dathens έγραψε:ilias4x4 έγραψε:dathens έγραψε:Ρε σεις θα βάζετε 15αρες ζάντες με κινεζικα λαστιχα και θα θέλατε να πηγαίνει το αμάξι σωστα ;
πολυ λίγα κιτ το πάνε άψογα χωρίς πρόβληματα και η διάφορα σε κταναλωση ειναι μεγάλη απο όλα σε σχέση με τo prins
Εσυ θα μας τρελανεις τελειως....
Απο οτι λες δεν εισαι εγκαταστατης...πως γνωριζεις λοιπον ΟΛΕΣ τις εγκαταστασεις σε TOUAREG, και εχεις βγαλει και το συμπερασμα οτι"η διάφορα σε κταναλωση ειναι μεγάλη απο όλα σε σχέση με τo prins" ??????
Αλλα τι λεω....ολες οι δημοσιευσεις σου εχουν τις λεξεις "PRINS", "QGAS"
Το δικο μου παντως με AC-STAG μετα απο 21000χλμ, με λιγοτερο απο τα μισα χρηματα που μου ζητησαν για PRINS, δεν εχει παρουσιασει το ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ προβλημμα , και απο καταναλωση ειμαι +15% απο οτι με βενζινη....
Έλα σε ένα χρόνο να τα πούμε φίλε μου με το stag για την ώρα δεν θα σου πω κάτι παραπάνω για οσα γραφεις παραπανω ..

δες σε άλλο forum περι ML W163 με stag και Hana mpek που δουλεύε άψογα και οικονομικά 2,5 χρόνια !! Με magic πνεύμονα !! Μόνο οικονομία δεν έκανε στο τέλος οτι κέρδισε το ξαναπλήρωσε !! Απλα διαβάζω πολυ εδω τράβα
http://www.lpgforum.co.uk
Λοιπον για να τελειωνουμε...
α) το παραδειγμα σου ειναι εντελως ακυρο....μπορω να σου αραδιασω και εγω αντιστοιχα παραδειγματα με prins. Αλλα ξερω...εκει φταιει η τοποθετηση, ενω στα αλλα συστηματα φταιει το κιτ...!!!!
β)ναι του χρονου που θα εχω 80.000χλμ , μπορει να μου εχει βγαλει προβλημμα στις βαλβιδες. Με τα 2000 ευρω σχεδον ΛΙΓΟΤΕΡΑ που εδωσα για την εγκατασταση, χαλαρα του αλλαζω τις εδρες με πιο ενισχυμενες, και μου μενουν και ρεστα να τα πιω τσιπουρακια με τους φιλους μου! ΑΛΛΑ...με prins μου δινεις εσυ εγγυηση οτι δεν θα μου βγαλει θεμα με τις βαλβιδες? γιατι και ετσι να ειναι σε παραπεμπω παραπανω....αν και η prins το μοτερ μου το εχει στις black list....
γ)στην ερωτηση μου δεν απαντας...εδω που τα λεμε δεν περιμενα και κατι διαφορετικο...!!!
δ)μην διαβαζεις τοσο πολυ...εχεις "παραμορφωθει"... το "τραβα" στα προβατα σου...
ΥΓ. Κυριοι της qgas, αφου ο dathens δεν εχει αμεση σχεση με την εταιρια σας (οπως εκεινος λεει), γιατι δεν κανετε κατι? Δεν καταλαβαινεται οτι σας δυσφημει? Εγω προσωπικα και 5-6 ατομα που γνωριζω, ενας σημαντικος λογος που δεν εμπιστευτηκαμε εσας, ειναι η σταση του dathens, και οτι δεν εχετε διαχωρησει την θεση σας απεναντι του....
ΥΓ2. Προς admin. δεν καταλαβαινω την σταση σας... τα προηγουμενα post μου με τον dathens διαγραφηκαν...ελπιζω οχι και αυτα! Παρεπιπτοντως δεν βλεπετε οτι κανει εμμεση διαφημηση κατι που ειναι αντιθετο στους κανονες του forum?
Καλημερα σε ολους...
mod: Διαγράφουμε μόνο εκείνα τα posts που είναι υβριστικά, περιέχουν ανούσια αντιπαράθεση ή διαφημιστικό περιεχόμενο. Προσπαθούμε να κρατήσουμε μια ισορροπία μεταξύ της ανταλλαγής απόψεων και πληροφοριών και της προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών. Δε θέλουμε ένα στεγνό forum όπου η παρουσίαση κάποιου στο showroom, που αναφέρει τον εγκαταστάτη του, να θεωρείται διαφήμιση ούτε όμως και το μεγάλο παζάρι της υγραεριοκίνησης. Όντως, ορισμένοι το παρακάνουν και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές γιαυτό και παίρνουμε μέτρα..