Αλήθεια ? Μπορώ να το κάνω αυτό ? Και που θα βρω το πρόγραμμα της Icom ?
Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
MeddlingMageGR έγραψε:Αλήθεια ? Μπορώ να το κάνω αυτό ? Και που θα βρω το πρόγραμμα της Icom ?
Sent from my Galaxy Note 2 using Tapatalk 2
cmax έγραψε:Τελικα ηταν θεμα ποιοτητας υγραεριου. Γεμισα με υγραεριο απο αλλο πρατηριο και οι ενδειξεις ηρθαν στα ισια.
antonis8via έγραψε:cmax έγραψε:Τελικα ηταν θεμα ποιοτητας υγραεριου. Γεμισα με υγραεριο απο αλλο πρατηριο και οι ενδειξεις ηρθαν στα ισια.
μεγάλο πρόβλημα....το τι καύσιμο αγοράζουμε.
Δυστυχώς....πουθενά δεν είσαι απόλυτα σίγουρος, αλλά εγώ βάζω στο Μπίρμπο και γενικά είμαι ευχαριστημένος.
gkazakias έγραψε:Μια βοηθεια παιδια. Εχω το hyundai tucson 2.0 μοντελο 2006. Εχω αγορασει το ELM327 (χωρις μπλουτουθ).
Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει με τιποτα το πρωτοκολλο του αυτοκνητου ωστε να επικοινωνησει και να δω καποιο στοιχειο. Εχω δοκιμασει ενα σωρο προγραμματα, ελευθερα και δοκιμαστικα. Δεν συνδεεται με τιποτα με το αυτοκινητο. Επισης εχω δοκιμασει χειροκινητα ολα τα πρωτοκολλα, ολες τις ταχυτητες μεταδοσης, ολους τους συνδυασμους, ακρη δεν βγαζω. Ξερει καποιος να με κατευθυνει τι software να κατεβασω ωστε να δω καμια πληροφορια απο τον εγκεφαλο? Ευχαριστω.
konos έγραψε:gkazakias έγραψε:Μια βοηθεια παιδια. Εχω το hyundai tucson 2.0 μοντελο 2006. Εχω αγορασει το ELM327 (χωρις μπλουτουθ).
Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει με τιποτα το πρωτοκολλο του αυτοκνητου ωστε να επικοινωνησει και να δω καποιο στοιχειο. Εχω δοκιμασει ενα σωρο προγραμματα, ελευθερα και δοκιμαστικα. Δεν συνδεεται με τιποτα με το αυτοκινητο. Επισης εχω δοκιμασει χειροκινητα ολα τα πρωτοκολλα, ολες τις ταχυτητες μεταδοσης, ολους τους συνδυασμους, ακρη δεν βγαζω. Ξερει καποιος να με κατευθυνει τι software να κατεβασω ωστε να δω καμια πληροφορια απο τον εγκεφαλο? Ευχαριστω.
Αφού δεν έχει bluetooth, τότε θα συνδέεται με καλώδιο και προφανώς με υπολογιστή. Είσαι σίγουρος ότι ο υπολογιστής βλέπει τη συσκευή, δηλαδή βλέπεις στο όποιο πρόγραμμα τη συσκευή, αλλά δεν μπορείς να πάρεις ενδείξεις από αυτήν;
Αν τη βλέπει, έχεις δοκιμάσει τη συσκευή σε άλλο αυτοκίνητο (ιδανικά σε tuscon, σε hyundai και τέλος σε άσχετο); Την έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο και άλλον υπολογιστή;
Δοκίμασε τα παραπάνω για να βεβαιωθείς ότι η συσκευή λειτουργεί σωστά και συνεργάζεται με τον υπολογιστή πριν ψαχτείς με το software....
Τέλος δεν ξέρω τι κινητήρα έχει το όχημά σου, αλλά έχω διαβάσει ότι σε γιαπωνέζικους κινητήρες πριν από το 2006 υπάρχουν πάρα πολλές πιθανότητες να μη δουλεύει το ELM.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 21 επισκέπτες
|
|
|