Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Καλωσόρισμα νέων μελών...

Καλωσόρισμα νέων μελών...Γνωριμία!

Re: Καλωσορισμα νεων μελων...

Δημοσίευσηαπό Kezar » Πέμ 25 Οκτ, 2012 01:02

Kαλησπερα σας..
ονομαζομαι Φανιτσας Μηνάς, απο αθηνα κατοχος Mitsubishi Lancer 1999 1.3l
Καλως σας βρηκα.
Kezar

Δημοσιευσεις: 9

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Παρ 26 Οκτ, 2012 17:56

Καλησπερα. Ήμουν κάτοχος ενός skoda roomster με σύστημα omvl, απο το οποίο απαλλαχτηκα λόγω πολλών προβλημάτων μετα την εγκατάσταση (ρεταρισματα, μπουκωματα,καμμένοι πολλαπλασιαστες, σβησιματα) κ τωρα κινουμαι με diesel. Παρακολουθώ καιρο το φόρουμ κ θαυμάζω την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι όλες οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα απροβληματιστες κ πάντα οικονομικές.
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό hlias » Παρ 26 Οκτ, 2012 18:13

geopapad0p έγραψε:Καλησπερα. Ήμουν κάτοχος ενός skoda roomster με σύστημα omvl, απο το οποίο απαλλαχτηκα λόγω πολλών προβλημάτων μετα την εγκατάσταση (ρεταρισματα, μπουκωματα,καμμένοι πολλαπλασιαστες, σβησιματα) κ τωρα κινουμαι με diesel. Παρακολουθώ καιρο το φόρουμ κ θαυμάζω την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι όλες οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα απροβληματιστες κ πάντα οικονομικές.

ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ για την νοοτροπια σου.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό LPGas » Δευτ 29 Οκτ, 2012 14:29

geopapad0p έγραψε:Καλησπερα. Ήμουν κάτοχος ενός skoda roomster με σύστημα omvl, απο το οποίο απαλλαχτηκα λόγω πολλών προβλημάτων μετα την εγκατάσταση (ρεταρισματα, μπουκωματα,καμμένοι πολλαπλασιαστες, σβησιματα) κ τωρα κινουμαι με diesel. Παρακολουθώ καιρο το φόρουμ κ θαυμάζω την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι όλες οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα απροβληματιστες κ πάντα οικονομικές.

Καλώς ήρθες!
Παράξενο το γεγονός ότι η μετατροπή σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν πέτυχε 100%.
Είναι από τα πιο εύκολα αυτοκίνητα για τοποθέτηση υγραερίου.
Σου ευχόμαστε να δεις την οικονομία που επιθυμείς με το νέο Diesel σου. ;)
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό geopapad0p » Δευτ 29 Οκτ, 2012 21:17

LPGas έγραψε:

Καλώς ήρθες!
Παράξενο το γεγονός ότι η μετατροπή σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν πέτυχε 100%.
Είναι από τα πιο εύκολα αυτοκίνητα για τοποθέτηση υγραερίου.
Σου ευχόμαστε να δεις την οικονομία που επιθυμείς με το νέο Diesel σου. ;)

ΔEN TO ΛEΩ ΠAPAΞENO, TO ONOMAZΩ AMAΘEIA ΣTHN EΓKATAΣTAΣH AΠO THN ΠOΛYΔIAΦHMIZOMENH EΠIΣHMH viagas ΔIOTI ΔEN MΠOPOYN NA YΠOΣTHPIΞOYN TO ΠPOION TOYΣ ΣE ΠEPIΠTΩΣH AΣTOXIAΣ H ANΘPΩΠINOY ΛAΘOYΣ. TONIZΩ OTI H ΣYNTHPHΣH TOY KINHTHPA ΓINOTAN AΠOKΛEIΣTIKA ΣE EΠIΣHMH ANTIΠPOΣΩΠEIA AΠO TH ΣTIΓMH ΠOY AΓOPAΣTHKE TO roomster KAI ΔEN EIXE EMΦANIΣEI TO ΠAPAMIKPO. META THN EΓKATAΣTAΣH APXIΣAN TA ΠAPATPAΓOYΔA. TO ΠOIO ENOXΛHTIKO HTAN TA KOΨIMATA K OI KAMMENOI ΠOΛΛAΠΛAΣIAΣTEΣ. TAΛAIΠΩPHΘHKA ΓIA ENA ΔIMHNO, AΛΛA EΞANTΛHΘHKE H YΠOMONH MOY K ΣTPAΦHKA AΛΛOY. TO ANHΣYXHTIKO EINAI OTI BΛEΠΩ ΠOΛΛOYΣ ΠΛEON EΔΩ MEΣA NA ANTIMETΩΠIZOYN APKETA ΠPOBΛHMATA ME THN ΠAPOΔO TOY XPONOY. EYXOMAI NA BPIΣKOYN AMEΣA ΛYΣH.

mod: Δε γράφουμε με κεφαλαία
D-4D...
geopapad0p

Δημοσιευσεις: 104

Δημοσίευσηαπό CRV2005 » Δευτ 05 Νοέμ, 2012 17:04

Καλησπέρα και από μένα,

Έγραψα και αλλού για την από μηνός περίπου εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης στα δύο αυτοκίνητα της φαμίλιας: ένα Honda CRV 2005 και ένα Ε200 του 2004 (Mercedes).
Είχα διαβάσει αρκετά πράγματα στο Internet πριν καταλήξω σε αυτά που έβαλα.
Για να είμαι ειλικρινής διαβάζοντας κατάλαβα ότι μάλλον κανείς δεν ξέρρει κάτι 100%. Είναι μια ενδιαφέρουσα - από πλευράς τιμής - εναλλακτική, εφ' όσον βέβαια ο χρόνος απόσβεσης είναι λογικός. Αυτός ήταν κι ο λόγος για τον οποίον, αφού είδα τιμές, επικοινώνησα με εγκαταστάτες, διάβασα στο φόρουμ, έψαξα στο internet τεχνικές πληροφορίες (αν και σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι κατανόησα όλα τα τεχνικά ζητήματα που διάβασα) κατέληξα στην επιλογή συστήματος της North Italy καθώς μου φάνηκε ότι από πλευράς τιμής ήταν η πιο λογική, και επομένως ο χρόνος απόσβεσης θα είναι λιγότερος από 6-8 μήνες (με δεδομένο ότι σε μηνιαία βάση ξοδεύω ~ 500 ευρώπουλα στα βενζινάδικα ... Αν λοιπόν πέσω από τα 500 στα 300 σε περίπου 8 μήνες θα έχω αποσβέσει το κόστος εγκατάστασης των συστημάτων της συγκεκριμένης εταιρείας και στα δύο οχήματα.
Δεν ξέρω αν τα παραπάνω είναι λογικά - κατά την γνώμη μου είναι.
Μέχρι στιγμής πάντως, 1000 χλμ με το Honda και 500 με το Ε200, όλα είναι οκευ, και το κόστος κίνησης είναι πράγματι μειωμένο κατά ~30%.
Σας κούρασα με την "Καλημέρα" ...
Ζητώ συγγνώμη για αυτό - περιμένω τις απαντήσεις σας και θα παραθέτω και την εμπειρία μου από την χρήση των αυτο/των.

Φιλικά,
Αλέξης
CRV2005

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό jimtas » Τετ 07 Νοέμ, 2012 00:10

Γεια σας κ απο μενα !! Ειμαι ο Δημητρης απο Τρικαλα... Εχω μια Alfa Romeo Gt 1.8 την οποια προσφατα μετετρεψα σε υγραεριο ,με το Συστημα brc plug n drive χωρις λαδωτηρι... Δεξαμενη τυπου ρεζερβας 52 λιτ... Μεχρι στιγμης εχω καλυψει με υγραεριο 210 χλμ κ μου αναβοσβηνει το 4 κ τελευταιο λαμπακι... Εχω την εντυπωση οτι καιει κατι τις παραπανω απο τα προβλεπομενα η καλα ειμαι ? Απο θεμα λειτουργιας δουλευει τελεια αλλα η αισθηση απωλεια δυναμης γινεται αισθητη μετα τις 4.000 στροφες κ πανω..βεβαια δεν το σκιζω με υγραεριο με τοσα που ακουγονται ,φιλαω τα ρουχα μου να εχω τα μισα...
jimtas

Δημοσιευσεις: 3

Δημοσίευσηαπό palmeriva » Τετ 07 Νοέμ, 2012 01:48

jimtas έγραψε:Γεια σας κ απο μενα !! Ειμαι ο Δημητρης απο Τρικαλα... Εχω μια Alfa Romeo Gt 1.8 την οποια προσφατα μετετρεψα σε υγραεριο ,με το Συστημα brc plug n drive χωρις λαδωτηρι... Δεξαμενη τυπου ρεζερβας 52 λιτ... Μεχρι στιγμης εχω καλυψει με υγραεριο 210 χλμ κ μου αναβοσβηνει το 4 κ τελευταιο λαμπακι... Εχω την εντυπωση οτι καιει κατι τις παραπανω απο τα προβλεπομενα η καλα ειμαι ? Απο θεμα λειτουργιας δουλευει τελεια αλλα η αισθηση απωλεια δυναμης γινεται αισθητη μετα τις 4.000 στροφες κ πανω..βεβαια δεν το σκιζω με υγραεριο με τοσα που ακουγονται ,φιλαω τα ρουχα μου να εχω τα μισα...

Να έχεις καλά χιλιόμετρα πάνω απ΄όλα με υγεία.

Σχετικά με το λαμπάκι μην ανησυχείς.... με ρεζέρβα πιθανό να κάνεις καμιά 100στή χλμ ακόμα.

Θα καταλάβεις πόσο καίει αφού τελειώσει το υγραέριο και γυρνά σε βενζίνη. Κάν΄το μερικές φορές και θα βρείς ενα μέσο όρο ανάλογα και το στυλ οδήγησης που έχεις αλλά και που κινείσαι(π.χ. πόλη, επαρχιακό δρόμο, εθνική)
palmeriva

Δημοσιευσεις: 75

Δημοσίευσηαπό drAce » Πέμ 08 Νοέμ, 2012 09:44

καλημερα σε ολους,

νεο μελος στο forum με peugeot 307, συστημα της North Italy, και δεξαμενη 58Lt. η μετατροπη εγινε πριν 10 μερες, και ηδη καταναλωσα ενα "γεμισμα" σε 460 χλμ. Ως τωρα το συστημα δουλευει ικανοποιητικα, για τα πρατηρια εχω αμφιβολιες... χτες "εβαλε" 54Lt σε 58αρα δεξαμενη...
Αυτα προς το παρον, καλη συνεχεια σε ολους
drAce

Δημοσιευσεις: 2

Δημοσίευσηαπό kostasnikoy17 » Τρί 20 Νοέμ, 2012 18:39

geia sas eimai o andreas kai exo ena opel astra kai forao brc xoris ladiera
poly kalh h kinhsh sas gia to forum

mod: γράφουμε με ελληνικούς χαρακτήρες
kostasnikoy17

Δημοσιευσεις: 1

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Ξεκινώντας...