mik έγραψε:tasoshunter έγραψε:mik έγραψε:τωρα το ειδα και καλα εκανες και ενημερωσες
την επομενη φορα που θα παω θα του το πω να δω αντιδραση
δεν ειχα μιλησει με το αφεντικο αλλα με τον υπευθυνο
το πρατηριο ευοσμου λεει οτι ειναι απο fgas το μειγμα δηλαδη του φαρμακη σωστα?
στο αλλο δεν αναφερει τιποτα(οταν ρωτησα ο υπευθυνος μου ειπε γαι ελπε)
αμα εχει αποδεδειγμενα παντως μειγμα απο φαρμακη θα βαζω απο εκει μιας και εχω ακουσει καλα λογια στο φορουμ για την ποιοτητα του καυσιμου
α και κατι που ειδα τωρα
αμα δεις ιδιοκτητες του πρατηριου το ενα λεει καισης κων/νος και το αλλο κοινωνια κληρονομων κ. καιση
ενδεχεται και να ειναι και διαφορετικα ατομα ιδιοκτητες συγγενεις μεταξυ τους(με διαφορετικη πολιτικη η κατι αλλο)
οταν θα ξαναβαλω θα ρωτησω
Φιλε μου ανοιξε το συνδεσμο να δεις αν ειναι του ιδιου!!!! Οκ πολυ καλα κανει και πουλαει εκει φθηνα στο αλλο ομως γιατι ακριβα?
http://gasprice.gr/main/spotter_profile ... otter=7491
το ειδα και δεν λεω το αντιθετο με σενα
απλα αμα δεις εχει διαφορετικες ονομασιες
μπορει να ειναι μια εταιρια αλλα να εχει πλεον 2 αφεντικα πχ.
τεσπα
θα ρωτησω κ θα μαθω οταν ξαναβαλω
για να μαθω και για το μειγμα
fgas = φαρμακης σωστα?
φιλε δεν υπαρχει λογος να ρωτησεις κατι οταν φαινεται προφανες, χωρια που θα βρει το αφεντικο χιλιες δυο δικαιολογιες για να σωσει τα αδικαιολογητα. Επισης το οτι εχουν διαφορετικη επωνυμια δεν σημαινει οτι δεν ανηκουνε στο ιδιο αφεντικο, η επωνυμια ειναι κατι πολυ απλο οπως μπορεις να ανοιξεις εσυ μια επιχειρηση σε ενα μερος με ονομα Α και στην αλλη με ονομα Β και τα εσοδα να τα καρπωνεσε εσυ, οπως συμβαινει πολυ συχνα αυτο για να μπορεσουν να απρουν μεγαλυτερο κομματι της πιτας καποια πολυκαταστηματα