SteliosProCeed έγραψε:anikologr έγραψε:SteliosProCeed έγραψε:Παιδια το προβλημα το κανει νωρις....Οταν το αυτοκινητο κινειται με βενζινη αποκλειστικα και μεχρι να γυρισει υγραεριο...
Θεωρητικα το προβλημα βρισκεται στην λειτουργια της βενζινης και οχι στου υγραεριου....Εκει στρωνει...
Το μυαλο μου παει σε βουλωμενα μπεκ βενζινης απο την μικρη χρηση....Αν το συνδυασω και με κατι μικροκομπιασματα που εχω ΜΟΝΟ με βενζινη σε στροφες μεγαλες,τοτε μαλλον παω προς μπεκ...
Δεν ειναι οτι ειναι σοβαρο απλα ειναι κατι τις που δεν εχουμε βρει ακρη...
Υποψην εγω χρησιμοποιω μονο 100αρα,οποτε δεν θεωρω οτι η ποιοτητα βενζινης παιζει ρολο...
Η τρομπα αυτη παλι δειχνει σημαδια κοπωσης....Οποτε θα την αλλαξω συντομα με νεα,αλλα θα μπει και ρελεδακι που θα την κλεινει για να μην εχουμε παρομοια θεματα παλι.....
Αν σε μια προσπέραση κάτι γίνει και μείνεις από αέριο? Ρίσκο...
Υποτιθεται οτι το ρελεδακι θα ειναι αυτοματο!Υποτιθεται...δεν το εχω κανει ακομα....
Θα παιρνει σημα απο την ηλεκτροβανα του υγραεριου...Οταν αυτη δουλευει θα κλεινει η αντλια βενζινης...Οταν αυτη κλεινει θα δινει ρευμα στην αντλια......
Αυτοματα θεωρητικα,ωστε να μην υπαρχει προβλημα...
Το πιο απλο ειναι να μπει χειροκινητη αλλα δεν ειναι ασφαλες....
Μπορείς να το κάνεις και χειροκίνητο και αυτόματο.
Με ένα διακόπτη auto - on
Δηλαδή αντί να απενεργοποιηθεί η αντλία να μπαίνει σε κατάσταση auto και να ενεργοποιείται/απενεργοποιείται μόνη της αυτόματα από την ηλεκτροβάνα υγραερίου.
Και με την εντολή on να είναι μόνιμα ενεργοποιημένη.
Τώρα που τελειώνει το ντεπόζιτο υγραερίου θα αφήσω άδειο να το δουλέψω λίγο με βενζίνη και θα ξανατσεκάρω να δώ αν όντως έχει θέμα πάλι.
Πάντως το σβήσιμο με βενζίνη δεν είχε αποτέλεσμα.