Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό dancerman » Τετ 14 Νοέμ, 2012 11:32

mik έγραψε:
tasoshunter έγραψε:
mik έγραψε:τωρα το ειδα και καλα εκανες και ενημερωσες
την επομενη φορα που θα παω θα του το πω να δω αντιδραση
δεν ειχα μιλησει με το αφεντικο αλλα με τον υπευθυνο

το πρατηριο ευοσμου λεει οτι ειναι απο fgas το μειγμα δηλαδη του φαρμακη σωστα?
στο αλλο δεν αναφερει τιποτα(οταν ρωτησα ο υπευθυνος μου ειπε γαι ελπε)
αμα εχει αποδεδειγμενα παντως μειγμα απο φαρμακη θα βαζω απο εκει μιας και εχω ακουσει καλα λογια στο φορουμ για την ποιοτητα του καυσιμου

α και κατι που ειδα τωρα
αμα δεις ιδιοκτητες του πρατηριου το ενα λεει καισης κων/νος και το αλλο κοινωνια κληρονομων κ. καιση
ενδεχεται και να ειναι και διαφορετικα ατομα ιδιοκτητες συγγενεις μεταξυ τους(με διαφορετικη πολιτικη η κατι αλλο)
οταν θα ξαναβαλω θα ρωτησω

Φιλε μου ανοιξε το συνδεσμο να δεις αν ειναι του ιδιου!!!! Οκ πολυ καλα κανει και πουλαει εκει φθηνα στο αλλο ομως γιατι ακριβα?

http://gasprice.gr/main/spotter_profile ... otter=7491

το ειδα και δεν λεω το αντιθετο με σενα
απλα αμα δεις εχει διαφορετικες ονομασιες
μπορει να ειναι μια εταιρια αλλα να εχει πλεον 2 αφεντικα πχ.
τεσπα
θα ρωτησω κ θα μαθω οταν ξαναβαλω
για να μαθω και για το μειγμα
fgas = φαρμακης σωστα?

φιλε δεν υπαρχει λογος να ρωτησεις κατι οταν φαινεται προφανες, χωρια που θα βρει το αφεντικο χιλιες δυο δικαιολογιες για να σωσει τα αδικαιολογητα. Επισης το οτι εχουν διαφορετικη επωνυμια δεν σημαινει οτι δεν ανηκουνε στο ιδιο αφεντικο, η επωνυμια ειναι κατι πολυ απλο οπως μπορεις να ανοιξεις εσυ μια επιχειρηση σε ενα μερος με ονομα Α και στην αλλη με ονομα Β και τα εσοδα να τα καρπωνεσε εσυ, οπως συμβαινει πολυ συχνα αυτο για να μπορεσουν να απρουν μεγαλυτερο κομματι της πιτας καποια πολυκαταστηματα
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τετ 14 Νοέμ, 2012 11:41

dancerman έγραψε:φιλε δεν υπαρχει λογος να ρωτησεις κατι οταν φαινεται προφανες, χωρια που θα βρει το αφεντικο χιλιες δυο δικαιολογιες για να σωσει τα αδικαιολογητα. Επισης το οτι εχουν διαφορετικη επωνυμια δεν σημαινει οτι δεν ανηκουνε στο ιδιο αφεντικο, η επωνυμια ειναι κατι πολυ απλο οπως μπορεις να ανοιξεις εσυ μια επιχειρηση σε ενα μερος με ονομα Α και στην αλλη με ονομα Β και τα εσοδα να τα καρπωνεσε εσυ, οπως συμβαινει πολυ συχνα αυτο για να μπορεσουν να απρουν μεγαλυτερο κομματι της πιτας καποια πολυκαταστηματα

Συμφωνω απολυτα μαζι σου!!!! καποιος πρεπει να τον ρωτησει ομως γιατι? φυσικα δεν περιμενω απαντησεις αλλα..................
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Δευτ 19 Νοέμ, 2012 22:34

Σήμερα είδα...τιμή 1.09 στο Παλατάκι.
Ωραία πράγματα, μέχρι τον Φεβρουάριο θα έχει φτάσει 1.20!!!
:shock:
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τρί 20 Νοέμ, 2012 00:59

Σημερα ειδα στα βλαχικα στην Βαρη το Aegean εριξε την τιμη απο 1,015 σε 98,1 γιατι δεν παταγε ανθρωπος. τελικα ειναι μεγαλοι κλεφτες ολοι τους.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό BMW1796 » Τρί 20 Νοέμ, 2012 09:56

Mόνο κλεφτες είναι φίλε μου ,αλλά απο την στιγμή που δέν υπάρχει κράτος να προστατεψει τους πολίτες του ,απο αυτους τη περιμένης να γίνει ότι μπορούμε μόνοι μας ,περιορισμώ των διαδρομών μας και να μην βάζουμε αέριο!!!!! Μονο με βενζίνη !!! Ειδάλλως δεν βλέπω φως ........κατα τα άλλα δέν κονομάνε ,αλλά πάμε και εμείς σαν τα πρόβατα ......
ΒΜW N42B18 VALVETRONIC LPG PRINS VSI 2SKODA FELICIA 1300cm LPG TARTARINI
BMW1796

Δημοσιευσεις: 264

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τρί 20 Νοέμ, 2012 10:09

εγω αν και πηγαινω στην δουλεια με το αυτοκινητο λογο οτι δεν γινετε αλλιως και ας με ποναει η τιμη της βενζινης θα καψω οτι εχω στο τεποζητο και τελος,δεν ξαναβαζω lpg μεχρι να παισει η τιμη,αν πεσει αυτοι θα χασουνε,εχω μειγμα απο τοτε που ειχε 85 λεπτα.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Τρί 20 Νοέμ, 2012 14:30

ΕΠεσε στην Βαρης?

Αυτο σημαινει οτι το μπουκοταζ δουλευει κυριοι..........Πολυ συντομα θα ακολουθησουν ολοι,γιατι ΞΥΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!

Καντε υπομονη,και συνεχιζουμε!!!!!Και μενα με ποναει στην τσεπη αλλα στην περιοχη μου,ακομα ανεβαζουν....Για να δουμε ποσο θ'αντεξουν...
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό fotismixa » Τρί 20 Νοέμ, 2012 14:56

θεσσαλονικη δεν βαζουν μυαλο γι αυτο και εγω σχεδον κλειδωνω το αμαξι μου και μονο τα απαρετητα με βενζινη οσο αντεξουν εγω το εκανα και πριν βαλω αεριο δεν με πειραζει ισα ισα κερδος εγω εχω αυτοι μονο χασουρα εχουν αφου δεν θελουν να βγαλουν 5 λεπτα κερδος αυτοι χανουν εγω δεν τους δινω 15
fotismixa

Δημοσιευσεις: 33

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Τρί 20 Νοέμ, 2012 17:23

Στην Φαωνος σημερα παρατηρησα οτι το ανεβασε....... Παμε στον αλλον στην πετρου Ράλλη. Ειναι ποιο φθηνος

http://www.imgur.com/ZXqyL.jpeg

Στάλθηκε από το XT910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό jimmys81 » Τρί 20 Νοέμ, 2012 18:02

Kαλησπερα κυριοι μολις εχθες εβαλα αεριο με 0,77 σκοπια γευγελη,δεν μαρεσει καθολου που το κανω αλλα αν οι πραηριουχοι θελουν να κανουν αποσβεση αλλο τοσο θελω και εγω,ας μειωσουν ο κερδος τους γιατι δεν ξαναπαταω με αυτες τις τιμες.

Ηθελα να κανω και μια ερωτηση με τα σημερινα δεδομενα,με ποια τιμη θα επρεπε να αγοραζω αεριο με ενα λογικο κερδος πρατηριουχων πχ στον νομο κιλκις που τωρα εχει 0,99
jimmys81

Δημοσιευσεις: 10

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 83 επισκέπτες