Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Ελευσίνα, Ασπρόπυργος - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Νέο πρατήριο υγραερίου στην έξοδο 1 της Αττικής Οδού

Δημοσίευσηαπό runner » Δευτ 09 Ιούλ, 2012 15:29

AutoGasExodos1 έγραψε:Αγαπητοί φίλοι του forum

Προς απάντηση των παραπάνω θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας διεξάγει προγραμματισμένες λιτρομετρήσεις για την σωστή λειτουργία των διανομέων και την εξυπηρέτηση των πελατών με γνώμονα τον σεβασμό.
Σας επισυνάπτω το σχετικό πιστοποιητικό τελευταίας λιτρομέτρησης με χρήση διακριβωμένου οργάνου από πιστοποιημένο συνεργείο .

http://i.imgur.com/YUFgI.jpg?1

Σχετικά με το γεγονός της πλήρωσης της δεξαμενής ονομαστικής χωρητικότητας 80 Λίτρων με πολύ μεγαλύτερη ποσότητα θα ήθελα να διευκρινίσω τα ακόλουθα .
Πράγματι την συγκεκριμένη ημέρα νωρίς το πρωί ειδοποιηθήκαμε από τον υπάλληλο για το συμβάν και σπεύσαμε για να διαπιστώσουμε τι έγινε καθώς και να επικοινωνήσουμε με τον πελάτη .Ο πελάτης μας επέτρεψε να δούμε την δεξαμενή του .
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου του ζήτησε να διαθέσει χρόνο έτσι ώστε να κινηθεί η απαραίτητη νόμιμη διαδικασία καθώς και να γίνει ξανά λιτρομέτρηση του όγκου της δεξαμενής του στο όχημα και φυσικά του διανομέα έτσι ώστε να δει και ο ίδιος ο πελάτης ότι ακολουθούνται όλες οι εν ισχύ αγορανομικές διατάξεις στο πρατήριο. Παρόλα αυτά ο πελάτης πλήρωσε και έφυγε . Τα συμπεράσματα είναι δικά σας .

Εδώ αλλιώς μας τα λέει ο vitaras...Του λεω μην πειραξεις την αντλια μεχρι να ερθει και πραγματι δεν την ακουμπισε στα 10 λεπτα που εφτασε ο ανηψιος του αφεντικου. Μου λεει τι εγινε σε καλο υφος μπορω να πω και μου αρχισε <<ποτε εκανες την εγκατασταση,εχεις κανει σερβις, μηπως δεν δουλευει η πολυβαλβιδα ,μηπως δεν δουλευει το φλοτερ κ.λ.π.>>ακομα με ρωτησε μηπως εχω και δευτερη δεξαμενη..πραγματικα απιστευτος.. Μου λεει μπορω να δω την δεξαμενη σου, του ανοιγω την βλεπει οτι ειναι πραγματι 80 λιτρων διαβαζει και το ταμπελακι και μου λεει οτι ειναι κολλημενο το φλοτερ.Εκει ακριβως αρχιζω να τον ρωταω τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ποσοτητα των λιτρων της δεξαμενης που εβαλε..και η απαντηση του?? κρατηθητε... Για την ασφάλεια σου μου ειπε..Εκεινη την ωρα ερχετε και το αφεντικο. Τι εγινε ρωταει τον ανηψιο του? Του λεει το και το γυρναει σε μενα και μου δινει ενα χαρτι και μου λεει <<εγω εχω χαρτι που γραφει οτι ο μετρητης μου ειναι ενταξει και πηγαινε να μου κάνεις μηνυση και θα σου κανω και εγω.Σημειωνω οτι στο μεταξυ εχουν ερθει 5-6 αυτοκινητα για γεμισμα και καθονται και ακουνε.. Του απαντω οτι αν δεν μου εξηγησεις πως γινετε σε δεξαμενη 80 λιτρων να βαλεις 28!!!! λιτρα παραπανω θα σε καταγγειλω οπου μπορω...Μου λεει κανε οτι θελεις και εδω ειναι επιχειρηση και δεν ειναι σωστο να φωνάζεις.. Γυρναω στον υπάλληλο, μου δινει την αποδειξη του ζηταω να μου γραψει την ποσοτητα των λιτρων τραβηξα και μια φωτογραφια τον μετρητη και εφυγα..

Πάντως σε ένα συμφωνούμε...τα συμπεράσματα δικά μας..
runner

Δημοσιευσεις: 126

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 09 Ιούλ, 2012 15:51

Βρε παιδια, οι 2 περιγραφες του συμβάντος (εντελως τυχαια)δεν συμπίπτουν ...
Ποιος ηταν πιωμένος απο τους δυο σας ? :lol:

Και εαν εγιναν ετσι τα πραγματα, βρε φιλε Autogasexodos1 γιατι δεν το ειπες απο την αρχη και αναλωθηκες σε αοριστιες ?
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 09 Ιούλ, 2012 20:53

Για να μη γραφω τα ιδια και στα 2 θεματα.....

Αγαπητε AutoGasExodos1

δεν εχουν σημασια οι λεπτομερειες...
σημασια εχει οτι οπως ειπωθηκε οι 2 δηιγησεις διαφερουν η μερα με την νυχτα - δεν εχουν κανενα σημειο που να "φερνει" λες και εγινε αλλου..

αλλα ακομα κι ετσι να εγινε οπως τα λετε - δεν ημουν εκει να ΞΕΡΩ - ( γιατι αλλο το "ξερω" αλλο το "πιστευω") και παλι ειναι ΤΟΣΟ οφθαλμοφανες το προβλημα - σχεδον διπλασια χωρητικότητα ΜΗΝ το ξεχναμε - οπου οι δικαιολογίες του τυπου "να μετρησουμε την δεξαμενη ειναι το λιγοτερο, αστειες... λες και δεν εχετε ΔΕΙ ποσο μεγαλη ειναι 108λιτρα δεξαμενη...

πες οτι εγω πιστευω οτι εχετε νομιμα και σωστα ΟΛΑ τα χαρτια και απειραχτες αντλιες.... η βλαβη δε σας περασε απο το μυαλο??? αφου ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ για τις αντλιες σας???

κι οπως ειπα και πριν
αν χαριζατε το οποιο αεριο και "απο πανω" θα εισαστε και θα "δειχνατε" επαγγελματιες...
γιατι οπως λεει και το γνωστο ρητό "η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει μονο να ειναι τιμια αλλα και να φαινεται"...
και δεν θα ειχε μπει ο σπορος της αμφιβολιας....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 10 Ιούλ, 2012 01:08

http://i.imgur.com/YUFgI.jpg?1

.
Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου του ζήτησε να διαθέσει χρόνο έτσι ώστε να κινηθεί η απαραίτητη νόμιμη διαδικασία καθώς και να γίνει ξανά λιτρομέτρηση του όγκου της δεξαμενής του στο όχημα και φυσικά του διανομέα έτσι ώστε να δει και ο ίδιος ο πελάτης ότι ακολουθούνται όλες οι εν ισχύ αγορανομικές διατάξεις στο πρατήριο. Παρόλα αυτά ο πελάτης πλήρωσε και έφυγε . Τα συμπεράσματα είναι δικά σας .[/quote]
οτι διαδικασιες και αν ακολουθουνται σε 80 λιτρα δεξαμενη που κανονικα γεμιζει με περιπου 54 αν μπουν 108 λιτρα, ''οσο καλη διαθεση και να εχει ο πελατης '' και υστερα απο την αντιδραση του υπαληλου δεν μπορω να πιστεψω για το τυχαιο της ιστοριας. το λιγοτερο που θα μπορουσες να κανεις ''αν θελεις να λεγεσε επαγγελματιας'' θα ηταν πρωτα να του ζητησετε μια συγνωμη και μετα να του κανατε δωρο το γεμισμα. μην ξεχνας οτι οι σωστοι επαγγελματιες απο τους ''πονηρους η τα ..........στις τελειες βαλε οτι λεξη σε βολευει'' στην στραβη και στο λαθος ξεχωριζουν. δεν θα εγραφα σε αυτο το θεμα αλλα να βγεις αθωα περιστερα εσυ και ο πελατης με τα 108 λιτρα σε 80 δεξαμενη λαθος δεν γινετε.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό MERCEDAKIAS » Τρί 10 Ιούλ, 2012 13:17

Ο πρατηριουχος μας καταριπτει τους νομους της φυσικης.......αν ειναι δυνατον!!!!! =)) =)) =))
MERCEDAKIAS

Δημοσιευσεις: 97

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Τρί 10 Ιούλ, 2012 13:37

Και γω βλεπω πως υπαρχουν διαφορες στις περιγραφες αλλα την ουσια δεν την αρνειται ουτε ο πρατηριουχος....ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 28 λιτρα παραπανω στην 80αρα δεξαμενη....
Αν εβαζε 79,να ελεγα οκ,αν εβαζε 80 να ελεγα οκ...Εβαλε 108....ΚΑι το χειροτερο ειναι οτι αρνειται και την περιπτωση ΒΛΑΒΗΣ????????????????????????????????

Στην ιστορια αυτη καποιος φταιει....και δεν ειναι ο πελατης με την δεξαμενη την οποια δεν μπορει να μεγαλωσει ετσι επειδη ξυπνησε πιο Large εκεινη την μερα....

Αν εχεις φιλοτιμο κυριε πρατηριουχε,παραδεξου το λαθος σου,κανε δωρο το γεμισμα στον πελατη που ταλαιπωρησες και ψαξου να βρεις το λαθος και την βλαβη!!!

Οι ιστοριες με δικηγορους και αηδιες,εμενα μου περνανε βερεσε!Ενας φταιει,και δεν μπορει.ελεω φυσικης,να ειναι ο πελατης....Δεν ειναι δα και προβλημα για δυνατους λυτες....
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

Δημοσίευσηαπό DIAMA1600ASTRA08 » Τρί 10 Ιούλ, 2012 14:04

Το προβλημα μπορουσε να το λυσει ο ιδιος ο ιδιοκτητησ εκεινη ακριβωσ την στιγμη αφηνωντασ τον πελατη να πληρωσει μονο το αεριο για τα 80 λιτρα και λεγοντασ τουσ υπολοιπουσ ( ειπε οτι ηταν αλλα 5-6 αυτοκινητα για γεμισμα) οτι εχει προβλημα η αντλια και να παραμεινει κλειστη για λιγη ωρα. Θα εληγε εκει το θεμα και δε θα γινοταν τοσος ντορος για 28 λιτρα (28 χ 0,75=21 ευρω.) Αυτο ηταν το σωστο .
Τωρα αν για 21 ευρω ηθελε να εχει τοση αρνητικη διαφημηση τι να πω. Ο καιροσ θα δειξει ....
ASTRA 1,6 '08/ZAVOLLI 5ης ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙΕΡΑ/55-60.000 ΜΕ LPG EΩΣ ΣΗΜΕΡΑ
DIAMA1600ASTRA08

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 10 Ιούλ, 2012 17:03

εκανα επεξεργασια το οτι ειχα γραψει....
κακως ανακατευομαι....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 11 Ιούλ, 2012 02:25

Δεν ξερω τελικα ποιος λεει αληθεια στην ολη ιστορια αλλα δεν ειναι σωστο να κατηγορουμε εναν επαγγελματια πρατηριουχο χωρις να εχουμε στοιχεια.
Τι θελω να πω με αυτα,αν για παραδειγμα ειχα παει εγω που η μπουκαλα του ICOM περνει 44 λιτρα και μου εβαζε 46 λιτρα θα τον ειχα κλεισει μεσα σε λιγες ωρες.Θα ειχα κανει ολες τις απαραιτητες κινησεις και θα ειχα και ολες τις αποδειξεις οτι πραγματι με εκλεψε.
Με το να λεμε αερολογιες φατσα-φορα σε φορουμ και να κατηγορουμε εναν επαγγελματια αυτο λεγεται συκοφαντικη δυσφημιση και αν θελησει να το τραβηξει νομικα μπορει να σου ζητησει μεχρι και διαφυγοντα κερδοι λογο δυσφημισης.Σιγουρα η αληθεια πρεπει να ειναι καπου στην μεση αλλα ξαναλεω χωρις στοιχεια και καταγεγραμμενο συμβαν απο την αστυνομια δεν λες κλεφτη στην ουσια εναν επαγγελματια ασχετα αν πουλαει βενζινη-υγραεριο η ντοματες.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Τετ 11 Ιούλ, 2012 08:15

ΜΑ δεν αρνειται το συμβαν ο πρατηριουχος....Εβαλε 108 λιτρα....
Κακως,κινηθηκε οπως κινηθηκε ο πελατης ομως...Πλεον μονο προβλημα θα μπορουσε να του δημιουργησει η αποφαση του...

Αν ο πρατηριουχος σου προτεινει λιτρομετρηση,την κανεις(αν δεν εχεις κατι να φοβηθεις)!
οποτε στην περιπτωση που ο πελατης εχει δικιο και μονο,επρεπε να κινηθει αλλιως....τωρα ειναι αργα....
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 86 επισκέπτες