Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό Apotrip » Τρί 25 Σεπ, 2012 12:49

Βρε παιδιά να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου. Από τον άλλο μήνα που θα αρχίσει να διατίθεται το χειμερινό μείγμα, το οποίο παραδοσιακά είναι ακριβότερο λόγο διαφοροποίησης της αναλογίας προπανίου-βουτανίου, πόσο θα στοιχίζει το υγραέριο? Διότι δε νομίζω να δεχτούν οι πρατηριούχοι να μειώσουν το κέρδος τους...
Apotrip

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 25 Σεπ, 2012 13:42

Οι τελευταίες δημοσιεύεις μου θυμίζουν τα γραφόμενα του panorano, panopano (ή κάπως έτσι) σε μεγάλο ποσοστό.

Πιθανότατα να πάρουν 1-2 λεπτά στις μεγάλες πόλεις και 3-4 στην επαρχεία.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό dti » Τρί 25 Σεπ, 2012 19:22

Apotrip έγραψε: Από τον άλλο μήνα που θα αρχίσει να διατίθεται το χειμερινό μείγμα, το οποίο παραδοσιακά είναι ακριβότερο λόγο διαφοροποίησης της αναλογίας προπανίου-βουτανίου, πόσο θα στοιχίζει το υγραέριο?

Σημαντικό ρόλο πιστεύω οτι θα παίξει ...ο καιρός!
Αν έχει πιάσει κρύο και τρέξουν όλοι να γεμίσουν φιάλες ή δεξαμενές για οικιακή θέρμανση, ίσως τα διυλιστήρια να έχουν έλλειψη και να αυξήσουν την τιμή ετσιθελικά λόγω εποχιακής ζήτησης, ανεξάρτητα του τι θα γίνεται διεθνώς με την τιμή του πετρελαίου και LPG.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό panorano » Τετ 26 Σεπ, 2012 07:53

fokion έγραψε:
panorano έγραψε:Η διαπιστωση αυτη ειναι γνωστη και εχει χιλιοειπωθει στο φορουμ...
οπως παντα ομως θελουμε καποιον τριτο και εξωτερικο να μας το βεβαιωσει!ειναι πολλες οι διαφωνιες κατα καιρους με συνφορουμιτες για το θεμα,λες και δεν βλεπουμε τον πλουτισμο των δυο οικογενειων!
το θεμα της κερδοσκοπιας στην ελλαδα στα σταδια της διυλισης και χονδρεμοριας ειναι πασιφανες και εξηγουνται ολες οι λοιπες στρεβλωσεις στην αγορα των καυσιμων.

κατα τα αλλα φταιει - μονο - ο γκαζας της γειτωνιας μας,,,,,,

καποιες φορες φταιει και αυτος αλλα η ουσια ειναι οτι δυιλιζουμε τον κωνωπα και καταπινουμε την καμηλον!
οταν τα μελη των οικογενειων,του διυλιστιριακου σταδιου και των εταιρειων,ζουν σαν συγχρονοι μηδες την εποχη που στην ελλαδα κλεινουν περιπου 3000 πρατηρια και περιπου 1000 μισθωνονται (με γελοια ενοικια)απο τις ιδιες τις εταιρειες,δεν χρειαζονταν ουτε το ΔΝΤ ουτε ο ξενος τυπος να μας ανοιξει τα ματια...
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό panorano » Τετ 26 Σεπ, 2012 08:32

zep έγραψε:Φίλε Fokion ούτε και εγώ θέλω να "ακούγομαι" γραφικός ή υπερβολικός, αλλά ειλικρινά πιστεύω δεν είναι τυχαίο γαι την Ελλάδα μας η σημερινή κατάντια.
Αν διαβάσεις σήμερα στις ειδήσεις (όσο αντικειμενικές μπορούν να είναι πλέον), οι Ελβετοί σκέφτονται πως να φορολογήσουν Έλληνες που διαμένουν στο Λουγκάνο της Ελβετίας και αλλού...καθώς και οι ίδιοι δεν μπορούν να διανοηθούν τις αμύθητες αφορολόγητες περιουσίες που κατέχουν αυτοί οι άνθρωποι..
Σίγουρα αυτά τα λεφτά δεν έγιναν απο αγαθοεργίες...Διάβασε ονόματα αυτών που παίζουν μπάλα εκεί και θα βγάλεις άκρη...
Άλλος με "πτωχευμένη" ναυτιλιακή και καλά http://mlp-blo-g-spot.blogspot.gr/2011/09/blog-post_03.html..αλλά κοντεύει να αγοράσει την πόλη που λεέι ο λόγος.Και να είσαι σίγουρος οτι κάποια εκατοντάδες € στην τσέπη του, του τα έδωσες οταν θα πήρες το σαπιοκάραβο για να πάς Κυκλάδες με την οικογένειά σου κάποτε.
Φυσικά θα βρείς και άλλα μπουμπούκια εκεί και όλοι έχουν το ίδιο προφίλ...Ναυτιλία, πετρέλαια, ναυπηγεία, εξοπλιστικά, ξέπλυμα και ότι σκ@τ@ και δυσωδία απο εκεί κάτω θα τα βρείς.Ας μην βγαίνω εκτός θέματος όμως, αλλά νομίζω και λίγο υγραέριο κάπου θα βρωμάει και εκεί... :lol:

σωστος πολυ σωστος αλλα ας αναρωτηθουμε πως ξεκιναει ολο αυτο...
οταν η ελληνικη νομοθεσια περιοριζει την ευθυνη των εταιρων των μεγαλων εταιρειων (ΑΕ,ΕΠΕ,ΑΕΒΕ,ΚΤΛ)μονο στο υψος των εταιρικων κεφαλαιων τους και των περιουσιακων της εταιρειας τους,στην ουσια τους καλυπτει στην περιπτωση κλοπης ,χρεους,κανονιου κτλ!
τι ισχυει σημερα δλδ?
οταν μια ΕΠΕ εχει εταιρικο κεφαλαιο 5000 ευρω και ο ιδιοκτητης της ειναι βαθυπλουτος με προσωπικη τεραστια περιουσια και η ΕΠΕ χρωσταει τα μαλλιοκεφαλα της σε πιστωτες,τραπεζες,εφορια,ΙΚΑ ο νομος τον καλυπτει και τον θεωρει υπευθυνο μονο στο υψος του εταιρικου κεφαλαιου!!στα 5000 δηλαδη!και ας εχει δισεκατομυρια!εξου και η επωνυμια Εταιρεια Περιορισμενης Ευθυνης!
το ποσο του εταιρικου κεφαλαιου που αναφερω δεν ειναι ενδεικτικο αλλα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ 100%!
Υπαρχουν στην αγορα τετοιες εταιρειες που τζιραρουν δισ και επισης δανειζονται και χρωστανε εκατομμυρια με εταιρικη ευθυνη 3-4 χιλιαρικα!
Ηθελα να εβλεπα αν το κρατος τους υποχρεωνε να αυξησουν τα κεφαλαια στην πραγματικη τους αξια η να τους εβαζε υποχρεους και στην προσωπικη τους περιουσια ποσες ΕΠΕ,ΑΕ κτλ θα εμεναν στην αγορα??
και ποσο θα περιοριζονταν τα φαινομενα τετοιου τυπου που αναφερει ο συνφορουμιτης...
panorano

Δημοσιευσεις: 291

Δημοσίευσηαπό valtasa » Τετ 26 Σεπ, 2012 19:14

Γιάννενα 26-9-2012 Φαρμάκης 0,80 ευρω.
valtasa

Δημοσιευσεις: 44

Re: Απ: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Τετ 10 Οκτ, 2012 14:41

υποχωρεί. Η τιμή του υγραεριου η μου φαίνεται Το πρατήριο στο χρήματηστηριο από πίσω που είναι. Είδα σήμερα την εριξε
Στάλθηκε από το Motorola RAZR XT910 χρησιμοποιοντας το Tapatalk2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό maevius » Τετ 10 Οκτ, 2012 16:33

Ενω η βενζινη επεσε το υγραεριο σταθερο..............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό karagiannis » Τετ 10 Οκτ, 2012 18:36

Τελικά η τιμή πώς διαμορφώνετε ? Σέ πρατήριο τής επαρχίας ( ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ ΔΡΑΜΑΣ ) Ττιμή 85,60 /λίτρο.
Στά δύο πρατήρια στό Δερβένι Θεσσαλονίκης 89,5 / λίτρο.
Είναι δυνατόν τό πρατήριο στήν Προσοτσάνη νά έχει τήν ίδια κατανάλωση μέ αυτά στήν Θεσσαλονίκη ? έγώ τό θεωρώ λίγο απίθανο.
karagiannis

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Τετ 10 Οκτ, 2012 18:50

Οτι γουσταρει κανει ο καθένας εγω αυτο εχω καταλαβει τοβ τελευταιο καιρο! Αφου δεν υπαρχει ελενχος απο πουθενα

Στάλθηκε από το Motorola RAZR XT910 χρησιμοποιοντας το Tapatalk2
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 70 επισκέπτες