Apotrip έγραψε: Από τον άλλο μήνα που θα αρχίσει να διατίθεται το χειμερινό μείγμα, το οποίο παραδοσιακά είναι ακριβότερο λόγο διαφοροποίησης της αναλογίας προπανίου-βουτανίου, πόσο θα στοιχίζει το υγραέριο?
fokion έγραψε:panorano έγραψε:Η διαπιστωση αυτη ειναι γνωστη και εχει χιλιοειπωθει στο φορουμ...
οπως παντα ομως θελουμε καποιον τριτο και εξωτερικο να μας το βεβαιωσει!ειναι πολλες οι διαφωνιες κατα καιρους με συνφορουμιτες για το θεμα,λες και δεν βλεπουμε τον πλουτισμο των δυο οικογενειων!
το θεμα της κερδοσκοπιας στην ελλαδα στα σταδια της διυλισης και χονδρεμοριας ειναι πασιφανες και εξηγουνται ολες οι λοιπες στρεβλωσεις στην αγορα των καυσιμων.
κατα τα αλλα φταιει - μονο - ο γκαζας της γειτωνιας μας,,,,,,
zep έγραψε:Φίλε Fokion ούτε και εγώ θέλω να "ακούγομαι" γραφικός ή υπερβολικός, αλλά ειλικρινά πιστεύω δεν είναι τυχαίο γαι την Ελλάδα μας η σημερινή κατάντια.
Αν διαβάσεις σήμερα στις ειδήσεις (όσο αντικειμενικές μπορούν να είναι πλέον), οι Ελβετοί σκέφτονται πως να φορολογήσουν Έλληνες που διαμένουν στο Λουγκάνο της Ελβετίας και αλλού...καθώς και οι ίδιοι δεν μπορούν να διανοηθούν τις αμύθητες αφορολόγητες περιουσίες που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι..
Σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν έγιναν απο αγαθοεργίες...Διάβασε ονόματα αυτών που παίζουν μπάλα εκεί και θα βγάλεις άκρη...
Άλλος με "πτωχευμένη" ναυτιλιακή και καλά http://mlp-blo-g-spot.blogspot.gr/2011/09/blog-post_03.html..αλλά κοντεύει να αγοράσει την πόλη που λεέι ο λόγος.Και να είσαι σίγουρος οτι κάποια εκατοντάδες € στην τσέπη του, του τα έδωσες οταν θα πήρες το σαπιοκάραβο για να πάς Κυκλάδες με την οικογένειά σου κάποτε.
Φυσικά θα βρείς και άλλα μπουμπούκια εκεί και όλοι έχουν το ίδιο προφίλ...Ναυτιλία, πετρέλαια, ναυπηγεία, εξοπλιστικά, ξέπλυμα και ότι σκ@τ@ και δυσωδία απο εκεί κάτω θα τα βρείς.Ας μην βγαίνω εκτός θέματος όμως, αλλά νομίζω και λίγο υγραέριο κάπου θα βρωμάει και εκεί...

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 18 επισκέπτες
|
|
|