dathens έγραψε:Εγω που καθημερινά έχω και τα δυο σύστηματα σε χρήση έχει όντως διάφορα το prins περίπου 7-10% χαμηλότερη κατανάλωση απο το brc αλλα υπάρχει εξήγηση λόγω των μπεκ της ΚΕΙΗΙΝ που είναι τα καλύτερα στον κόσμο για υγραεριο και αυτο πληρώνεις !!
Και στα δυο αμάξια έχω μπουζι LPG ΒΟSCH και ελέγχω συχνά την πίεση και τα μείγματα σε σχέση με την βενζίνη ( στο ford o μηχανικός μου εγκαθιστά brc ) και στο μερσεντες η QGAS ?.....
όσο και να προσπάθησε ο μηχανικός μου να μειώσει τη κατανάλωση δεν μπόρεσε στο BRC που ειναι στάνταρ στο + 20-22 % ενω στο PRINS με τέλεια trims η διάφορα ειναι +10-12 %
Φυσικα δεν γνωρίζω άλλο brc πλην του sequent 24 με την κλασική παράλληλογραμμη μπεκιερα..
Να σου θυμίσω όμως 2 πολύ πολύ μικρές διαφορές:
1) ΔΕΝ έχει καμιά σχέση μηχανικά και από άποψη τεχνολογίας το Mercedes ML με το Ford Conect
2) Το φορτηγάκι το χρησιμοποιούν σύμφωνα με αυτά που έχει πει και οι υπάλληλοι σου που του πίνουν το αίμα σε κάθε ευκαιρία σε αντίθεση με το SUV που πιστεύω το χρησιμοποιείς μόνο εσύ.
-----------------------------------------------------------------------------
Απλά να πω στον φίλο που ρώτησε ότι υπάρχουν και άλλα συστήματα που δουλεύουν απροβλημάτιστα και αν θέλει να περάσει μια ματιά από το showroom, έχει και καλές μετατροπές και κακές και πολλά διαφορετικά συστήματα από διάφορους εγκαταστάτες