geosar έγραψε:Πηρα τηλ σε εσας και συναδελφος σου μου ειπε οτι τα silverline εχουν μπεκ ιδιας αποδοσης με τα "καλα" Keihin
με τη διαφορα τους στο υλικο κατασκευης! Ετσι μου δικαιολογεισε την διαφορα των 350 περιπου ευρω μεταξυ των μπεκ..
Δεν θυμαμαι καλα αν μου ειπε οτι κατασκευασμενα απο πλαστικο αλλα σιγουρα ανεφερε τη λεξη για την "φθηνη" εκδοση του silverline και σιγουρα ανεφερε τη λεξη σιδερο για την "ακριβη"(+350) εκδοση!
Εαν καπου κανω λαθος παρακαλω διορθωσε με και εξηγησε μου που οφειλεται η διαφορα τιμης(για το προιον silverline) που μου ανεφερε ο συναδελφος σου (οσον αφορα τα μπεκ).
Σε μας δεν θα σου έλεγε κάποιος για πλαστικά PRINS μπεκ , έχουν διάφορα στο υλικό κατασκευής με διαφορετικό πλαστικό περίβλημα και φύσες , απο τα ΚΕΙΗΙΝ αλλα σχεδιαστικά και ποιοτικά ειναι τα ίδια με τα ΚΕΙΗΙΝ αφού κατασκευάζονται απο αυτην , άλλωστε διακρίνεται στις φωτο η διάφορα τιμής του κιτ ειναι σε αυτο το λόγο και μόνο , μια 4αρα μπεκιερα Prins έχει 250 ευρω και μια keihin 550 σε εμάς η στο eBay !! Το υπόλοιπο κιτ ειναι άκριβως το ιδιο και η απόδειξη ειναι εδω μεσα κοίτα πόσες εγκαταστάσεις και σε τι αυτοκίνητα ΔΟΥΛΕΟΥΝ άνετα με το silver line των 1280 ευρώ η εδω https://www.facebook.com/PRINS.QGAS