Η συγκεκριμένη τρόμπα δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι...Ούτε την μάρκα δεν αναφέρει.Η Icom είναι γνωστό οτι έχει πρόβλημα με την τρόμπα και περιμένω και εγώ απο στιγμή σε στιγμή να μου βγάλει ζημιά.Αλλά θα προσπαθήσω να βρώ απο κάποια πηγή πιστοποιημένη τρόμπα κάποιας σοβαρής και επώνυμης εταιρείας όχι μια no name...Αν με αντιλαμβάνεστε.
Την συγκεκριμένη τρόμπα όμως δεν θα την τοποθετούσα με τίποτα.Κάτι τέτοιες "πατέντες" τις έβλεπα σε φτώχεια καταραμένη και μου θυμίζουν κάτι Βουλγαρίες και Τουρκίες ή πρώην ανατολικό μπλόκ που το κάνανε οι γυναίκες τους για ένα πακέτο Marlboro, που βέβαια τώρα ζούμε και εδώ.
Όσο για το πόστ σαν πολύ αλλοπρόσαλο και ύποπτο μου φάνηκε...πως να το πώ χωρίς να τον προσβάλλω...αλλά μια λέξη χωρίς λάθος δεν είδα....λές και το έγραψε κάποιος απο γειτονική χώρα που πιθανόν να κατασκευάζονται και οι συγκεκριμένες τρόμπες...Τέλος πάντων αλλά προσοχή μην τοποθετήσετε κάτι τέτοιο.Κανείς δεν θέλει να δεί αν λειτουργούν σωστά...κάνοντας το κογιότε πάνω στον πύραυλο...
Δόξα το θεό ελεύθερο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουμε και μπορούμε να κάνουμε μια σωστή επιλογή σε ικανοποιητικό κόστος με τα σωστά υλικά.Ούτε νομίζω οτι εάν παρουσιάσω στο εγκαταστάτη μια σωστή πιστοποιημένη τρόμπα στο κουτί της, για να το τοποθετήσει στο σύστημά μου, θα μου πεί γιατί δεν την πήρες απο μένα 100Ε παραπάνω ξέροντας τι οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν όλοι.
Έτσι για παράδειγμα δείτε τρόμπες που κυκλοφορούν..
http://www.alibaba.com/countrysearch/CN/fuel-pump-walbro.html