κτλ κάτι που στην βενζίνη δε θα καταλάβει ο οδηγός ποτέ θα το καταλάβει αμέσως στο υγραεριο.
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό hlias » Τετ 20 Φεβ, 2013 11:37

Qgas έγραψε:Δεν μπορούν όσοι δεν έχουν ένα μαγαζι με ένα υπάλληλο να το καταλάβουν αυτό Ηλία. Γιατι υπάρχουν συνάδελφοι που δυστυχώς κάνουν αυτα που προαναφέρθηκαν βάλτο να φύγει, ασε που στο 80 % των περιπτώσεων η ρύθμιση ειναι 5 λεπτα στο αυτόματο πάρτο και φύγε. Κι όταν υπάρξουν προβληματα φταίει το αμάξι πάντα. Το υγραεριο ειναι άλλο καύσιμο απαιτεί πολυ καλη συντήρηση του αυτοκινήτου σωστα ρεύματα μπουζι, πολαπλασιαστές,νερά κτλ κάτι που στην βενζίνη δε θα καταλάβει ο οδηγός ποτέ θα το καταλάβει αμέσως στο υγραεριο.

εχουμε δει πνευμονες βιδωμενους πανω στον κινητηρα ή διπλα στην τουρμπινα, να τρυπανε αλουμινενια πολλαπλη εισαγωγης πανω στο αυτοκινητο, την πλεξουδα χυμα στο κυμα, κιτ χαμηλων δυνατοτητων σε αυτοκινητα με υψηλες απαιτησεις και αλλα πολλα. αλλα οταν τελειωνει μια εγκατασταση σε 3-4 ωρες και η μονη παροχη του καταστηματος ειναι η χαμηλη τιμη, τι μπορει να περιμενει καποιος ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό splitapsou » Τετ 20 Φεβ, 2013 12:05

Εγώ ένα ξέρω σε αυτή την ζωή και το θεωρώ απαράβατο κανόνα της. Στις περισσότερες των περιπτώσεων ότι και αν αφορά ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ
splitapsou

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 20 Φεβ, 2013 20:23

Πραγματικά, δεν καταλαβαίνω το λόγο που συζητάμε ακόμη .
Η αγορά της τοποθέτησης συστήματος υγραερίου είναι ελεύθερη. Ο καθένας επιλέγει όποιον εγκαταστάτη θέλει, ότι ποιότητα θέλει, και είναι υπεύθυνος για την επιλογή του.
Αντί να συζητάμε για τις τιμές των καυσίμων που είναι απόλυτα ελεγχόμενες από τρίτους και δεν μας δίνουν την παραμικρή δυνατότητα επιλογής, καθόμαστε και ασχολούμαστε με την ελεύθερη ανταγωνιστική αγορά?
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό dathens » Πέμ 21 Φεβ, 2013 00:18

Δεν έχεις άδικο αλλά πέφτει πολύ παραμύθι όταν κάποιος δεν έχει ιδέα τι είναι μετατροπή, σωστά ο καθένας επιλέγει τι σύστημα θα βάλει.

Αυτοί που Βλέπουν κόντρα channel και έχτρα channel βλέπουν το auto marin με την απάτη στο φουλ για τα zavoli και τα brc όπου είναι τα μόνο αυθεντικά κτλ κτλ τα μόνα με μεγάλη οικονομία και π...ρια μαντολες.

Αυτούς τους βλέπει το 80 % των υποψηφίων πελατών σας. Και τρώνε τη μπανάνα των ατόκων δόσεων και δεν πανε σε εξειδικευμένα συνεργεία σα τα δικα σας για τη μετατρπή.

Ο κόσμος απλά δεν ξέρει και την πατάει από άσχετους αλεξιοωτιστές. Και μετα κατηγορούνται οι εγκατασταστες και το υγραεριο.
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Πέμ 21 Φεβ, 2013 12:52

Διαβασα αυτα που λετε φιλοι εγκαταστατες και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης...
Λετε οτι με 150 ευρω για την τοποθετηση,(για νομιμο συνεργειο παντα μιλαω), δεν βγαινουν τα εξοδα του μαγαζιου.

α)Με τι αναγωγη αυτοκινητου ανα μηνα το εχετε βγαλει αυτο το συμπερασμα?πχ με 20 αυτοκινητα το μηνα? αν τον επομενο μηνα μπουν 5 αυτοκινητα θα χρεωσετε 750 ευρω για να εχετε τα ιδια εσοδα? η αν μπουν 30 θα χρεωσετε λιγοτερα την τοποθετηση?

β)Αν δεν κανετε την τοποθετηση με 150 ευρω θα μειωθουν τα παγια εξοδα του μαγαζιου σας? (τεβε, ενοικιο, υπαλληλος, ικα κλπ...)

γ)Αν θα κανετε σωστη η οχι τοποθετηση, θα αυξομειωθουν τα παγια εξοδα του μαγαζιου σας? (τεβε, ενοικιο, υπαλληλος, ικα κλπ...)
VW Touareg 3.2 V6, Ac Stag, χωρίς λαδιέρα
ilias4x4

Δημοσιευσεις: 19

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 25 επισκέπτες