Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 14:50

vaxalis έγραψε:μπορει να θυμησει καποιος επειδη δεν εχω facebook ποτε μποικοταρουμε το Lpg?ποιες ημερομηνιες?

Απο σημερα μεχρι και την αλλη κυριακη. Ή οσο αντεχει η τσεπη του καθενα. Μακαρι να καταφερουμε κατι.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 14:51

0.885 H τιμή του υγραερίου στην Κατερίνη... 0,936 η μέση τιμή στην Λάρισα, Εκεί που δεν υπάρχει διυλιστήριο κοντά , τα μεταφορικά είναι μεγαλύτερα από Θεσσαλονίκη Αθηνά έχουμε 12 λεπτά διαφορά. Ποιο απλά δεν γίνεται για να καταλάβουμε την αισχροκέρδεια και τα παιχνίδια που παίζουν στην πλάτη του καταναλωτή οι πρατηριούχου αερίων καυσίμων
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό makis406 » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 15:42

το τελευταιω φουλαρισμα εγινε στις 15/9/12 50 λιτρα εκτοτε εβαλα 12 λιτρα κυκλοφωρο με σκουτερ και ποδηλατο εγω μπορει να μην κανω αποσβεση ποτε ( δεν το εβαλα με αυτο το σκεπτικο αλοστε αλλα για φτηνη μετακινηση ) αλλα οι κουφαλες οι πρατηριουχοι και το μπουρδελο το κρατος δεν θα αισχροκερδουν πανω μου αν περιωρισουν το ποσοστο κερδους τους οι πρατηριουχοι θα επανελθω αν οχι στα τετοια μου ας κλεισουν
makis406

Δημοσιευσεις: 28

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 15:44

makis406 έγραψε:το τελευταιω φουλαρισμα εγινε στις 15/9/12 50 λιτρα εκτοτε εβαλα 12 λιτρα κυκλοφωρο με σκουτερ και ποδηλατο εγω μπορει να μην κανω αποσβεση ποτε ( δεν το εβαλα με αυτο το σκεπτικο αλοστε αλλα για φτηνη μετακινηση ) αλλα οι κουφαλες οι πρατηριουχοι και το μπουρδελο το κρατος δεν θα αισχροκερδουν πανω μου αν περιωρισουν το ποσοστο κερδους τους οι πρατηριουχοι θα επανελθω αν οχι στα τετοια μου ας κλεισουν

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό fotismixa » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 18:37

Συνεχίζουμε δυνατα στο μποϊκοτάζ στο υγραέριο κίνησης μειώστε το κέρδος σας αλλιώς δεν βαζουμε υγραέριο συμφερει η βενζινη απο το να τα αρπάζεται εσεις

http://www.facebook.com/MpoukotazStoYgraerio?fref=ts
fotismixa

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό dancerman » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 19:59

βενζινουλα και τα μυαλα στα καγκελα και μειωση μετακεινησεων θα κανουν καιρο να με δουνε στο σαλονικα και στο δερβενι Gas
dancerman

Δημοσιευσεις: 80

Δημοσίευσηαπό hpdra » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 20:53

Τελευταία φορά γέμισα υγραέριο πριν δυο βδομάδες. Βλακεία μου που δε γέμισα τη μέρα πριν την αύξηση, αλλά δεν πειράζει. Τώρα μου έχει τελειώσει και καίω βενζίνη. Σύντομα έχω δουλεία στις Σέρρες και όταν πάω θα πεταχτώ Βουλγαρία να γεμίσω και από τα δυο... 8-)
hpdra

Δημοσιευσεις: 37

Δημοσίευσηαπό VaggelisS » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 22:26

Οι μαυραγορίτες βενζινάδες που μας κλέβουν τοσα χρόνια θα μπορούσαν κάλλιστα να απορροφήσουν την αύξηση ή τουλαχιστον ένα μέρος της ώστε να μη φτασει να πωλείται το υγραέριο προς 1ευρώ/λιτρο.
Αντίθετα πέρασαν όλοκληρη την αύξηση σε εμάς (και πιθανώς και ένα μικρό καπέλο) ώστε να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα τεράστια κέρδη τους.
Ηρθε η ώρα να μιλησουμε και εμεις οι καταναλωτες από μας ζούνε εμεις εχουμε τη πίτα εμείς και το μαχαίρι.
Δεν ξαναβάζουμε υγραέριο μέχρι να πεσει η τιμή στο 0,89.

Και για να μιλησω λίγο με αριθμούς: Έχω ένα nissan qashqai που σε μικτό κύκλο με βενζίνη καταναλώνει 8,6λιτ/100χλμ. Αυτό επί 1,56 ευρώ που βρίσκω τη βενζίνη σε ενα πρατηριο κοντά στη δουλειά μου μας κάνει 13,416 ευρώ/100χλμ
Με υγραέριο στις ίδιες διαδρομές καταναλώνει 10λιτ/100χλμ. Επί 0,99 ευρώ που πηγανε το υγραέριο μας κάνει 9,9 ευρώ/100χλμ.

Έχουμε λοιπόν μιά διαφορά 3,516 ευρώ/100χλμ ΜΟΝΟ!!!!
Ε δεν είναι κάτι τοσο τραγικό τελικά και προσωπικά προτιμω να πληρώνω παραπάνω στη βενζίνη παρά να με κλέβουν.
Απο δω και πέρα μόνο βενζίνη και δεν πρόκειτε να ξαναβάλω αέριο μέχρι να πέσει η τιμή :wave:
Nissan Qashqai 1600cc με icom jtg 5ης γενιάς
VaggelisS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό gagas75 » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 23:24

VaggelisS έγραψε:Οι μαυραγορίτες βενζινάδες που μας κλέβουν τοσα χρόνια θα μπορούσαν κάλλιστα να απορροφήσουν την αύξηση ή τουλαχιστον ένα μέρος της ώστε να μη φτασει να πωλείται το υγραέριο προς 1ευρώ/λιτρο.
Αντίθετα πέρασαν όλοκληρη την αύξηση σε εμάς (και πιθανώς και ένα μικρό καπέλο) ώστε να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα τεράστια κέρδη τους.
Ηρθε η ώρα να μιλησουμε και εμεις οι καταναλωτες από μας ζούνε εμεις εχουμε τη πίτα εμείς και το μαχαίρι.
Δεν ξαναβάζουμε υγραέριο μέχρι να πεσει η τιμή στο 0,89.

Και για να μιλησω λίγο με αριθμούς: Έχω ένα nissan qashqai που σε μικτό κύκλο με βενζίνη καταναλώνει 8,6λιτ/100χλμ. Αυτό επί 1,56 ευρώ που βρίσκω τη βενζίνη σε ενα πρατηριο κοντά στη δουλειά μου μας κάνει 13,416 ευρώ/100χλμ
Με υγραέριο στις ίδιες διαδρομές καταναλώνει 10λιτ/100χλμ. Επί 0,99 ευρώ που πηγανε το υγραέριο μας κάνει 9,9 ευρώ/100χλμ.

Έχουμε λοιπόν μιά διαφορά 3,516 ευρώ/100χλμ ΜΟΝΟ!!!!
Ε δεν είναι κάτι τοσο τραγικό τελικά και προσωπικά προτιμω να πληρώνω παραπάνω στη βενζίνη παρά να με κλέβουν.
Απο δω και πέρα μόνο βενζίνη και δεν πρόκειτε να ξαναβάλω αέριο μέχρι να πέσει η τιμή :wave:

Γιατι δεν ανοιγεις και εσυ ενα βενζιναδικο αφου κονομανε τοσα λεφτα οιβενζιναδες.Εαν θελεις μπορω να σου προτινω εγω ενα απο τα 1000 βενζιναδικα που εκλεισαν τα τελευταια χρονια.Αλλα εσυ και μερικοι αλλοι εδω μεσα ειστε πολυ βαθια νυχτωμενοι.
gagas75

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Δευτ 12 Νοέμ, 2012 23:40

gagas75
το κακο με τα βενζιναδικα αρχιζει πιστευω απο τη στιγμη που μπηκε το υγραεριο και δημιουργηθηκε ενα καρτελ η οπως θελεις πεστο
και ζηταει παραλογο ποσο κερδους με τη δικαιολογια της αποσβεσης.
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 68 επισκέπτες