Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Προβληματα με icom 5hs γενιας

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Απ: Προβληματα με icom 5hs γενιας

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Κυρ 10 Φεβ, 2013 16:06

Υπάρχουν δυκλιδες ασφαλείας και μη αρκετό οξυγόνο.. Από εκεί και πέρα μια ψευτοαντλια είναι και της icom χειρότερη από μια κλασική βενζίνης... Δεν υπάρχουν ουσιαστηκες διάφορες άσε που οξηδωνεται πιο δύσκολα μέσα σε υγραεριο

Στάλθηκε από το Novo7Fire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Re: Προβληματα με icom 5hs γενιας

Δημοσίευσηαπό chrisd » Κυρ 10 Φεβ, 2013 21:21

Οποιος θελει παντος να κανει το πειραματοζωο ας το κανει,αλλα να γνωριζει και τις οποιες συνεπειες.
Εγω στο αμαξι μου δεν θα κανω δοκιμες κουβαλοντας την οικογενεια μου με αντλιες της πλακας και πατεντες στα ηλεκτρικα.
Οποιος θελει ας το δοκιμασει και ας μας πει εντυπωσεις.

Υ.Γ tsopirs η μαρκα Walbro μονο της πλακας δεν ειναι για αυτους που ξερουν.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Κυρ 10 Φεβ, 2013 22:44

Πειραματόζωο δε νομιζω να θελει να γινει κανενας μας αλλα τι κανεις αν δεν εχεις 350 που κανει η αντλια + εργατικα ? Ποσο μαλλον απο την ωρα που με 900 βαζεις ολοκληρο συστημα (ρητορικη ερωτηση)??? Στη βαραει φιλε μου και ψαχνεις εναλλακτικές.
Επιλεξαμε ενα συστημα κατα την γνωμη μου εξαιρετικο αλλα πανακριβο για την καταντια μας.... Αυτο δεν σημαινει οτι αν χαλασει κατι (και εχουμε επιλογη) θα παμε κατευθειαν στο ''μαμα'' ανταλακτικο για να μας πιασουν τον κωλο. Το ιδιο νομιζω κανουμε ολοι σε παντος ιδους εξαρτηματα...
Ενταξη, καλη η νεα αντλια της icom αλλα δε νομιζω να εφηύραν και τον τροχο. Ολο και καποιο εργοστασιο θα βγαζει κατι παραπλησιο αν οχι πανομοιοτυπο. Ψαξιμο θελει μονο.
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Re: Απ: Προβληματα με icom 5hs γενιας

Δημοσίευσηαπό tsopirs » Δευτ 11 Φεβ, 2013 00:47

Η εταιρεία μπορεί να μην είναι της πλάκας αλλά τι πάει να πει αυτό;;; και η Ferrari δεν είναι της πλάκας;; δεν χαλάει η δεν έχει βγάλει κακά μοντέλα;; Ούτε τον τροχο ανακάλυψαν ούτε τίποτα.. Όλα είναι από άλλες εταιρίες η ακόμα και 3κατασκευαστες.. Το δυναμό για το αμάξι μου ήρθε opel ζητούσε 850+εργατικά... Ή bocsh 500+ και μια θυγατρική της bosch η κάτι τέτοιο 180+...ό δυναμός ούτε της gm ήταν, ούτε καν της bosch

Στάλθηκε από το Novo7Fire μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsopirs

Δημοσιευσεις: 513

Δημοσίευσηαπό gakost » Δευτ 11 Φεβ, 2013 01:30

chrisd έγραψε:Οποιος θελει παντος να κανει το πειραματοζωο ας το κανει,αλλα να γνωριζει και τις οποιες συνεπειες.
Εγω στο αμαξι μου δεν θα κανω δοκιμες κουβαλοντας την οικογενεια μου με αντλιες της πλακας και πατεντες στα ηλεκτρικα.
Οποιος θελει ας το δοκιμασει και ας μας πει εντυπωσεις.

Υ.Γ tsopirs η μαρκα Walbro μονο της πλακας δεν ειναι για αυτους που ξερουν.

Πειραματόζωο γίνεσαι όταν αρχίζουν πατέντες τύπου "βάζω ρελέ για τον φόβο ότι μπορεί και να κάψω την αντλία βενζίνης οπότε την κλείνω". Το να βάλεις άλλη μάρκα αντλία δεν το βρίσκω κακό όπως πχ το να βάλεις άλλη διάσταση στα λάστιχα με την ίδια διάμετρο για να γλειτώσεις χρήματα ή να βάλεις άλλα τακάκια πιο μαλακά η πιο σκληρά ανάλογα με τα γούστα σου. ;)
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό AERIOKINISI » Δευτ 11 Φεβ, 2013 18:17

Matheos έγραψε:Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι τώρα μπορείτε να αντικαταστήσετε την αντλία τις ICOM πόλη εύκολα και οικονομικά. Δεν χρειάζεται πια να πληρώνετε 350Ευρω σε αντιπροσώπους τις ICOM !!! Για μένα προσωπικά είναι πιασε κολε !!! Ι τρόμπα που έχει μέσα η ICOM είναι πολύ φτηνή φτηνότερη και από αυτή που θα σας προτείνω. Μάλιστα έχω την εντύπωση πως έχει φτιαχτή για να χαλά γιατί από την αρχή που δούλεψε και η καινούρια και αυτή που αντικαταστάθηκε έκανε θόρυβο σε σχέση με αυτήν που έβαλα τώρα ! Δεν σας προτείνω να ξαναβάλετε την γνήσια γιατί πολύ απλά θα σας ξανά χαλάσει είτε στα 30.000χιλ είτε στα 60.000 χιλ !!! Στη δεξαμενή της η Icom έχει μια απλή τρόμπα βενζίνης τίποτα το ιδιαίτερο ! Αν λύσετε την δεξαμενή και λύσετε και το μαύρο κουτί με το φίλτρο στο οποίο είναι τοποθετούμενη η τρόμπα θα δείτε περί τίνος πρόκριτε ! Βέβαια η διαδικασία δεν είναι εύκολη μιας και η δεξαμενή είναι υπό πίεση και δεύτερον είναι και πολύ στενά για εργασία εκεί που πρέπει να δουλέψετε !!! Η τρόμπα είναι η KRP 107 τις MAPCO και είναι σαφώς καλύτερη από αυτήν που τοποθετείτε από τη μαμά !!! Θα χιαστή απλός μια μικρή μετατροπή στα φις σύνδεσης τίποτα το σημαντικό. Συμβουλή μου είναι να τοποθετήσετε και ένα ισχυρό μαγνητάκι δίπλα από την τρόμπα μέσα στην δεξαμενή για να μαζεύει την σκουριά που δημιουργείτε με τον καιρό εκεί μέσα και ίσως είναι ένα από τα αίτια που χαλαει η τρόμπα . Θα την βρείτε σε διάφορα SIDE

ΠΡΟΣΟΧΗ.

Παρακαλούμε να μην επιχειρήσει κάποιος ανειδίκευτος να ανοίξει φιάλη υγραερίου.
Όλα τα εξαρτήματα πρέπει να τηρούν τις Προδιαγραφές ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 67R01[/u].
Οι παρεμβάσεις σε συστήματα υγραερίου πρέπει να γίνονται από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνίτες σε ειδικά συνεργεία αερίων καύσιμων

Παρακαλούμε για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των χρηστών του forum να διαγράψετε τέτοιου είδους post και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ συμβουλές από άσχετους και επικίνδυνους χρήστες .ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
AERIOKINISI

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 11 Φεβ, 2013 18:47

AERIOKINISI έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ.

Παρακαλούμε να μην επιχειρήσει κάποιος ανειδίκευτος να ανοίξει φιάλη υγραερίου.
Όλα τα εξαρτήματα πρέπει να τηρούν τις Προδιαγραφές ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 67R01[/u].
Οι παρεμβάσεις σε συστήματα υγραερίου πρέπει να γίνονται από πιστοποιημένους και εξειδικευμένους τεχνίτες σε ειδικά συνεργεία αερίων καύσιμων

Παρακαλούμε για την ασφάλειά σας και την ασφάλεια των χρηστών του forum να διαγράψετε τέτοιου είδους post και ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ συμβουλές από άσχετους και επικίνδυνους χρήστες .ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΝΩΣΗ ΑΕΡΙΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

Πεστα γιατι οταν τα λεω εγω γινομαι κακος.
Δολοφονικες για μενα θεωρουνται οι συμβουλες τετοιου τυπου απο <<εγκαταστατες>> λαδοτυρων,απο χρηστες το θεωρω πιο πολυ περιεργεια.
Ενταξει ακριβη η αντλια αλλα τουλαχιστον ξαναεχω 2 χρονια εγγυηση.
Corolla G6 1.8 153ps
chrisd

Δημοσίευσηαπό zep » Δευτ 11 Φεβ, 2013 19:09

Η συγκεκριμένη τρόμπα δεν μου γεμίζει και πολύ το μάτι...Ούτε την μάρκα δεν αναφέρει.Η Icom είναι γνωστό οτι έχει πρόβλημα με την τρόμπα και περιμένω και εγώ απο στιγμή σε στιγμή να μου βγάλει ζημιά.Αλλά θα προσπαθήσω να βρώ απο κάποια πηγή πιστοποιημένη τρόμπα κάποιας σοβαρής και επώνυμης εταιρείας όχι μια no name...Αν με αντιλαμβάνεστε.
Την συγκεκριμένη τρόμπα όμως δεν θα την τοποθετούσα με τίποτα.Κάτι τέτοιες "πατέντες" τις έβλεπα σε φτώχεια καταραμένη και μου θυμίζουν κάτι Βουλγαρίες και Τουρκίες ή πρώην ανατολικό μπλόκ που το κάνανε οι γυναίκες τους για ένα πακέτο Marlboro, που βέβαια τώρα ζούμε και εδώ.
Όσο για το πόστ σαν πολύ αλλοπρόσαλο και ύποπτο μου φάνηκε...πως να το πώ χωρίς να τον προσβάλλω...αλλά μια λέξη χωρίς λάθος δεν είδα....λές και το έγραψε κάποιος απο γειτονική χώρα που πιθανόν να κατασκευάζονται και οι συγκεκριμένες τρόμπες...Τέλος πάντων αλλά προσοχή μην τοποθετήσετε κάτι τέτοιο.Κανείς δεν θέλει να δεί αν λειτουργούν σωστά...κάνοντας το κογιότε πάνω στον πύραυλο...
Δόξα το θεό ελεύθερο ηλεκτρονικό εμπόριο έχουμε και μπορούμε να κάνουμε μια σωστή επιλογή σε ικανοποιητικό κόστος με τα σωστά υλικά.Ούτε νομίζω οτι εάν παρουσιάσω στο εγκαταστάτη μια σωστή πιστοποιημένη τρόμπα στο κουτί της, για να το τοποθετήσει στο σύστημά μου, θα μου πεί γιατί δεν την πήρες απο μένα 100Ε παραπάνω ξέροντας τι οικονομικές δυσκολίες αντιμετωπίζουν όλοι.

Έτσι για παράδειγμα δείτε τρόμπες που κυκλοφορούν..
http://www.alibaba.com/countrysearch/CN/fuel-pump-walbro.html
zep

Δημοσιευσεις: 156

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 11 Φεβ, 2013 20:36

Πεστα γιατι οταν τα λεω εγω γινομαι κακος.
[color=#FF0000]Δολοφονικες για μενα θεωρουνται οι συμβουλες τετοιου τυπου απο <<εγκαταστατες>> λαδοτυρων,απο χρηστες το θεωρω πιο πολυ περιεργεια.[/color]
Ενταξει ακριβη η αντλια αλλα τουλαχιστον ξαναεχω 2 χρονια εγγυηση.[/quote]

ποιες θεωρεις δολοφονικες συμβουλες ?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό chrisd » Δευτ 11 Φεβ, 2013 21:29

Ξερουνε αυτοι για ποιους τα λεω.
Απαγορευεται οποιαδηποτε επεμβαση στα συστηματα υγραεριου απο οποιονδηποτε χρηστη/οδηγο.Ο μονος που μπορει να κανει κατι τετοιο ειναι ο εγκαταστατης του συστηματος που φοραμε και κανενας αλλος.
Επισης Icom,Vialle και Prins που εχουνε ξεφυγει τεχνολογικα απο τα υπολοιπα συστηματα,μονο οι αναλογοι εγκαταστατες να βαζουν χερι και οχι ο καθε μπαρμπα
μητσος Gas.
Και οπως ξαναειπα δεν λεω ακριβη η Walbro αλλα τουλαχιστον αλλαχτηκε εντος εγγυησης και εχω και αλλα 2 χρονια εξτρα εγγυηση της νεας αντλιας,ποιος ο λογος να βαλω αντλια βενζινης με πατεντες?Ε
Corolla G6 1.8 153ps
chrisd

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 51 επισκέπτες