vaxalis έγραψε:μπορει να θυμησει καποιος επειδη δεν εχω facebook ποτε μποικοταρουμε το Lpg?ποιες ημερομηνιες?
Απο σημερα μεχρι και την αλλη κυριακη. Ή οσο αντεχει η τσεπη του καθενα. Μακαρι να καταφερουμε κατι.
vaxalis έγραψε:μπορει να θυμησει καποιος επειδη δεν εχω facebook ποτε μποικοταρουμε το Lpg?ποιες ημερομηνιες?
makis406 έγραψε:το τελευταιω φουλαρισμα εγινε στις 15/9/12 50 λιτρα εκτοτε εβαλα 12 λιτρα κυκλοφωρο με σκουτερ και ποδηλατο εγω μπορει να μην κανω αποσβεση ποτε ( δεν το εβαλα με αυτο το σκεπτικο αλοστε αλλα για φτηνη μετακινηση ) αλλα οι κουφαλες οι πρατηριουχοι και το μπουρδελο το κρατος δεν θα αισχροκερδουν πανω μου αν περιωρισουν το ποσοστο κερδους τους οι πρατηριουχοι θα επανελθω αν οχι στα τετοια μου ας κλεισουν
VaggelisS έγραψε:Οι μαυραγορίτες βενζινάδες που μας κλέβουν τοσα χρόνια θα μπορούσαν κάλλιστα να απορροφήσουν την αύξηση ή τουλαχιστον ένα μέρος της ώστε να μη φτασει να πωλείται το υγραέριο προς 1ευρώ/λιτρο.
Αντίθετα πέρασαν όλοκληρη την αύξηση σε εμάς (και πιθανώς και ένα μικρό καπέλο) ώστε να μη χάσουν ούτε ένα ευρώ από τα τεράστια κέρδη τους.
Ηρθε η ώρα να μιλησουμε και εμεις οι καταναλωτες από μας ζούνε εμεις εχουμε τη πίτα εμείς και το μαχαίρι.
Δεν ξαναβάζουμε υγραέριο μέχρι να πεσει η τιμή στο 0,89.
Και για να μιλησω λίγο με αριθμούς: Έχω ένα nissan qashqai που σε μικτό κύκλο με βενζίνη καταναλώνει 8,6λιτ/100χλμ. Αυτό επί 1,56 ευρώ που βρίσκω τη βενζίνη σε ενα πρατηριο κοντά στη δουλειά μου μας κάνει 13,416 ευρώ/100χλμ
Με υγραέριο στις ίδιες διαδρομές καταναλώνει 10λιτ/100χλμ. Επί 0,99 ευρώ που πηγανε το υγραέριο μας κάνει 9,9 ευρώ/100χλμ.
Έχουμε λοιπόν μιά διαφορά 3,516 ευρώ/100χλμ ΜΟΝΟ!!!!
Ε δεν είναι κάτι τοσο τραγικό τελικά και προσωπικά προτιμω να πληρώνω παραπάνω στη βενζίνη παρά να με κλέβουν.
Απο δω και πέρα μόνο βενζίνη και δεν πρόκειτε να ξαναβάλω αέριο μέχρι να πέσει η τιμή
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 82 επισκέπτες
|
|
|