Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εγκατασταση υγραεριου σε Τυαρeγκ 2004 , 6ν, 3200cc

Re: Εγκατασταση υγραεριου σε Τυαρeγκ 2004 , 6ν, 3200cc

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Παρ 14 Σεπ, 2012 10:01

dathens έγραψε:Ρε σεις θα βάζετε 15αρες ζάντες με κινεζικα λαστιχα και θα θέλατε να πηγαίνει το αμάξι σωστα ;
πολυ λίγα κιτ το πάνε άψογα χωρίς πρόβληματα και η διάφορα σε κταναλωση ειναι μεγάλη απο όλα σε σχέση με τo prins

Εσυ θα μας τρελανεις τελειως....
Απο οτι λες δεν εισαι εγκαταστατης...πως γνωριζεις λοιπον ΟΛΕΣ τις εγκαταστασεις σε TOUAREG, και εχεις βγαλει και το συμπερασμα οτι"η διάφορα σε κταναλωση ειναι μεγάλη απο όλα σε σχέση με τo prins" ??????
Αλλα τι λεω....ολες οι δημοσιευσεις σου εχουν τις λεξεις "PRINS", "QGAS"
Το δικο μου παντως με AC-STAG μετα απο 21000χλμ, με λιγοτερο απο τα μισα χρηματα που μου ζητησαν για PRINS, δεν εχει παρουσιασει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημμα , και απο καταναλωση ειμαι +15% απο οτι με βενζινη....
VW Touareg 3.2 V6, Ac Stag, χωρίς λαδιέρα
ilias4x4

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό skarpouzis » Παρ 14 Σεπ, 2012 10:45

Φίλε Ηλία4Χ4,

Επειδή έχω το ίδιο αυτοκίνητο Touareg 3.2 V6 2004 220 bhp κιν. AZZ, μπορείς σε παρακαλώ να μου δώσεις
τις καταναλώσεις σου με υγραέριο και βενζίνη ?

Ευχαριστώ
PRINS VSI 1.0 με VALVECARE
VW TOUAREG 3.2 V6 2004 κιν. AZZ
skarpouzis

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Παρ 14 Σεπ, 2012 11:19

Σε ιδιες (οσο γινεται) συνθηκες, με βενζινη περιπου 15λτ/100 και με γκαζι περιπου 17λτ/100.
Αυτα με νορμαλ οδηγηση σε σχετικα ανοιχτους δρομους...σε εθνικα με 130-140 χλμ, περιπου στο 1 λιτρο λιγοτερα...
ilias4x4

Δημοσίευσηαπό skarpouzis » Παρ 14 Σεπ, 2012 11:34

Ευχαριστώ

Εχω 10-15% παραπάνω κατανάλωση απο σένα τόσο στο υγραέριο, όσο και στην βενζίνη.
Τώρα έχω βαρύ πόδι, δεν ξέρω.

Το δικό μου είναι αυτόματο με το 6+όπισθεν tiptronic κιβώτιο. Το δικό σου?

Φιλικά
PRINS VSI 1.0 με VALVECARE
VW TOUAREG 3.2 V6 2004 κιν. AZZ
skarpouzis

Δημοσιευσεις: 60

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Παρ 14 Σεπ, 2012 11:44

Ιδιο σασμαν εχουμε...
αυτες οι καταναλωσεις ειναι σε σχετικα ανοιχτους δρομους...(καθε μερα καβαλας-κιφησσος-παραλιακη-συγγρου)...οταν μπλεξω στην κινηση, αστα να πανε!!!! τα 18αρια με βενζινη ειναι για πλακα!!!
ilias4x4

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 14 Σεπ, 2012 23:20

ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:Ρε σεις θα βάζετε 15αρες ζάντες με κινεζικα λαστιχα και θα θέλατε να πηγαίνει το αμάξι σωστα ;
πολυ λίγα κιτ το πάνε άψογα χωρίς πρόβληματα και η διάφορα σε κταναλωση ειναι μεγάλη απο όλα σε σχέση με τo prins

Απο οτι λες δεν εισαι εγκαταστατης...πως γνωριζεις λοιπον ΟΛΕΣ τις εγκαταστασεις σε TOUAREG, και εχεις βγαλει και το συμπερασμα οτι"η διάφορα σε κταναλωση ειναι μεγάλη απο όλα σε σχέση με τo prins" ??????
Το δικο μου παντως με AC-STAG μετα απο 21000χλμ, με λιγοτερο απο τα μισα χρηματα που μου ζητησαν για PRINS, δεν εχει παρουσιασει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημμα , και απο καταναλωση ειμαι +15% απο οτι με βενζινη....

Έλα σε ένα χρόνο να τα πούμε φίλε μου με το stag για την ώρα δεν θα σου πω κάτι παραπάνω για οσα γραφεις παραπανω .. X( δες σε άλλο forum περι ML W163 με stag και Hana mpek που δουλεύε άψογα και οικονομικά 2,5 χρόνια !! Με magic πνεύμονα !! Μόνο οικονομία δεν έκανε στο τέλος οτι κέρδισε το ξαναπλήρωσε !! Απλα διαβάζω πολυ εδω τράβα www.lpgforum.co.uk
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό ilias4x4 » Δευτ 17 Σεπ, 2012 10:12

dathens έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:

Έλα σε ένα χρόνο να τα πούμε φίλε μου με το stag για την ώρα δεν θα σου πω κάτι παραπάνω για οσα γραφεις παραπανω .. X( δες σε άλλο forum περι ML W163 με stag και Hana mpek που δουλεύε άψογα και οικονομικά 2,5 χρόνια !! Με magic πνεύμονα !! Μόνο οικονομία δεν έκανε στο τέλος οτι κέρδισε το ξαναπλήρωσε !! Απλα διαβάζω πολυ εδω τράβα http://www.lpgforum.co.uk

Λοιπον για να τελειωνουμε...
α) το παραδειγμα σου ειναι εντελως ακυρο....μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!

β)ναι του χρονου που θα εχω 80.000χλμ , μπορει να μου εχει βγαλει προβλημμα στις βαλβιδες. Με τα 2000 ευρω σχεδον ΛΙΓΟΤΕΡΑ που εδωσα για την εγκατασταση, χαλαρα του αλλαζω τις εδρες με πιο ενισχυμενες, και μου μενουν και ρεστα να τα πιω τσιπουρακια με τους φιλους μου! ΑΛΛΑ...με prins μου δινεις εσυ εγγυηση οτι δεν θα μου βγαλει θεμα με τις βαλβιδες? γιατι και ετσι να ειναι σε παραπεμπω παραπανω....αν και η prins το μοτερ μου το εχει στις black list....

γ)στην ερωτηση μου δεν απαντας...εδω που τα λεμε δεν περιμενα και κατι διαφορετικο...!!!

δ)μην διαβαζεις τοσο πολυ...εχεις "παραμορφωθει"... το "τραβα" στα προβατα σου...

ΥΓ. Κυριοι της qgas, αφου ο dathens δεν εχει αμεση σχεση με την εταιρια σας (οπως εκεινος λεει), γιατι δεν κανετε κατι? Δεν καταλαβαινεται οτι σας δυσφημει? Εγω προσωπικα και 5-6 ατομα που γνωριζω, ενας σημαντικος λογος που δεν εμπιστευτηκαμε εσας, ειναι η σταση του dathens, και οτι δεν εχετε διαχωρησει την θεση σας απεναντι του....

ΥΓ2. Προς admin. δεν καταλαβαινω την σταση σας... τα προηγουμενα post μου με τον dathens διαγραφηκαν...ελπιζω οχι και αυτα! Παρεπιπτοντως δεν βλεπετε οτι κανει εμμεση διαφημηση κατι που ειναι αντιθετο στους κανονες του forum?

Καλημερα σε ολους...

mod: Διαγράφουμε μόνο εκείνα τα posts που είναι υβριστικά, περιέχουν ανούσια αντιπαράθεση ή διαφημιστικό περιεχόμενο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία μεταξύ της ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών και της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Δε θέλουμε ένα στεγνό forum όπου η παρουσίαση κάποιου στο showroom, που αναφέρει τον εγκαταστάτη του, να θεωρείται διαφήμιση ούτε όμως και το μεγάλο παζάρι της υγραεριοκίνησης. Όντως, ορισμένοι το παρακάνουν και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές γιαυτό και παίρνουμε μέτρα..
ilias4x4

Δημοσίευσηαπό Qgas » Δευτ 17 Σεπ, 2012 22:02

ilias4x4 έγραψε:..μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!

ΥΓ. Κυριοι της qgas, αφου ο dathens δεν εχει αμεση σχεση με την εταιρια σας (οπως εκεινος λεει), γιατι δεν κανετε κατι? Δεν καταλαβαινεται οτι σας δυσφημει? Εγω προσωπικα και 5-6 ατομα που γνωριζω, ενας σημαντικος λογος που δεν εμπιστευτηκαμε εσας, ειναι η σταση του dathens, και οτι δεν εχετε διαχωρησει την θεση σας απεναντι του....

ΥΓ2. Προς admin. δεν καταλαβαινω την σταση σας... τα προηγουμενα post μου με τον dathens διαγραφηκαν...ελπιζω οχι και αυτα! Παρεπιπτοντως δεν βλεπετε οτι κανει εμμεση διαφημηση κατι που ειναι αντιθετο στους κανονες του forum?

Καλημερα σε ολους...
[/quote]

Σχετικά με το μέλος του φόρουμ που αναφέρεστε σας γνωρίζουμε ότι το μέλος είναι γνωστός μας και πελάτης μας με 2 δικά του αυτοκίνητα, μερικά άλλα της οικογενείας του και τίποτα παραπάνω.

O καθένας γράφει ότι πιστεύει και δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε τι γράφει κάθε μέλος, γνωστό ή όχι, εφόσον δεν υπάρχει δυσφήμιση σε βάρος της εταιρία μας.

Το αντίθετο με εσάς που ισχυρίζεστε περί παραδειγμάτων με συστήματα της prins, γενικά και άοριστα και δεν θίγεται εμάς ως εταιρία αλλά μια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία υγραεριοκίνησης με χιλιάδες ευχαριστημένους οδηγούς , την κορυφαία τεχνολογικά ετσιρία στον χώρο.

Εάν έχετε στοιχεία παρακαλούμε για τη δημοσίευση τους !!

Όσο αφορά την μαύρη λίστα της prins για το μοτέρ σας να σας ενημέρωσουμε ότι δεν υπάρχει ακόμα αυτοκίνητο με καμένες βαλβίδες που έχει το σύστημα λίπανσης valve care εγκαταστημένο.

Με εκτίμηση

Qgas
QGAS LPG CENTER ATHENS
http://www.qgas.gr
210 9420594
Αμφιθεας και Ορφέως 45 Παλαιό Φάληρο
Άβαταρ μέλους
Qgas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2696

Δημοσίευσηαπό dathens » Τρί 18 Σεπ, 2012 00:18

ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:
ilias4x4 έγραψε:
dathens έγραψε:Το δικο μου παντως με AC-STAG μετα απο 21000χλμ, με λιγοτερο απο τα μισα χρηματα που μου ζητησαν για PRINS, δεν εχει παρουσιασει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημμα , και απο καταναλωση ειμαι +15% απο οτι με βενζινη....

Σοβαρά ε μπράβο ! Σχήμα οξύμωρο αμάξι 80-100 χιλ ευρω με σύστημα υγραεριου 900 ευρω ; 2000 έχει το ολλανδικο αρα το έβαλες με 900 - 950 ευρω σωστά ;

α) το παραδειγμα σου ειναι εντελως ακυρο....μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!

Οκ αραδιασε αλλιώς είσαι κοινός συκοφάντης ένα μόνο θα προτιμούσα

β)ναι του χρονου που θα εχω 80.000χλμ , μπορει να μου εχει βγαλει προβλημμα στις βαλβιδες. Με τα 2000 ευρω σχεδον ΛΙΓΟΤΕΡΑ που εδωσα για την εγκατασταση, χαλαρα του αλλαζω τις εδρες με πιο ενισχυμενες, και μου μενουν και ρεστα να τα πιω τσιπουρακια με τους φιλους μου!

Τσάμπα το έβαλες ; 2000 ευρω λιγότερα δηλαδη 0 € ; Εξακολουθείς να μην λες την αλήθεια !! Αλλαξε απο τώρα έδρες γιατι αν παει πιστόνι θέλεις 4-5 χιλιαρικα βλέπε cayenne Porsche 3,2 στη γλυφαδα καμία 10αρια κόμματια !! Θα κάνεις να πιεις τσίπουρα χρόνια !!

ΑΛΛΑ...με prins μου δινεις εσυ εγγυηση οτι δεν θα μου βγαλει θεμα με τις βαλβιδες? γιατι και ετσι να ειναι σε παραπεμπω παραπανω....αν και η prins το μοτερ μου το εχει στις black list....

Απάντησε ο εγκαταστατης πιο πάνω μηδέν βαλβίδες με τη λιπανση ααα άλλα 300-350 ευρω αντι 5 χιλιαρικα

γ)στην ερωτηση μου δεν απαντας...εδω που τα λεμε δεν περιμενα και κατι διαφορετικο...!!!

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

δ)μην διαβαζεις τοσο πολυ...εχεις "παραμορφωθει"... το "τραβα" στα προβατα σου...

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Φυσικά να με διαγράψουν τώρα παρακαλώ , μετα απο 1100 posts για να μείνεις εσυ στο φόρουμ με το Tuareg που έχει το φθηνότερο σύστημα ever !!!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό maevius » Τρί 18 Σεπ, 2012 09:31

qgas έγραψε:Σχετικά με το μέλος του φόρουμ που αναφέρεστε σας γνωρίζουμε ότι το μέλος είναι γνωστός μας και πελάτης μας με 2 δικά του αυτοκίνητα, μερικά άλλα της οικογενείας του και τίποτα παραπάνω.

O καθένας γράφει ότι πιστεύει και δεν είναι δική μας δουλειά να κρίνουμε τι γράφει κάθε μέλος, γνωστό ή όχι, εφόσον δεν υπάρχει δυσφήμιση σε βάρος της εταιρία μας.

Το αντίθετο με εσάς που ισχυρίζεστε περί παραδειγμάτων με συστήματα της prins, γενικά και άοριστα και δεν θίγεται εμάς ως εταιρία αλλά μια μεγάλη ευρωπαϊκή εταιρία υγραεριοκίνησης με χιλιάδες ευχαριστημένους οδηγούς , την κορυφαία τεχνολογικά ετσιρία στον χώρο.

Εάν έχετε στοιχεία παρακαλούμε για τη δημοσίευση τους !!

Όσο αφορά την μαύρη λίστα της prins για το μοτέρ σας να σας ενημέρωσουμε ότι δεν υπάρχει ακόμα αυτοκίνητο με καμένες βαλβίδες που έχει το σύστημα λίπανσης valve care εγκαταστημένο.

Με εκτίμηση

Qgas

Επειδη φοραω και prins και μενω Γιαννενα (με οτι αυτο σημαινει) και χωρις να εχω κανενα προβλημα το αντιθετο μαλιστα ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα θελω να λεω τα πραγματα οπως τα ξερω τυγχαινει να ξερω πολυ κοσμο με prins λογω Φαρμακη. Ξερω 2 ατομα με λαδιερα jml που βαζει το 80% οσων φορανε prins. που εκαψαν βαλβιδες.
Βεβαια εσυ κυριε Qgas δεν εννοεις μαλλον την απλη λαδιερα αλλα το valve care (αξιας 500 ευρω) με ηλεκτρονικο ψεκασμο ανα κυλινδρο αλλα η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν φορανε valve care αλλα λαδιερα λογω αυξημενου - απαγορευτικού κοστους.
Επισης το οτι δεν εχει στο προγραμμα της η prins ρυθμιση για ψεκασμο βενζινης προσωπικα το θεωρω μεγάλο μειονεκτημα που οδηγεί τον πελάτη στην λαδιέρα παρα τον ισχυρισμο του αντιθετου (οτι η βενζινη στα αλλα συστηματα μπαινει γιατι δεν σηκωνει το συστημα τα άλογα και οχι για λιπανση η αποτροπη υψηλων θρμοκρασιων κλπ) οπως επισης την επιβολη λαδιερας σε ενα συστημα που υποτιθεται οτι δεν χρειαζεται την βοηθεια του παραλληλου ψεκασμου για εξτρα λιπανση αλλα χρειαζεται την λαδιερα η οποια εντελώς ''τυχαία'' είναι και Ολλανδικη............
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Volkswagen

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες