LPGas έγραψε:Καμία εταιρία παραγωγής πρόσθετου LPG ή λαδιέρας δεν εγγυάται ότι το προϊόν τους θα δουλέψει 100%. Η μόνη περίπτωση συστήματος λίπανσης που ίσως να προσφέρει προστασία είναι η ηλεκτρονική λαδιέρα με 4 – 6- 8 εγχυτήρες, ώστε να γίνει σωστή και σίγουρη κατανομή του πρόσθετου στους κυλίνδρους. Βέβαια κοστίζει αρκετά παραπάνω..

tsakozzz έγραψε:LPGas έγραψε:Καμία εταιρία παραγωγής πρόσθετου LPG ή λαδιέρας δεν εγγυάται ότι το προϊόν τους θα δουλέψει 100%. Η μόνη περίπτωση συστήματος λίπανσης που ίσως να προσφέρει προστασία είναι η ηλεκτρονική λαδιέρα με 4 – 6- 8 εγχυτήρες, ώστε να γίνει σωστή και σίγουρη κατανομή του πρόσθετου στους κυλίνδρους. Βέβαια κοστίζει αρκετά παραπάνω..
Δδδ ένα κάρο λεφτά χωρίς εγγύηση !!!!
Να δώ πότε θα βγέι ένας κ θα πεί ναι με λένε έτσι κ έτσι
βάλτε η μήν βάζετε λαδιέρα για αυτό κ άυτο!!
Ο μόνος που το έκανε έιναι ένας δέν θυμάμαι όνομα στον Βόλο με κάτι βιντεο που κυκλοφορουν στο youtube

maevius έγραψε:Ο Βατσος εκανε τα βιντεο που κραζει τις λαδιερες και μαλιστα ζηταγε και οποιος εχει αντιθετη τεκμηριωμενη αποψη να του απαντησει.
Χθεσινη διπλωματικη απαντηση πολυπειρου εγκαταστατη........"Κακο δεν κανει" και τον ρωτησα το θεμα ειναι αν κανει καλο οχι αν δεν κανει κακο και αυτος χαμογελασε με νοημα.......
autokremis έγραψε: Βλέπω έχεις σύστημα zavoli επάνω στο αυτοκίνητο σου είναι ένα από τα 6 συστήματα euro5 που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην επιχείρηση μου και δεν χρειάζεσαι καμία λαδερά διότι έχει κάτι καλύτερο αυτόνομο επάνω στο σύστημα διάβασε το προηγούμενο post μου θα το αναρτήσω πάλη να το ξαναδιαβάσεις όταν και μένα ο πελάτης μου ζητήσει να του βάλω ένα πολωνέζικο φθηνό σύστημα είμαι υποχρεωμένος να βάλω για να καλύψω την επιχείρηση μου δεν έχω ημερομηνία λήξεως λόγο οικογενειακής επιχείρησης από το 1974 μην το κατακρίνεται το θέμα δεν είναι απαραίτητο να έχει μέσα το τεποζιτάκη λαδή που πουλάν ένα υγρό που να μην μπορεί να κάνη ζημία τον κινητήρα απλός ας είναι και βενζίνη αυτή είναι επικίνδυνη και δεν βάζουν πάντα,, με κιτ υγραεριοκίνησης φθηνότερης κατηγορίας χρειάζεται αφήστε τη λένε ο καθένας έξτρα υδρογονάνθρακες καλ…. Δηλαδή μια νοθευμένη βενζίνη αν βάλλεται ξέρεται πόσου υδρογονάνθρακες έχει από το νερό και άλλα πρόσθετα που βάζουν,, εκείνα δεν καταστρέφουν τον καταλύτη !!!!
Με συχωρείται για τα λάθη μου δεν έχω χρόνο να γράψω σιγά και όπως βγαίνει .
http://www.gasdieselcenter.gr
maevius έγραψε:Εχω και ενα οπελ corsa με prins silverline πανω χωρις λαδιερα φυσικα. Αυτο δεν ψεκαζει βενζινη σε φορτιο αλλα το ρυθμισε να γυρναει αποκλειστικα σε βενζινη σε υψηλες στροφες. Αλλα οπως γνωριζω εχει πολυ καλο λογισμικο και δουλευει με ακριβεια στους ψεκασμους.
gakost έγραψε:autokremis έγραψε: Βλέπω έχεις σύστημα zavoli επάνω στο αυτοκίνητο σου είναι ένα από τα 6 συστήματα euro5 που χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια στην επιχείρηση μου και δεν χρειάζεσαι καμία λαδερά διότι έχει κάτι καλύτερο αυτόνομο επάνω στο σύστημα διάβασε το προηγούμενο post μου θα το αναρτήσω πάλη να το ξαναδιαβάσεις όταν και μένα ο πελάτης μου ζητήσει να του βάλω ένα πολωνέζικο φθηνό σύστημα είμαι υποχρεωμένος να βάλω για να καλύψω την επιχείρηση μου δεν έχω ημερομηνία λήξεως λόγο οικογενειακής επιχείρησης από το 1974 μην το κατακρίνεται το θέμα δεν είναι απαραίτητο να έχει μέσα το τεποζιτάκη λαδή που πουλάν ένα υγρό που να μην μπορεί να κάνη ζημία τον κινητήρα απλός ας είναι και βενζίνη αυτή είναι επικίνδυνη και δεν βάζουν πάντα,, με κιτ υγραεριοκίνησης φθηνότερης κατηγορίας χρειάζεται αφήστε τη λένε ο καθένας έξτρα υδρογονάνθρακες καλ…. Δηλαδή μια νοθευμένη βενζίνη αν βάλλεται ξέρεται πόσου υδρογονάνθρακες έχει από το νερό και άλλα πρόσθετα που βάζουν,, εκείνα δεν καταστρέφουν τον καταλύτη !!!!
Με συχωρείται για τα λάθη μου δεν έχω χρόνο να γράψω σιγά και όπως βγαίνει .
http://www.gasdieselcenter.gr
Εγώ θα σου πω είμαι δύσπιστος αλλά όχι άπιστος. Πείσε με απαντώντας στα παρακάτω ερωτήματα:
-Τι προδιαγραφές πρέπει να καλύπτει το υγρό της λαδιέρας για να είμαι σίγουρος για την αποτελεσματικότητα του και που αναφέρονται αναλύονται αυτές;
-Τι μάρκα να υγρό να βάλω και γιατί αυτό που θα μου προτείνεις είναι το καλύτερο; Τι κάνει περισσότερο ή λιγότερο από τα άλλα ανταγωνιστικά προϊόντα;
-Γιατί δεν υπάρχουν "επώνυμα" προϊόντα;
-Γιατί δεν υπάρχει καμία ανεξάρτητη έρευνα για την αποτελεσματικότητα ή μη των προϊόντων; (δεν αναφέρομαι σε κάτι δημοσιεύσεις από τις ίδιες τις εταιρείες σε δείγμα ενός αυτοκινήτου)
-Γιατί υπάρχουν αυτοκίνητα με λαδιέρα αλλά και με ψεκασμό βενζίνης που κλείσαν οι βαλβίδες;
Αυτά για αρχή εφόσον με βρω λογικά αυτά που θα διαβάσω θα συνεχίσω......
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 10 επισκέπτες
|
|
|