Αρκετά posts διεγράφησαν όχι μόνο γιατί ήταν εκτός θέματος αλλά περιείχαν και ανούσιες αντιπαραθέσεις.
Να μείνουμε στο θέμα της τιμής υγραερίου.
autogasforumadmin έγραψε:Αρκετά posts διεγράφησαν όχι μόνο γιατί ήταν εκτός θέματος αλλά περιείχαν και ανούσιες αντιπαραθέσεις.
hlias έγραψε:autogasforumadmin έγραψε:Αρκετά posts διεγράφησαν όχι μόνο γιατί ήταν εκτός θέματος αλλά περιείχαν και ανούσιες αντιπαραθέσεις.
υστερα απο 3 μερες και 2 σελιδες επιτελους το πηρατε χαμπαρι
autogasforumadmin έγραψε:hlias έγραψε:autogasforumadmin έγραψε:Αρκετά posts διεγράφησαν όχι μόνο γιατί ήταν εκτός θέματος αλλά περιείχαν και ανούσιες αντιπαραθέσεις.
υστερα απο 3 μερες και 2 σελιδες επιτελους το πηρατε χαμπαρι
Αν ήθελες ένα αστυνομικό forum να λογοκρίνουμε με το που πατάει ο άλλος το enter ψάξε αλλού.
Θυμίζουμε επίσης ότι η συμμετοχή στο forum είναι εθελοντική.
chrisd έγραψε:panorano θα μου επιτρεψεις να συμφωνήσω μαζί σου σε κάποια που έγραψες όπως πχ τα κλειστα μυαλα μας έφτασαν ως εδώ κτλ αλλά να διαφωνησω σε κάποια αλλά.
όταν κάποια στιγμή είχα σκεφτεί να βάλω μια δεξαμενή 1000 λίτρα για υγραέριο είχα ρωτήσει εταιρία και μου είχε πει ότι μπορούσα να παραγγειλω πχ 600 λίτρα βουτανιο και αλλά 400 χωριστά προπανιο. οπότε θα είχα μείγμα 60-40. δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην μπορεί βα γίνει μίξη ούτος η άλλος σε υγρή μορφή είναι και τα 2.
η κλασμστικη απόσταξη παντός στο διηληστηριο σαν δύο χωριστά μείγματα τα παράγει.
maevius έγραψε:runner έγραψε:Εγώ ξέρω ότι επί 15 μέρες που γέμιζα στον Αρχάγγελο Πρεβέζης το αυτ/το πετούσε και με το που γύρισα στην Αθήνα είναι σαν να σέρνω και μια άγκυρα πίσω μου....και δεν με χαλούσε που γέμιζα με 0,77 εώς 0,80 και στην Αθήνα με 0,87....
Φυσικα και δεν σε χάλασε αφού δεν σε νοιάζει ρε αχάριστε το ότι έτσι καστρέφεται η παγκόσμια οικονομία και καταρρεει το χρηματοπιστωτικό σύστημα...........ποιος νοιάζεται για την τσέπη σου και για το αν πάει καλά το αυτοκίνητο σου;;;;;;;;.......... Πως θα πληρώσει τωρα ο ακριβος πρατηριούχος τους υπαλλήλους και τους φόρους του βρε;;;;;;;;;;
Καλά τίποτα δεν έμαθες μετά από τόσα μαθήματα οικονομίας;;;;;![]()
![]()
panorano έγραψε:maevius έγραψε:runner έγραψε:Εγώ ξέρω ότι επί 15 μέρες που γέμιζα στον Αρχάγγελο Πρεβέζης το αυτ/το πετούσε και με το που γύρισα στην Αθήνα είναι σαν να σέρνω και μια άγκυρα πίσω μου....και δεν με χαλούσε που γέμιζα με 0,77 εώς 0,80 και στην Αθήνα με 0,87....
Φυσικα και δεν σε χάλασε αφού δεν σε νοιάζει ρε αχάριστε το ότι έτσι καστρέφεται η παγκόσμια οικονομία και καταρρεει το χρηματοπιστωτικό σύστημα...........ποιος νοιάζεται για την τσέπη σου και για το αν πάει καλά το αυτοκίνητο σου;;;;;;;;.......... Πως θα πληρώσει τωρα ο ακριβος πρατηριούχος τους υπαλλήλους και τους φόρους του βρε;;;;;;;;;;
![]()
το οτι εδω και 2 χρονια το υγραεριο δεν ειχε εφκ και τ ο πληρωνες 0,60 δεν το θυμασαι???
το οτι εδω και 2-3 χρονια η βενζινη και το πετρελαιο ειχαν 200 ευρω εφκ/τονο αντι για 700 που εχουν τωρα και τα πληρωνες κατω απο ευρω δεν το θυμασαι?
το οτι εδω και 3 χρονια το θερμανσης δεν ειχε εφκ και το πληρωνες 0.60 δεν το θυμασαι?
το οτι εδω και 3 χρονια η kw στη ΔΕΗ ειχε 0.009 και φετος θα φτασει 0.022 δεν το εχεις παρει χαμπαρι?
ολα αυτα δεν ειναι τσεπη σας ?
ολα αυτα δεν ανεβηκαν λογω υστερησης δημοσιων εσοδων η λογω φοροδιαφυγης, η λογω λαθρεμποριας?
αλλα οχι ολα αυτα ο maevius δεν τα πληρωνει γιατι εχει βρει υγραεριο με 0,025 φθηνοτερο
για να κανω ενα προχειρο υπολογισμο...(πιστευω να κανουμε ολοι τα ιδια μαθηματικα)\
ενα αυτοκινητο με μεση καταναλωση 7λτ/100 που κανει 20000χλ το χρονο θελει 1400λτ υγραεριο
με το 0.025 ειναι 35 ευρω το χρονο.
ποιος θα ασχολουνταν με 35 ευρω το χρονο αν ολα τα παραπανω που ανεφερα ηταν στις τιμες των προ 3 ετων (σημειωτεο οτι με τον ιδιο προχειρο υπολογισμο ολα τα παραπανω κοστιζουν κανα 2000 ευρω συν στην τσεπη μας και αν υπολογισεις και τις μειωσεις των μισθων ειναι κανα 5χιλ διαφορα)
αυτα τα πληρωνουμε και τα πληρωνεις (αλλο που δεν το καταλαβες ακομα)λογω της καταρευσης των εσοδων
και για αυτο δεν χρειαζεται μαστερ αλλα δημοτικο...(αρχιζω να πιστευω οτι καποιοι δεν το τελειωσαν η το τελειωσαν και αυτο με τον ελληνικο τροπο...βυσματικα)
maevius έγραψε:panorano έγραψε:maevius έγραψε:runner έγραψε:Εγώ ξέρω ότι επί 15 μέρες που γέμιζα στον Αρχάγγελο Πρεβέζης το αυτ/το πετούσε και με το που γύρισα στην Αθήνα είναι σαν να σέρνω και μια άγκυρα πίσω μου....και δεν με χαλούσε που γέμιζα με 0,77 εώς 0,80 και στην Αθήνα με 0,87....
![]()
το οτι εδω και 2 χρονια το υγραεριο δεν ειχε εφκ και τ ο πληρωνες 0,60 δεν το θυμασαι???
το οτι εδω και 2-3 χρονια η βενζινη και το πετρελαιο ειχαν 200 ευρω εφκ/τονο αντι για 700 που εχουν τωρα και τα πληρωνες κατω απο ευρω δεν το θυμασαι?
το οτι εδω και 3 χρονια το θερμανσης δεν ειχε εφκ και το πληρωνες 0.60 δεν το θυμασαι?
το οτι εδω και 3 χρονια η kw στη ΔΕΗ ειχε 0.009 και φετος θα φτασει 0.022 δεν το εχεις παρει χαμπαρι?
ολα αυτα δεν ανεβηκαν λογω υστερησης δημοσιων εσοδων η λογω φοροδιαφυγης, η λογω λαθρεμποριας?
αλλα οχι ολα αυτα ο maevius δεν τα πληρωνει γιατι εχει βρει υγραεριο με 0,025 φθηνοτερο
για να κανω ενα προχειρο υπολογισμο...(πιστευω να κανουμε ολοι τα ιδια μαθηματικα)\
ενα αυτοκινητο με μεση καταναλωση 7λτ/100 που κανει 20000χλ το χρονο θελει 1400λτ υγραεριο
ποιος θα ασχολουνταν με 35 ευρω το χρονο αν ολα τα παραπανω που ανεφερα ηταν στις τιμες των προ 3 ετων (σημειωτεο οτι με τον ιδιο προχειρο υπολογισμο ολα τα παραπανω κοστιζουν κανα 2000 ευρω συν στην τσεπη μας και αν υπολογισεις και τις μειωσεις των μισθων ειναι κανα 5χιλ διαφορα)
αυτα τα πληρωνουμε και τα πληρωνεις (αλλο που δεν το καταλαβες ακομα)λογω της καταρευσης των εσοδων
και για αυτο δεν χρειαζεται μαστερ αλλα δημοτικο...(αρχιζω να πιστευω οτι καποιοι δεν το τελειωσαν η το τελειωσαν και αυτο με τον ελληνικο τροπο...βυσματικα)
Και.....συνεχιζει απτοητος.......
Το κερδος παραπανω του πρατηριουχου απο την διαφορα 2,5 λεπτων ανα λιτρο δεν ειδα γραμμενη (γιατι αραγε;;;;;μηπως μας περνανε μερικοι για ηληθιους;;;;) αν βαζει πχ σε 200 αυτοκινητα την ημερα...... 30 λιτρα μεσο ορο 2,5 Χ 30 =75 λεπτα Χ 200= 150 ευρω επιπλεον κερδος την ημερα!!!!!!!!!! Επι 300 ημερες τον χρονο 45.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ειπε κανεις τιποτα;;;;;;;;
Απλα μαθηματικα δημοτικου.....που γνωριζουμε ολοι αλλα μερικοι τα χρησιμοποιουν οταν τους βολευει...........
Εγω μπορει να ειμαι γραφικος που το κανω για 35 ευρω το χρονο ο πρατηριουχος που το κανει ομως που το κανει τι ειναι;;;;;;;;; Στηλοβατης της οικονομιας η κατι αλλο;;;;; Τα συμπερασματα δικα σας.
panorano έγραψε:maevius έγραψε:panorano έγραψε:maevius έγραψε:runner έγραψε:Εγώ ξέρω ότι επί 15 μέρες που γέμιζα στον Αρχάγγελο Πρεβέζης το αυτ/το πετούσε και με το που γύρισα στην Αθήνα είναι σαν να σέρνω και μια άγκυρα πίσω μου....και δεν με χαλούσε που γέμιζα με 0,77 εώς 0,80 και στην Αθήνα με 0,87....
![]()
Και.....συνεχιζει απτοητος.......
Το κερδος παραπανω του πρατηριουχου απο την διαφορα 2,5 λεπτων ανα λιτρο δεν ειδα γραμμενη (γιατι αραγε;;;;;μηπως μας περνανε μερικοι για ηληθιους;;;;) αν βαζει πχ σε 200 αυτοκινητα την ημερα...... 30 λιτρα μεσο ορο 2,5 Χ 30 =75 λεπτα Χ 200= 150 ευρω επιπλεον κερδος την ημερα!!!!!!!!!! Επι 300 ημερες τον χρονο 45.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....ειπε κανεις τιποτα;;;;;;;;
Απλα μαθηματικα δημοτικου.....που γνωριζουμε ολοι αλλα μερικοι τα χρησιμοποιουν οταν τους βολευει...........
Εγω μπορει να ειμαι γραφικος που το κανω για 35 ευρω το χρονο ο πρατηριουχος που το κανει ομως που το κανει τι ειναι;;;;;;;;; Στηλοβατης της οικονομιας η κατι αλλο;;;;; Τα συμπερασματα δικα σας.
τα μεγεθη που δινεις ειναι εκτος πραγματικοτητας!
ο μεσος ορος του συνολου των καυσιμων της ελλαδας ειναι 1100 κυβικα ανα πρατηριο και εσυ μου βγαζεις 2200 κυβικα ανα πρατηριο μονο το υγραεριο
αλλα ενταξει maevius εισαι συγχωρησε..
ας κανουμε μια αναλυση αυτου του (εξωπραγματικου)45000χιλ ομως...
23% φπα=10000 περιπου ειναι το φπα
30% φορος εισοδηματος(υψηλη κλιμακα)=11500 ευρω
περαιωση 1% του τζιρου στα 2200 κυβικα που ειπες εσυ ειναι περιπου 2000 ευρω
συνολικα δηλαδη 23500 αμεσοι φοροι
το νουμερο που λες δεν ισχυει αλλα το δεχομαι για να σου αποδειξω τι θα πει δημοσια εσοδα και ποσο παρακατω θα ηταν ολοι οι εφκ αν πληρωνονταν...
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 67 επισκέπτες
|
|
|