Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

LPG και λιπανση βαλβιδων

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: LPG και λιπανση βαλβιδων

Δημοσίευσηαπό LPGas » Τετ 27 Ιουν, 2012 17:48

Καμία εταιρία παραγωγής πρόσθετου LPG ή λαδιέρας δεν εγγυάται ότι το προϊόν τους θα δουλέψει 100%. Η μόνη περίπτωση συστήματος λίπανσης που ίσως να προσφέρει προστασία είναι η ηλεκτρονική λαδιέρα με 4 – 6- 8 εγχυτήρες, ώστε να γίνει σωστή και σίγουρη κατανομή του πρόσθετου στους κυλίνδρους. Βέβαια κοστίζει αρκετά παραπάνω..
LPGas - BRC Gas Service
210-4100025
lpgas.gr
υγραεριοκινηση
Άβαταρ μέλους
LPGas
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 1281

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 28 Ιουν, 2012 12:48

LPGas έγραψε:Καμία εταιρία παραγωγής πρόσθετου LPG ή λαδιέρας δεν εγγυάται ότι το προϊόν τους θα δουλέψει 100%. Η μόνη περίπτωση συστήματος λίπανσης που ίσως να προσφέρει προστασία είναι η ηλεκτρονική λαδιέρα με 4 – 6- 8 εγχυτήρες, ώστε να γίνει σωστή και σίγουρη κατανομή του πρόσθετου στους κυλίνδρους. Βέβαια κοστίζει αρκετά παραπάνω..

Δδδ ένα κάρο λεφτά χωρίς εγγύηση !!!!
Να δώ πότε θα βγέι ένας κ θα πεί ναι με λένε έτσι κ έτσι
βάλτε η μήν βάζετε λαδιέρα για αυτό κ άυτο!!
Ο μόνος που το έκανε έιναι ένας δέν θυμάμαι όνομα στον Βόλο με κάτι βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 28 Ιουν, 2012 13:05

tsakozzz έγραψε:
LPGas έγραψε:Καμία εταιρία παραγωγής πρόσθετου LPG ή λαδιέρας δεν εγγυάται ότι το προϊόν τους θα δουλέψει 100%. Η μόνη περίπτωση συστήματος λίπανσης που ίσως να προσφέρει προστασία είναι η ηλεκτρονική λαδιέρα με 4 – 6- 8 εγχυτήρες, ώστε να γίνει σωστή και σίγουρη κατανομή του πρόσθετου στους κυλίνδρους. Βέβαια κοστίζει αρκετά παραπάνω..

Δδδ ένα κάρο λεφτά χωρίς εγγύηση !!!!
Να δώ πότε θα βγέι ένας κ θα πεί ναι με λένε έτσι κ έτσι
βάλτε η μήν βάζετε λαδιέρα για αυτό κ άυτο!!
Ο μόνος που το έκανε έιναι ένας δέν θυμάμαι όνομα στον Βόλο με κάτι βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube

Μα την στιγμή που δεν υπάρχουν προδιαγραφές του "μαγικού ζωμού" από τις εταιρείες των ΚΙΤ και όχι των λαδέμπορων, του τι πρέπει να κάνει ως ελάχιστο είτε είναι να ψύξει να λιπάνει ή οτιδήποτε άλλο πρέπει, όπως έχουν τα λάδια του κινητήρα, ή κάποια ανεξάρτητη έρευνα να λέει δουλεύει /δεν δουλεύει, καταστέφει /δεν καταστρέφει καταλύτη και λ, επαφίεται στον καθένα να πει το κοντό του και το μακρύ του σωστό ή λάθος δεν ξέρω και δεν μπορώ να το κρίνω αλλά μπορώ να αποφσίσω αν θέλω να πληρώσω και να πειραματιστώ με τέτοια προϊόντα στο αυτοκίνητο μου πλέον μετά από τόοοοοοοσα που έχω διαβάσει και ακούσει.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 28 Ιουν, 2012 13:38

Ο Βατσος εκανε τα βιντεο που κραζει τις λαδιερες και μαλιστα ζηταγε και οποιος εχει αντιθετη τεκμηριωμενη αποψη να του απαντησει.
Χθεσινη διπλωματικη απαντηση πολυπειρου εγκαταστατη........"Κακο δεν κανει" και τον ρωτησα το θεμα ειναι αν κανει καλο οχι αν δεν κανει κακο και αυτος χαμογελασε με νοημα.......
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό tsakozzz » Πέμ 28 Ιουν, 2012 15:00

Μόλις ενημερώθηκα για καινούργιο σύστημα λαδιέρας !!! Ηλεκτρόνική συμβατή με lpg το γράφει κ ο κατασκευαστής της
Εικόνα
Series :: Silverlink 600 Oil Capacity (Ltrs) :: 8 Ltrs Power :: Gas - LPG £711.00
http://www.wechillit.com/product.php?product=DF4/P

και για κάτι ποιό οικονομικό μου πρότειναν απο τα Αμερικάνικά ΤΟΠ ΣΙΚΡΕΤ εργαστήρια της ΝΑΣΑ αυτην εδώ την
ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΠ λαδιέρα με καπάκι Φελού!!!!
Εικόνα
κατα προτίμηση γυάλινη για να μην οξυδόνετε το έλαιο!!!
κοιτάξτε καμία μέρα μήν ανοίξετε τα καπάκια κ βγέι κανα κολοκυθάκι τηγανητό
καλές σαλάτες!
Άβαταρ μέλους
tsakozzz

Δημοσιευσεις: 167

Δημοσίευσηαπό autokremis » Πέμ 28 Ιουν, 2012 23:13

maevius έγραψε:Ο Βατσος εκανε τα βιντεο που κραζει τις λαδιερες και μαλιστα ζηταγε και οποιος εχει αντιθετη τεκμηριωμενη αποψη να του απαντησει.
Χθεσινη διπλωματικη απαντηση πολυπειρου εγκαταστατη........"Κακο δεν κανει" και τον ρωτησα το θεμα ειναι αν κανει καλο οχι αν δεν κανει κακο και αυτος χαμογελασε με νοημα.......

Βλέπω έχεις σύστημα zavoli επάνω στο αυτοκίνητο σου είναι ένα από τα 6 συστήματα euro5 που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην επιχείρηση μου και δεν χρειάζεσαι καμία λαδερά διότι έχει κάτι καλύτερο αυτόνομο επάνω στο σύστημα διάβασε το προηγούμενο post μου θα το αναρτήσω πάλη να το ξαναδιαβάσεις όταν και μένα ο πελάτης μου ζητήσει να του βάλω ένα πολωνέζικο φθηνό σύστημα είμαι υποχρεωμένος να βάλω για να καλύψω την επιχείρηση μου δεν έχω ημερομηνία λήξεως λόγο οικογενειακής επιχείρησης από το 1974 μην το κατακρίνεται το θέμα δεν είναι απαραίτητο να έχει μέσα το τεποζιτάκη λαδή που πουλάν ένα υγρό που να μην μπορεί να κάνη ζημία τον κινητήρα απλός ας είναι και βενζίνη αυτή είναι επικίνδυνη και δεν βάζουν πάντα,, με κιτ υγραεριοκίνησης φθηνότερης κατηγορίας χρειάζεται αφήστε τη λένε ο καθένας έξτρα υδρογονάνθρακες καλ…. Δηλαδή μια νοθευμένη βενζίνη αν βάλλεται ξέρεται πόσου υδρογονάνθρακες έχει από το νερό και άλλα πρόσθετα που βάζουν,, εκείνα δεν καταστρέφουν τον καταλύτη !!!!
Με συχωρείται για τα λάθη μου δεν έχω χρόνο να γράψω σιγά και όπως βγαίνει .
www.gasdieselcenter.gr

Γεια σας κοιτάξτε είμαστε από τους πιο παλιούς εγκαταστάτες και τεχνική εκπαίδευσης επάνω στο θέμα τον αυτοκινήτων και της υγραεριοκίνησης με σεμινάρια σε διάφορες χώρες του εξωτερικού και εμπειρία έπη του θέματος η λαδιερα δεν είναι μύθος ούτε marketing να πουλήσει κάποιος τα Πολωνέζικα & τούρκικα κιτ το χρειάζονται εκτός αν τα βάλεις κόφτη στο lpg στης 4500 rpm κάποια Ιταλικά όπως το (lovato-romano-zavoli-tartarini-emmegas) όσα δλδ χρησιμοποιούν πρόγραμμα (Software) της AEB euro 5 δεν το χρειάζονται διότι είναι κατασκευασμένα να ψεκάζουν κλάσματα δευτερολέπτων και σε φορτίο δλδ χρόνο ψεκασμού που θα ρυθμιστούν από τον εγκαταστάτη βενζίνη να ψύχουν τον χώρο καύσεως και την εξαγάγει με άκαυτο υγρό μίγμα .. Παρένθεση δεν χριζόμαστε σε όλους τους καινούριους κινητήρες εκτός από αυτούς που έκαιγαν super βενζίνη λίπανση η αμόλυβδη δεν έχει μόλυβδο άρα δεν έχει και λίπανση ούτε βαλβίδων ούτε εμβόλων
Η κατασκευαστές που έφτιαξαν τα euro obd 1-2-3-4 και 5 τώρα βαλαν ένα δεύτερο αισθητήρα λάμδα ( αισθητήρα οξυγόνου στην εξάτμιση ) αυτός εκτός από τα απορρίμματα του καταλύτη που μετρά και την θερμοκρασία μόλις καταλάβει μεγαλύτερη από το κανονικά που έχει προγραμματιστή ο εγκέφαλος (ECU) του αυτοκινήτου ανεβάζει τον χρόνο ψεκασμού των μπέκ της βενζίνης ώστε να παράγει ένα μηδαμινό άκαυτο μείγμα σε μικροσταγονιδια από βενζίνη να ψύξη τον χορό καύσεως και την πολλαπλή εξαγωγείς, αυτό παρεμπιπτόντως όταν το βάζουμε αέριο δεν το γνωρίζει ο εγκέφαλος του αυτοκινήτου και συνέχιζα να κάνει την δουλειά του αλλά να ψεκάζει όταν χρειάζεται μεγαλύτερη ποσότητα αερίου καυσίμου εκεί ανεβάζουμε θερμοκρασία και έχουμε φθορές στον κινητήρα με ένα καλό σύστημα και σωστή ρύθμιση στην ποσότητα του καυσίμου και στο σύστημα που διαθέτη ψύξει αποφεύγονται αυτά τα φαινόμενα εντελώς όπως επίσης και με την λαδιέρα σε ένα χαμηλότερης ποιότητος σύστημα ,, autogas kremis gasdieselcenter.gr το λάδι που χρησιμοποιούν είναι ψυκτέλεο που δουλεύουμε στα A/C των αυτοκινήτων και όχι γεια λίπανση το τονίζω sakis@gasdieselcenter.gr
autokremis
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 15

Δημοσίευσηαπό maevius » Πέμ 28 Ιουν, 2012 23:38

Εχω και ενα οπελ corsa με prins silverline πανω χωρις λαδιερα φυσικα. Αυτο δεν ψεκαζει βενζινη σε φορτιο αλλα το ρυθμισε να γυρναει αποκλειστικα σε βενζινη σε υψηλες στροφες. Αλλα οπως γνωριζω εχει πολυ καλο λογισμικο και δουλευει με ακριβεια στους ψεκασμους.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 28 Ιουν, 2012 23:42

autokremis έγραψε: Βλέπω έχεις σύστημα zavoli επάνω στο αυτοκίνητο σου είναι ένα από τα 6 συστήματα euro5 που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην επιχείρηση μου και δεν χρειάζεσαι καμία λαδερά διότι έχει κάτι καλύτερο αυτόνομο επάνω στο σύστημα διάβασε το προηγούμενο post μου θα το αναρτήσω πάλη να το ξαναδιαβάσεις όταν και μένα ο πελάτης μου ζητήσει να του βάλω ένα πολωνέζικο φθηνό σύστημα είμαι υποχρεωμένος να βάλω για να καλύψω την επιχείρηση μου δεν έχω ημερομηνία λήξεως λόγο οικογενειακής επιχείρησης από το 1974 μην το κατακρίνεται το θέμα δεν είναι απαραίτητο να έχει μέσα το τεποζιτάκη λαδή που πουλάν ένα υγρό που να μην μπορεί να κάνη ζημία τον κινητήρα απλός ας είναι και βενζίνη αυτή είναι επικίνδυνη και δεν βάζουν πάντα,, με κιτ υγραεριοκίνησης φθηνότερης κατηγορίας χρειάζεται αφήστε τη λένε ο καθένας έξτρα υδρογονάνθρακες καλ…. Δηλαδή μια νοθευμένη βενζίνη αν βάλλεται ξέρεται πόσου υδρογονάνθρακες έχει από το νερό και άλλα πρόσθετα που βάζουν,, εκείνα δεν καταστρέφουν τον καταλύτη !!!!
http://www.gasdieselcenter.gr

Εγώ θα σου πω είμαι δύσπιστος αλλά όχι άπιστος. Πείσε με απαντώντας στα παρακάτω ερωτήματα:
-Τι προδιαγραφές πρέπει να καλύπτει το υγρό της λαδιέρας για να είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του και που αναφέρονται αναλύονται αυτές;
-Τι μάρκα να υγρό να βάλω και γιατί αυτό που θα μου προτείνεις είναι το καλύτερο; Τι κάνει περισσότερο ή λιγότερο από τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα;
-Γιατί δεν υπάρχουν "επώνυμα" προϊόντα;
-Γιατί δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη έρευνα για την αποτελεσματικότητα ή μη των προϊόντων; (δεν αναφέρομαι σε κάτι δημοσιεύσεις από τις ίδιες τις εταιρείες σε δείγμα ενός αυτοκινήτου)
-Γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα με λαδιέρα αλλά και με ψεκασμό βενζίνης που κλείσαν οι βαλβίδες;

Αυτά για αρχή εφόσον με βρω λογικά αυτά που θα διαβάσω θα συνεχίσω...... :angel:
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό autokremis » Πέμ 28 Ιουν, 2012 23:53

maevius έγραψε:Εχω και ενα οπελ corsa με prins silverline πανω χωρις λαδιερα φυσικα. Αυτο δεν ψεκαζει βενζινη σε φορτιο αλλα το ρυθμισε να γυρναει αποκλειστικα σε βενζινη σε υψηλες στροφες. Αλλα οπως γνωριζω εχει πολυ καλο λογισμικο και δουλευει με ακριβεια στους ψεκασμους.

Καλό και καλά κάνατε και στης υψηλές να γυρνά σε βενζίνη γιατί στης ψιλές στροφές έχουμε και μεγάλες θερμοκρασίες
Για οικονομία το έβαλες !!
autokremis
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό autokremis » Παρ 29 Ιουν, 2012 00:40

gakost έγραψε:
autokremis έγραψε: Βλέπω έχεις σύστημα zavoli επάνω στο αυτοκίνητο σου είναι ένα από τα 6 συστήματα euro5 που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην επιχείρηση μου και δεν χρειάζεσαι καμία λαδερά διότι έχει κάτι καλύτερο αυτόνομο επάνω στο σύστημα διάβασε το προηγούμενο post μου θα το αναρτήσω πάλη να το ξαναδιαβάσεις όταν και μένα ο πελάτης μου ζητήσει να του βάλω ένα πολωνέζικο φθηνό σύστημα είμαι υποχρεωμένος να βάλω για να καλύψω την επιχείρηση μου δεν έχω ημερομηνία λήξεως λόγο οικογενειακής επιχείρησης από το 1974 μην το κατακρίνεται το θέμα δεν είναι απαραίτητο να έχει μέσα το τεποζιτάκη λαδή που πουλάν ένα υγρό που να μην μπορεί να κάνη ζημία τον κινητήρα απλός ας είναι και βενζίνη αυτή είναι επικίνδυνη και δεν βάζουν πάντα,, με κιτ υγραεριοκίνησης φθηνότερης κατηγορίας χρειάζεται αφήστε τη λένε ο καθένας έξτρα υδρογονάνθρακες καλ…. Δηλαδή μια νοθευμένη βενζίνη αν βάλλεται ξέρεται πόσου υδρογονάνθρακες έχει από το νερό και άλλα πρόσθετα που βάζουν,, εκείνα δεν καταστρέφουν τον καταλύτη !!!!
http://www.gasdieselcenter.gr

Εγώ θα σου πω είμαι δύσπιστος αλλά όχι άπιστος. Πείσε με απαντώντας στα παρακάτω ερωτήματα:
-Τι προδιαγραφές πρέπει να καλύπτει το υγρό της λαδιέρας για να είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του και που αναφέρονται αναλύονται αυτές;
-Τι μάρκα να υγρό να βάλω και γιατί αυτό που θα μου προτείνεις είναι το καλύτερο; Τι κάνει περισσότερο ή λιγότερο από τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα;
-Γιατί δεν υπάρχουν "επώνυμα" προϊόντα;
-Γιατί δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη έρευνα για την αποτελεσματικότητα ή μη των προϊόντων; (δεν αναφέρομαι σε κάτι δημοσιεύσεις από τις ίδιες τις εταιρείες σε δείγμα ενός αυτοκινήτου)
-Γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα με λαδιέρα αλλά και με ψεκασμό βενζίνης που κλείσαν οι βαλβίδες;

Αυτά για αρχή εφόσον με βρω λογικά αυτά που θα διαβάσω θα συνεχίσω...... :angel:

Προδιαγραφές γεια το υγρό της λαδιέρας δεν υπάρχουν και ένα δεκαράκι λάδι να βάλεις την ίδια δουλειά θα κάνεις απλός αυτό καπνίζει αυτά που πουλάν γιαυτό και μόνο τον σκοπό είναι όλα ίδια, δεν σου προτείνω κανένα άρα για μένα δεν υπάρχει ανταγωνιστικότητα, θέλω να είναι οικονομικό και σχετικά καλό στον πελάτη.
Δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη έρευνα γιατί παίζει το χρήμα πρώτα, και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος είναι στην κρίσει του πωλητή η του εγκαταστάτη που πριν έβαφε σπίτια ήταν καφετζής τσομπάνος κτλ.. και δεν αφιέρωσε καθόλου χρόνο και χρήμα να κάνη ένα σεμινάριο
Αυτοκίνητα με λαδιέρα που έκλεισαν η βαλβίδες απλά ήταν αρρύθμιστα !!!!!!!!!!!
Επώνυμα κάνει τα προϊόντα το αν έχουν δοκιμαστή και είναι αξιόπιστα προς τον καταναλωτή εδώ στην Ελλάδα επώνυμα τα κάνει το χρήμα γιατί βλέπω εδώ μέσα προϊόντα που ξαφνικά έγιναν επώνυμα μέσα σε δυο χρόνια και άλλα που είναι όντος να είναι εκτός,, ποιος ο λόγος ! ακριβότερα στην αγορά της χονδρικής και δεν κερδίζουν η δεν μπορούν να τα κάνουν ανταγωνίστηκα να εξηγήσουν στον πελάτη ότι αυτό είναι και αυτό κάνη πιο σωστά.
Εγώ πάντως επώνυμο και ανταγωνιστικό προσπαθώ να κάνω το μαγαζί μου και όχι τα προϊόντα των άλλον ελπίζω να σε κάλυψα www.gasdieselcenter.gr
autokremis
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες