Kαλησπερα σας..
ονομαζομαι Φανιτσας Μηνάς, απο αθηνα κατοχος Mitsubishi Lancer 1999 1.3l
Καλως σας βρηκα.
geopapad0p έγραψε:Καλησπερα. Ήμουν κάτοχος ενός skoda roomster με σύστημα omvl, απο το οποίο απαλλαχτηκα λόγω πολλών προβλημάτων μετα την εγκατάσταση (ρεταρισματα, μπουκωματα,καμμένοι πολλαπλασιαστες, σβησιματα) κ τωρα κινουμαι με diesel. Παρακολουθώ καιρο το φόρουμ κ θαυμάζω την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι όλες οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα απροβληματιστες κ πάντα οικονομικές.
geopapad0p έγραψε:Καλησπερα. Ήμουν κάτοχος ενός skoda roomster με σύστημα omvl, απο το οποίο απαλλαχτηκα λόγω πολλών προβλημάτων μετα την εγκατάσταση (ρεταρισματα, μπουκωματα,καμμένοι πολλαπλασιαστες, σβησιματα) κ τωρα κινουμαι με diesel. Παρακολουθώ καιρο το φόρουμ κ θαυμάζω την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι όλες οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα απροβληματιστες κ πάντα οικονομικές.
LPGas έγραψε:geopapad0p έγραψε:Καλησπερα. Ήμουν κάτοχος ενός skoda roomster με σύστημα omvl, απο το οποίο απαλλαχτηκα λόγω πολλών προβλημάτων μετα την εγκατάσταση (ρεταρισματα, μπουκωματα,καμμένοι πολλαπλασιαστες, σβησιματα) κ τωρα κινουμαι με diesel. Παρακολουθώ καιρο το φόρουμ κ θαυμάζω την προσπάθεια που γίνεται. Εύχομαι όλες οι εγκαταστάσεις σας να είναι πάντα απροβληματιστες κ πάντα οικονομικές.
Καλώς ήρθες!
Παράξενο το γεγονός ότι η μετατροπή σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο δεν πέτυχε 100%.
Είναι από τα πιο εύκολα αυτοκίνητα για τοποθέτηση υγραερίου.
Σου ευχόμαστε να δεις την οικονομία που επιθυμείς με το νέο Diesel σου.
jimtas έγραψε:Γεια σας κ απο μενα !! Ειμαι ο Δημητρης απο Τρικαλα... Εχω μια Alfa Romeo Gt 1.8 την οποια προσφατα μετετρεψα σε υγραεριο ,με το Συστημα brc plug n drive χωρις λαδωτηρι... Δεξαμενη τυπου ρεζερβας 52 λιτ... Μεχρι στιγμης εχω καλυψει με υγραεριο 210 χλμ κ μου αναβοσβηνει το 4 κ τελευταιο λαμπακι... Εχω την εντυπωση οτι καιει κατι τις παραπανω απο τα προβλεπομενα η καλα ειμαι ? Απο θεμα λειτουργιας δουλευει τελεια αλλα η αισθηση απωλεια δυναμης γινεται αισθητη μετα τις 4.000 στροφες κ πανω..βεβαια δεν το σκιζω με υγραεριο με τοσα που ακουγονται ,φιλαω τα ρουχα μου να εχω τα μισα...
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες
|
|
|