AutoGasExodos1 έγραψε:Αγαπητοί φίλοι του forum
Προς απάντηση των παραπάνω θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας διεξάγει προγραμματισμένες λιτρομετρήσεις για την σωστή λειτουργία των διανομέων και την εξυπηρέτηση των πελατών με γνώμονα τον σεβασμό.
Σας επισυνάπτω το σχετικό πιστοποιητικό τελευταίας λιτρομέτρησης με χρήση διακριβωμένου οργάνου από πιστοποιημένο συνεργείο .
http://i.imgur.com/YUFgI.jpg?1
Σχετικά με το γεγονός της πλήρωσης της δεξαμενής ονομαστικής χωρητικότητας 80 Λίτρων με πολύ μεγαλύτερη ποσότητα θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα .
Πράγματι την συγκεκριμένη ημέρα νωρίς το πρωί ειδοποιηθήκαμε από τον υπάλληλο για το συμβάν και σπεύσαμε για να διαπιστώσουμε τι έγινε καθώς και να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη .Ο πελάτης μας επέτρεψε να δούμε την δεξαμενή του .
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου του ζήτησε να διαθέσει χρόνο έτσι ώστε να κινηθεί η απαραίτητη νόμιμη διαδικασία καθώς και να γίνει ξανά λιτρομέτρηση του όγκου της δεξαμενής του στο όχημα και φυσικά του διανομέα έτσι ώστε να δει και ο ίδιος ο πελάτης ότι ακολουθούνται όλες οι εν ισχύ αγορανομικές διατάξεις στο πρατήριο. Παρόλα αυτά ο πελάτης πλήρωσε και έφυγε . Τα συμπεράσματα είναι δικά σας .
Εδώ αλλιώς μας τα λέει ο vitaras...Του λεω μην πειραξεις την αντλια μεχρι να ερθει και πραγματι δεν την ακουμπισε στα 10 λεπτα που εφτασε ο ανηψιος του αφεντικου. Μου λεει τι εγινε σε καλο υφος μπορω να πω και μου αρχισε <<ποτε εκανες την εγκατασταση,εχεις κανει σερβις, μηπως δεν δουλευει η πολυβαλβιδα ,μηπως δεν δουλευει το φλοτερ κ.λ.π.>>ακομα με ρωτησε μηπως εχω και δευτερη δεξαμενη..πραγματικα απιστευτος.. Μου λεει μπορω να δω την δεξαμενη σου, του ανοιγω την βλεπει οτι ειναι πραγματι 80 λιτρων διαβαζει και το ταμπελακι και μου λεει οτι ειναι κολλημενο το φλοτερ.Εκει ακριβως αρχιζω να τον ρωταω τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ποσοτητα των λιτρων της δεξαμενης που εβαλε..και η απαντηση του?? κρατηθητε... Για την ασφάλεια σου μου ειπε..Εκεινη την ωρα ερχετε και το αφεντικο. Τι εγινε ρωταει τον ανηψιο του? Του λεει το και το γυρναει σε μενα και μου δινει ενα χαρτι και μου λεει <<εγω εχω χαρτι που γραφει οτι ο μετρητης μου ειναι ενταξει και πηγαινε να μου κάνεις μηνυση και θα σου κανω και εγω.Σημειωνω οτι στο μεταξυ εχουν ερθει 5-6 αυτοκινητα για γεμισμα και καθονται και ακουνε.. Του απαντω οτι αν δεν μου εξηγησεις πως γινετε σε δεξαμενη 80 λιτρων να βαλεις 28!!!! λιτρα παραπανω θα σε καταγγειλω οπου μπορω...Μου λεει κανε οτι θελεις και εδω ειναι επιχειρηση και δεν ειναι σωστο να φωνάζεις.. Γυρναω στον υπάλληλο, μου δινει την αποδειξη του ζηταω να μου γραψει την ποσοτητα των λιτρων τραβηξα και μια φωτογραφια τον μετρητη και εφυγα..
Πάντως σε ένα συμφωνούμε...τα συμπεράσματα δικά μας..